Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

tik atauga pas vyra usai su barzda buna uzpjudytas varyt skustis, nes pastoviai tingi biggrin.gif nekenciu, begrazu, badosi, nemalonu
Atsakyti
na, trijų dienų barzdelė man kartais nieko, tik labai jau bado biggrin.gif o vat tos ilgesnės barzdos ir ūsai tai fuj kaip negražu..ir kažkaip nehigieniškai man atrodo g.gif
Atsakyti
maniškis tai turi toki savaitės ilgio kušiuką ant barzdos smile.gif thumbup.gif kaskart ji pakerpa kad atrodytu tvarkingai, o ne kaip ožkabarzdis biggrin.gif
Atsakyti
Aš su savuoju nuolat baruos dėl barzdos, tingi skustis, va jau keleta dienų gydausi lūpas, žiauriai nusitrynė, sutrukinėjino, načert, sakiau viskas nebesibučiuosiu kol nepadarys kūdikio švelnumo veiduko lotuliukas.gif
Atsakyti
nepatinka ir tikrai negrazu man , nei barzda nei usai fe. Tiesiog man nepatrauklu rolleyes.gif
Atsakyti
Nekenčiu ūsuoių ,ne barzdoių, man parodo žmogaus nevalyvumą bigsmile.gif
Atsakyti
Man labai patinka barzdeles ir usiukai, kazkaip daro vyra vyriskesniu (cia kam tinka, aisku). Na, ir aisku jeigu jie priziureti ax.gif
na o "santaklausiskos" barzdos nelabai patinka, tik jeigu tam tikra stiliu papildo ax.gif
Atsakyti
man tai labai seksualu keliu dienu barzdele, bet barzda tai nea... schmoll.gif
Atsakyti
man patinka barzdeles ir usai, tik aisku turi buti viskas graziai sutvarkyta ax.gif

merginos, vyru veido oda irgi jautri, isivaizduokit kaip jiems reikia vos ne kiekviena diena bruzinti peiliukais doh.gif galvojate baisiai didelis malonumas doh.gif kazin ka sakytumet ju kailyje pabuvusios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irise: 17 rugsėjo 2009 - 16:23
QUOTE(irise @ 2009 09 17, 18:07)
man patinka barzdeles ir usai, tik aisku turi buti viskas graziai sutvarkyta  ax.gif

merginos, vyru veido oda irgi jautri, isivaizduokit kaip jiems reikia vos ne kiekviena diena bruzinti peiliukais doh.gif  galvojate baisiai didelis malonumas doh.gif kazin ka sakytumet ju kailyje pabuvusios biggrin.gif

jau isivaizduoju... doh.gif pacia isberia nuo kasdienio skutimo... vyram taip pat doh.gif uztat as ir nepykciau uz keliu dienu barzdele... o jei dar plaukeliai tamsus... mmm... man tai labai seksualu tongue.gif
Atsakyti
Ajetau biggrin.gif Nepernešu barzdos...Ypac vienos dienos augimo.Vsio, buciuotis tada neimanoma,visas veidas paskui "dega" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 09 18, 20:42)
Ajetau  biggrin.gif  Nepernešu barzdos...Ypac vienos dienos augimo.Vsio, buciuotis tada neimanoma,visas veidas paskui "dega"  biggrin.gif  biggrin.gif

kad buciuotis klaiku, tai visiskai sutinku drinks_cheers.gif bet man graziai atrodo tie mazi juodi sereliai... tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti