Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

man irgi brzdociai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Kaktuso bučiuoti nenorėčiau schmoll.gif biggrin.gif Džiaugiuosi, kad mano vyras nesugalvoja augint barzdos..
Atsakyti
mano tai sugalvoja doh.gif tai kai pasakau kad su tavim niekur neisiu tokiu tada nusiskuta biggrin.gif
Atsakyti
slykstu blush2.gif
Atsakyti
Nepatinka doh.gif
Atsakyti
Man ir nepatinka doh.gif
Atsakyti
o man labai patinka "šiurkštūs" vyrai. Labai labai labai biggrin.gif Barzdoti, ūsuoti, ilgais plaukais, tokie biški laukiniai biggrin.gif Niam niam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 01 gruodžio 2009 - 22:03
QUOTE(taram-param @ 2009 12 01, 22:03)
o man labai patinka "šiurkštūs" vyrai. Labai labai labai biggrin.gif Barzdoti, ūsuoti, ilgais plaukais, tokie biški laukiniai biggrin.gif Niam niam

vaje... blink.gif Baisus man tokie.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irise @ 2009 09 17, 16:07)
man patinka barzdeles ir usai, tik aisku turi buti viskas graziai sutvarkyta  ax.gif

QUOTE(Vooo @ 2009 09 22, 14:42)
O, man patinka vyrai su barzda, aisku ne per ilga. Jie, man, tiesiog tada spidulioja seksuolumu  ax.gif

Laba 4u.gif

Man ir patinka barzdoti vyrai thumbup.gif . Maniškis jau daug metų su barzduke ir kitaip jau jo neįsivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
Maniškis skutasi visąlaik prieš darbą, bet laisvadieniais dažniausiai aptingsta. biggrin.gif Gerai, kad tos barzdos pas ji tiek ir tėra... Švelni lygi oda, tik ant pačio smakro teauga. Nu ir dar ūsai baisiai želia kas man labai nepatinka. biggrin.gif Aš tai liepiu skustis. Tada toks švelnus, gaivus veidukas būna. wub.gif
Atsakyti
oj ne barzdotu nemegstu ir su usais biggrin.gif
Atsakyti
pas mano ex barzda nelabai augo, ir jis šiaip nebuvo labai vyriškas. todėl kai dabartinis būna su 2-3 dienų barzdele man labai patinka thumbup.gif man labai gražu kelių dienų barzdelė, labai vyriška ax.gif
Atsakyti