Man irgi grazu bet maniskis nenori augintis
mano tėtis barzdyla, bet va vyra be barzdos išsirinkau ir tikuosi jis jos neaugins
QUOTE(KashaloTe @ 2010 01 28, 13:37)
Man irgi grazu bet maniskis nenori augintis
pas mus atvirksciai
QUOTE(audra @ 2005 10 31, 22:56)
Barzdotas vyras - na jau ne , bet 2-3 dienu barzdele labai , tik jeigu su jais trintis (buciuotis) nereikia
Na kalbant apie barzdos teikiama papildomą žavesį vaikinui, tai 2-3 dienų barzdelė yra oi kaip žavu Tačiau tik tiems, kuriems ji auga tinkamai ( ta prasme 25 metų vaikino barzda neatrodo, kaip tik ką pradėjusio bręsti jaunuolio, kur užauga 5 šeriukai ant vieno skruosto,o ant kito kokie 3 ir nei šiokie nei tokie, atsiprašau jei kam tokia barzdelė prie širdies ).
O jau praktiškai, tai yra, kai tenka savo švelnia veido oda trintis į barzdą, tai man asmeniškai yra geriau, kai ji būna jau kokios savaitės, tada ir tie plaukai nebe taip agresyviai liečiasi su veideliu O man geriausia iš visų yra, jog vaikinas, kad ir augina barzda, bet yra pasakęs, jog jeigu man trukdys bučiuotis, kad pasakyčiau ir jos nebebus, netgi iškart
tai aš atsižvelgdama ir į jo norus ją auginti jau baigiu beveik pilnai prie jos priprasti, ir visad žinau, kad man labai panorėjus jos gali nebelikti
QUOTE(Ksianta @ 2010 01 29, 23:14)
Na kalbant apie barzdos teikiama papildomą žavesį vaikinui, tai 2-3 dienų barzdelė yra oi kaip žavu Tačiau tik tiems, kuriems ji auga tinkamai ( ta prasme 25 metų vaikino barzda neatrodo, kaip tik ką pradėjusio bręsti jaunuolio, kur užauga 5 šeriukai ant vieno skruosto,o ant kito kokie 3 ir nei šiokie nei tokie, atsiprašau jei kam tokia barzdelė prie širdies ).
O jau praktiškai, tai yra, kai tenka savo švelnia veido oda trintis į barzdą, tai man asmeniškai yra geriau, kai ji būna jau kokios savaitės, tada ir tie plaukai nebe taip agresyviai liečiasi su veideliu O man geriausia iš visų yra, jog vaikinas, kad ir augina barzda, bet yra pasakęs, jog jeigu man trukdys bučiuotis, kad pasakyčiau ir jos nebebus, netgi iškart
tai aš atsižvelgdama ir į jo norus ją auginti jau baigiu beveik pilnai prie jos priprasti, ir visad žinau, kad man labai panorėjus jos gali nebelikti
aha, man irgi ne taip duria kelių dienų barzda pas maniškį ji labai greit auga, todėl aišku malonu pasitrinti kai būna ką tik nusiskutęs, tačiau praėjus kelioms valandoms po skutimosi jau pradeda badytis, tai va tokia barzdelė, kurios net nesimato daug blogiau, nes grynai kaip švitriakas
man kelių dienų barzda tik jos jis nenori ilgai laikyti - niežti
Nepatinka nei barzdoti ,nei usuoti Dar keliu dienu sereliai paziureti grazu,bet jau kaip braizosi
As tai noreciau, kad maniskis uzsiaugintu didesne nei 2-3 dienu barzdele. Tik vat jo barzda to nenori.. Visi plaukeliai auga kaip jie patys nori- i skirtingas puses pasisuke ir tada gaunasi bardakas Todel tenka tenkintis bent nedidele barzdele
Kartais įvairumo dėlei paprašau, kad kelias dienas nesiskustų, bet apskritai nemėgstu nei barzdos, nei ūsų.
Man tai nepatinka plaukai ant veido
Pasakiau griežtai - nesiskųsi, nesibučiuosim
Pasakiau griežtai - nesiskųsi, nesibučiuosim
nepatinka man barzda visiskai man tai neseksualu ir netraukia