Man stilinga barzdele labai grazu Bet neleidziu saviskui jos augintis, nes jau buciuoti barzdota vyra... O bjauriausia tai 3 dienu barzdele - kaip svitrinis popierius MB kartais nenusiskuta, tada mane buciuoti ima, liepiu liautis, nes bado, tai jis tycia man per skruosta smakru perbraukia, brrr
QUOTE(_Ruby_ @ 2009 05 20, 13:55)
Man stilinga barzdele labai grazu Bet neleidziu saviskui jos augintis, nes jau buciuoti barzdota vyra... O bjauriausia tai 3 dienu barzdele - kaip svitrinis popierius MB kartais nenusiskuta, tada mane buciuoti ima, liepiu liautis, nes bado, tai jis tycia man per skruosta smakru perbraukia, brrr
Man tokia atauge seriai miegamajame labai pravercia ir patinka
Stilinga barzdele, juodi juodi plaukai...hmmmmmmmmmm
jeigu gražiai sutvarkyta kodėl gi ne
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 05 20, 16:00)
Man tokia atauge seriai miegamajame labai pravercia ir patinka
Dziaugiuosi del taves, kad randi jiems paskirti Man iki siol atrode, kad tie seriai nebent baldams slifuoti tiktu
Man tai negrazu
o mano ir tetis ir MB barzdoti .tecio isvis neisivaizduoju be barzdos,o MB kai nusiskuta,tampa sunkiai atpazistamu .tik "3 dienu" barzdeles nekenciu,blogiau nei svitrinis popierius
o ypac jei ant barzdos dar kybo kasnors nuo pietu ir panasiai...Brrr....
QUOTE(InesaP @ 2009 05 29, 20:31)
o ypac jei ant barzdos dar kybo kasnors nuo pietu ir panasiai...Brrr....
vajezau, numirt galima nuo tokio vaizdelio nu man plaukai ant veido susizavejimo nekelia tikrai neziurejau niekada i tokius vyrus
QUOTE(inetata @ 2009 06 08, 22:03)
... tikrai neziurejau niekada i tokius vyrus
Barzdoti vyrai manes tikrai nežavi