Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

Jokio skirtuma man, su barzda ar be. Jei tik tinka- nenubrokyciau. biggrin.gif O siaip maniskis be barzdos ir be usu.
Atsakyti
Man stilinga barzdele labai grazu wub.gif Bet neleidziu saviskui jos augintis, nes jau buciuoti barzdota vyra... doh.gif O bjauriausia tai 3 dienu barzdele - kaip svitrinis popierius doh.gif MB kartais nenusiskuta, tada mane buciuoti ima, liepiu liautis, nes bado, tai jis tycia man per skruosta smakru perbraukia, brrr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ruby_ @ 2009 05 20, 13:55)
Man stilinga barzdele labai grazu wub.gif Bet neleidziu saviskui jos augintis, nes jau buciuoti barzdota vyra... doh.gif O bjauriausia tai 3 dienu barzdele - kaip svitrinis popierius doh.gif MB kartais nenusiskuta, tada mane buciuoti ima, liepiu liautis, nes bado, tai jis tycia man per skruosta smakru perbraukia, brrr doh.gif

Man tokia atauge seriai miegamajame labai pravercia ir patinka blush2.gif
Atsakyti
Stilinga barzdele, juodi juodi plaukai...hmmmmmmmmmm thumbup.gif
Atsakyti
jeigu gražiai sutvarkyta kodėl gi ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 05 20, 16:00)
Man tokia atauge seriai miegamajame labai pravercia ir patinka blush2.gif

Dziaugiuosi del taves, kad randi jiems paskirti thumbup.gif Man iki siol atrode, kad tie seriai nebent baldams slifuoti tiktu biggrin.gif
Atsakyti
Man tai negrazu schmoll.gif
Atsakyti
o mano ir tetis ir MB barzdoti thumbup.gif .tecio isvis neisivaizduoju be barzdos,o MB kai nusiskuta,tampa sunkiai atpazistamu schmoll.gif .tik "3 dienu" barzdeles nekenciu,blogiau nei svitrinis popierius schmoll.gif
Atsakyti
Nepatinka,nei barzdoti,nei usuoti schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
o ypac jei ant barzdos dar kybo kasnors nuo pietu ir panasiai...Brrr.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InesaP: 29 gegužės 2009 - 19:32
QUOTE(InesaP @ 2009 05 29, 20:31)
o ypac jei ant barzdos dar kybo kasnors nuo pietu ir panasiai...Brrr.... schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif vajezau, numirt galima nuo tokio vaizdelio doh.gif doh.gif nu man plaukai ant veido susizavejimo nekelia schmoll.gif tikrai neziurejau niekada i tokius vyrus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(inetata @ 2009 06 08, 22:03)
...  tikrai neziurejau niekada i tokius vyrus  hihihi.gif

drinks_cheers.gif
Barzdoti vyrai manes tikrai nežavi schmoll.gif
Atsakyti