Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

o man grazi keliu dieneliu barzdele.Mano vyras gal koks pusmetis tokia prilaiko.Karta nusiskuto,tai toks pienburnis atrode.Kai ilgiau nesiskuta,tada pradeda badytis,tai as iskart pastabele ir barzda vel pakirpta
Atsakyti
nepatinka nei ūsuoti, nei barzdoti, o jis ir pats skutasi kasdien, tad ramu cool.gif
Atsakyti
mano vyras su barzda thumbup.gif sunkiai isivaizduoju, kad galėtų būti be jos
Atsakyti
Kam tinka barzda, tai ir gražu smile.gif
Atsakyti
Maniškis irgi su barzda smile.gif Tokia nedidele, taip vadinama trijų dienų. Pradžioj buvo keista su barzdotu bučiuotis, badėsi smile.gif
Priedo, turiu pasakyti, kad čia grynai nuo žmogaus priklauso, kaip čia su tuo barzdele bus.. Vienas gali norėti barzdos, bet ji jam visiškai netiks ar bus reta ir negraži, o į kitą žiūrėsi ir negalėsi jo be barzdos įsivaizduoti. smile.gif O kai žmogų myli, priimi jį tiesiog tokį, koks jis yra 4u.gif
Atsakyti
oi nea negrazu man blink.gif
Atsakyti
Vyrukai su gražiom barzdelėm aki traukia.Bet kad maniškis ją augintų tikrai nenoriu-tiesiog nepraktiška smile.gif Norisi švelnumo,o čia badosi.
Atsakyti
mano irgi su baezda, ir atrodo ciki piki, nors jam tik 25. svarbu kaip atrodo barzdeler, nereikia senelio salcio isivaizduoti :-D
Atsakyti
Aš už tokią šviežią barzdelę bigsmile.gif vis prašau, o gal gali porą dienų nesiskusti. Labai jau seksualu wub.gif
Atsakyti
oij as tai labai nemegstu bardotu..
Atsakyti
Maniskis irgi su barzda wub.gif Ir nelabai issivaizduoju ji nusiskutusi tongue.gif Grazu vyras su tvarkinga barzdele 4u.gif
Atsakyti
manasis su barzda tokia savaitės auginimo, man patinka tas jo dygus smakras bigsmile.gif
Atsakyti