Nėra nieko gražiau už kelių dienų barzdelę.... Bet ,jei jau tai barzda, o ne barzdelė, tada jau nea Kaip kažkas sakė- dideles barzdas palikim Kalėdų seneliams
nelabai patinka barzda,o usai tai isvis
na jau ne,tik ne mano vyras...
QUOTE(Sommer @ 2008 02 05, 16:12)
O man nėra baisiau už tą kelių dienų barzdelę..brrrrr...braižo,duria,sendina,veidas atrodo ,kaip įjuodęs,murzinas..oi,ne
Grazu labai ,tik su tokiu neteko...
QUOTE(Sommer @ 2008 02 05, 15:12)
O man nėra baisiau už tą kelių dienų barzdelę..brrrrr...braižo,duria,sendina,veidas atrodo ,kaip įjuodęs,murzinas..oi,ne
Oi,man irgi nepatinka,amžinai su saviškiu dėl to baramės
man nepatinka nei barzdos, nei usai. kiek metu prideda ir aplamai atrodo pastoviai , kaip nesusitvarkes. mano pazistamos draugas kartais megsta paauginti barzda vien todel, kad tingi skustis. atrodo patikekit desimcia metu vyresnis. nors dar jaunas tokio amziaus is vis barzda netinka...brrrr brrrrrrr man tai isvis ne estetiska o kaip pasibuciuoti su tokia barzda????
QUOTE(Faina @ 2005 04 13, 13:06)
Oi kaip nepatinka tie barzdoti vyrai. Tik matyt vagšeliai kartais plikę barzda pakeist bando Bučiavausi su vienu ir to pakaks tur būt visam gyvenimui. Nors draugė sakė, kad jai patinka . Jaunuoliai labai mėgsta tokią 2-3 dienų apžėlimo, na labai seks atdrodo , bet švitras neblogas
Neturiu daugiau ka pridurti
Man labai patinka keliu dienu barzdele - tada Mb tooks vyrishkas atrodo. Aisku, pirma diena po nusiskutimo nelabai malonu buciuotis, nes duria, bet po to .