Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

Bet kad ir būna kelių dienų ta barzda vistiek nemalonu, kaip kažkas sakė - geras švitras laugh.gif o mano jautri oda, tai ne ne ne ax.gif
Atsakyti
Dievinu keliu dienu barzdele wub.gif nuolat prasineju, kad maniskis nesiskustu..matyt mano oda neypac jautri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mist: 11 rugpjūčio 2009 - 04:32
Keliu dienu barzduke, labai sexy, o va barzdotu dedziu nemegstu, ypac ozio barzdeliu doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Kelių dienų - thumbup.gif
Atsakyti
keliu dienu barzda man kaip svitrinis popierius schmoll.gif o maniskis tycia man i veida pasitrina, o jei i tarpkruti su ta barzda ilenda... doh.gif
Atsakyti
Jokiu keliu dienu. ax.gif glotnus veidelis - thumbup.gif , kas do seriai, kaip svitriakas, buiiii.
o jau barzda - tai visai, na kaip ir usai - katastrofe
Atsakyti
Maniskis isitaise mano prasymu doh.gif ,nes labai jau tinka.
Atsakyti
Kelių dienų barzda wub.gif , bet savaičių tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Nemėgstu barzdotų vyrų. Man negražu, neestetiška. Beto, oda jautri, koks dėdulė kai pakšteli, tuoj pat išberia aplink lūpas.
Atsakyti
Maniskis taipogi vaiksto su keliu dienu barzda,na svitrinis,bet jam tinka,tad nusileidziu jam.O buvo bajeris,kai nusiskuto per musu vestuves-ziuriu as i ji ir galvoju,jei nebuciau macius be barzdos -nepazinciau.Kai nusiskuta,tai atjauneja iskart.
Atsakyti
maniskis irgi kartais vaiksto su keliu dienu barzdele. man grazu. bet jau vyrai kai nesioja didesnes barzdas, ir dar nesusitvarko jos, tai is vis baisumas
Atsakyti
Maniskiam 1 ar 2 dienu tai dar nieko nei braizosi nei bet jau 3 dienos barzda tiesiog neapkenciama, 3 diena jei nenusiskuta tada keliu streika protest.gif
Atsakyti