Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

barzdoti ir usuoti - ne doh.gif, o vat keliu dienu barzdele - visai nieko wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Persika: 20 vasario 2008 - 22:29
QUOTE(Persika @ 2008 02 20, 23:29)
barzdoti ir usuoti -  ne doh.gif, o vat keliu dienu barzdele - visai nieko wink.gif

o man ir keiu dienu barzdelė nepatinka,nes kai bučiuojusi man duria,o paskui ir išberia schmoll.gif
Atsakyti
nei barzdoti,nei usuoti ir net gi keliu dienu barzdele nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
doh.gif man irgi nepatinka, fuuuuu, badosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Persika @ 2008 02 20, 23:29)
barzdoti ir usuoti -  ne doh.gif, o vat keliu dienu barzdele - visai nieko wink.gif

drinks_cheers.gif bet ką daryti kai vyras sako, kad jam gražu...
Atsakyti
Jokių šerių ant vyro veido. Badosi, peršti ir t.t. Vargo turėjau kol pripratinau reguliariai skustis. Kaip man tai pavyko- bambėjimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man nepatinka barzdoti usuoti vyrai. Fuuuuiiiiiii schmoll.gif
Jei MB sugalvotu usus ar barzda auginti, tai nakti po viena plaukiuka su pincetu ispesiociau rolleyes.gif
Atsakyti

O man patinka ciut ilgesne nei pirmadiene:ax: vis prasau draugo nesiskust kas pora dienu ir palikt ilgeliau blush2.gif
Atsakyti
Nu man kokių trijų dienų barzdelė, tai laaabai patinka wub.gif cool.gif
Atsakyti
Man irgi tokia keliu dienu faina smile.gif Ir MB visai nesibraizo. O vieno ex tai budavo kazkokia astri - mama vis klausdavo, ko mano nosis ir smakras raudoni hihihi.gif
Barzdoti vyrai man visai grazu (tetis mano barzdotas visa gyvenima buvo), bet jau buciuotis su tokiais - ne uz ka schmoll.gif
Atsakyti
Barzdoti ir usuoti tai man schmoll.gif
Atsakyti
man tai nepatinka, kai mano draugas nesiskutes buna. Badosi, buciuotis tuomet nepatinka. Tai pykstu, kai nesiskutes buna doh.gif
Atsakyti