Nepatinka man barzdos net purto Susirasineju su tokiu italu, apskritai jis tikras grazuolis ir labai savim rupinasi, bet karta isijungus kamerike ziuriu nesiskutes gal kelias dienas. Sakau atrodai kaip bin ladenas. Pajuokavau, kad su tokia isvaizda bus sunku mane uzkariaut. Sako tai jau supratau, kad bin ladenas tau ne sekso simbolis Na po to dar pasnekejom siek tiek, sako palauk as tuoj kavos pasidarysiu. Nu laukiu laukiu, dar norejau pajuokaut, kur eini gal barzda nusiskust , po kiek laiko akurat, grizta nusiskutes. Labai pakele nuotaika
O man kaip tik barzda mano MB labai labai tik cia jau nuo zmogaus priklauso, kitiems juk buna kad visai netinka o maniskis dziaugiasi labai kad man jo barzda patinka, aisku neaugina iki tol kol atrodytu kaip medis, bet dziaugiasi kad nereikia skusti kas kelias dienas
MB be barzdos kaip nuogas atrodo. O ir pats nejaukiai jaučiasi
Labai labai nepatinka barzdoti vyrai
Nei barzdoti nei ūsuoti baisu
Kelių dienų barzda vyrui tai visai nieko, na pusė velnio, ypač jei nereikia liestis, kad pati kraujais nepaplūstum, bet Senio Šalčio barzda arba dar blogiau-ūsai-tai tragedija
Kai dar tik susitikinejau su savo vyru, per 3metus niekada nebuvau jo macius be barzdos ir vis prasydavau kad nusiskustu. Na ir ka, viena diena padare man staigmena ir nusiskuto. Buvau apakus. Jam taip netiko, atrode kaip kitas zmogus. Net negalejau jo pabuciuoti Dabar sakau tik nenusiskusk
nepatinka man usuoti ir barzdoti poros dienu ,,apsepimas" - grazu
Nepatinka man nei barzduoti,nei usuoti Kai kuriems labai tinka "espaniolka" arba 3 dienu barzda,bet saviski ne noreciau matyt nenususkutusi