Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

QUOTE(*Karina* @ 2009 09 18, 20:22)
kad buciuotis klaiku, tai visiskai sutinku  drinks_cheers.gif bet man graziai atrodo tie mazi juodi sereliai...  tongue.gif  biggrin.gif

Be abejo,cia skonio reikalas.Man nepatinka nei dienos augimo,nei dvieju,o tuo labiau triju... schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu pakesti barzdociu....
Na dar 2-3 dieneliu barzdyte nieko,bet ne daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Karta vestuvese vienas barzdotas mane sueme, na juokais, ir pradejo buciuoti, as po to vemiau.. o mano vyras juokesi iki isprotejimo...Vyras augina usus, as ju nekenciu...Liepiu jam juos kuo trumpiau skusti, kitaip pagrasinu, kad tuoj nusidazysiu plaukus ryzai biggrin.gif padeda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vivianet @ 2009 09 20, 23:46)
Karta vestuvese vienas barzdotas mane sueme, na juokais, ir pradejo buciuoti, as po to vemiau.. o mano vyras juokesi iki isprotejimo...Vyras augina usus, as ju nekenciu...Liepiu jam juos kuo trumpiau skusti, kitaip pagrasinu, kad tuoj nusidazysiu plaukus ryzai biggrin.gif padeda biggrin.gif

Priminei man vieną epizodą biggrin.gif biggrin.gif O as ir nusidaziau ryzai viena karta...is principo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O, man patinka vyrai su barzda, aisku ne per ilga. Jie, man, tiesiog tada spidulioja seksuolumu ax.gif
Atsakyti
nu badosi gi nuuu, kai kuriems tinka ta barzda, bet neišsivaizzduoju kaip bučiuot tokį vyrą, po geros nakties būna kad net išberia jei nenusiskutęs būna sad.gif
Atsakyti
Nu manajai labai patinka kai nesiskutu.Vis praso kad neiciau skustis,glosto,buciuoja.Tai kartas nuo karto vis pabunu taip,bet iki savaites daugiau nesu pralaukes.Man reik skustis.Be to mano barzda labai kieta-visu marskiniu apykakles sugadintos,nesneku jau apie megstukus ar dzemperius.Salikas pats laikosi pridejus,tai skutu kas antra dien ir tai jau svitras buna,bet va manajai tai rojus.Uzveda sako,sexy atroda;)
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 09 18, 21:28)
Be abejo,cia skonio reikalas.Man nepatinka nei dienos augimo,nei dvieju,o tuo labiau triju...  schmoll.gif  biggrin.gif

pritariu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man patinka tik svelniai nuskusta vyro barzda,be jokiu sypu biggrin.gif
Atsakyti
man nepatinka barzdoti fuj schmoll.gif kai pamatau tokia barzda kaip seklos,tai pagalvoju kaip jo moteris su juo buciuojasi lotuliukas.gif
Atsakyti
man trumpa barzdyte visai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nu-nu @ 2009 09 20, 21:14)
Negaliu pakesti barzdociu....
Na dar 2-3 dieneliu barzdyte nieko,bet ne daugiau  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiskai sutinku
Atsakyti