tik atauga pas vyra usai su barzda buna uzpjudytas varyt skustis, nes pastoviai tingi nekenciu, begrazu, badosi, nemalonu
na, trijų dienų barzdelė man kartais nieko, tik labai jau bado o vat tos ilgesnės barzdos ir ūsai tai fuj kaip negražu..ir kažkaip nehigieniškai man atrodo
maniškis tai turi toki savaitės ilgio kušiuką ant barzdos kaskart ji pakerpa kad atrodytu tvarkingai, o ne kaip ožkabarzdis
Aš su savuoju nuolat baruos dėl barzdos, tingi skustis, va jau keleta dienų gydausi lūpas, žiauriai nusitrynė, sutrukinėjino, načert, sakiau viskas nebesibučiuosiu kol nepadarys kūdikio švelnumo veiduko
nepatinka ir tikrai negrazu man , nei barzda nei usai fe. Tiesiog man nepatrauklu
Nekenčiu ūsuoių ,ne barzdoių, man parodo žmogaus nevalyvumą
Man labai patinka barzdeles ir usiukai, kazkaip daro vyra vyriskesniu (cia kam tinka, aisku). Na, ir aisku jeigu jie priziureti
na o "santaklausiskos" barzdos nelabai patinka, tik jeigu tam tikra stiliu papildo
na o "santaklausiskos" barzdos nelabai patinka, tik jeigu tam tikra stiliu papildo
man tai labai seksualu keliu dienu barzdele, bet barzda tai nea...
man patinka barzdeles ir usai, tik aisku turi buti viskas graziai sutvarkyta
merginos, vyru veido oda irgi jautri, isivaizduokit kaip jiems reikia vos ne kiekviena diena bruzinti peiliukais galvojate baisiai didelis malonumas kazin ka sakytumet ju kailyje pabuvusios
merginos, vyru veido oda irgi jautri, isivaizduokit kaip jiems reikia vos ne kiekviena diena bruzinti peiliukais galvojate baisiai didelis malonumas kazin ka sakytumet ju kailyje pabuvusios
QUOTE(irise @ 2009 09 17, 18:07)
man patinka barzdeles ir usai, tik aisku turi buti viskas graziai sutvarkyta
jau isivaizduoju... pacia isberia nuo kasdienio skutimo... vyram taip pat uztat as ir nepykciau uz keliu dienu barzdele... o jei dar plaukeliai tamsus... mmm... man tai labai seksualu
QUOTE(burbanti @ 2009 09 18, 20:42)
Ajetau Nepernešu barzdos...Ypac vienos dienos augimo.Vsio, buciuotis tada neimanoma,visas veidas paskui "dega"
kad buciuotis klaiku, tai visiskai sutinku bet man graziai atrodo tie mazi juodi sereliai...