o man grazi keliu dieneliu barzdele.Mano vyras gal koks pusmetis tokia prilaiko.Karta nusiskuto,tai toks pienburnis atrode.Kai ilgiau nesiskuta,tada pradeda badytis,tai as iskart pastabele ir barzda vel pakirpta
nepatinka nei ūsuoti, nei barzdoti, o jis ir pats skutasi kasdien, tad ramu
mano vyras su barzda sunkiai isivaizduoju, kad galėtų būti be jos
Kam tinka barzda, tai ir gražu
Maniškis irgi su barzda Tokia nedidele, taip vadinama trijų dienų. Pradžioj buvo keista su barzdotu bučiuotis, badėsi
Priedo, turiu pasakyti, kad čia grynai nuo žmogaus priklauso, kaip čia su tuo barzdele bus.. Vienas gali norėti barzdos, bet ji jam visiškai netiks ar bus reta ir negraži, o į kitą žiūrėsi ir negalėsi jo be barzdos įsivaizduoti. O kai žmogų myli, priimi jį tiesiog tokį, koks jis yra
Priedo, turiu pasakyti, kad čia grynai nuo žmogaus priklauso, kaip čia su tuo barzdele bus.. Vienas gali norėti barzdos, bet ji jam visiškai netiks ar bus reta ir negraži, o į kitą žiūrėsi ir negalėsi jo be barzdos įsivaizduoti. O kai žmogų myli, priimi jį tiesiog tokį, koks jis yra
oi nea negrazu man
Vyrukai su gražiom barzdelėm aki traukia.Bet kad maniškis ją augintų tikrai nenoriu-tiesiog nepraktiška Norisi švelnumo,o čia badosi.
mano irgi su baezda, ir atrodo ciki piki, nors jam tik 25. svarbu kaip atrodo barzdeler, nereikia senelio salcio isivaizduoti :-D
Aš už tokią šviežią barzdelę vis prašau, o gal gali porą dienų nesiskusti. Labai jau seksualu
oij as tai labai nemegstu bardotu..
Maniskis irgi su barzda Ir nelabai issivaizduoju ji nusiskutusi Grazu vyras su tvarkinga barzdele