Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

Nėra nieko gražiau už kelių dienų barzdelę.... wub.gif Bet ,jei jau tai barzda, o ne barzdelė, tada jau nea schmoll.gif Kaip kažkas sakė- dideles barzdas palikim Kalėdų seneliams biggrin.gif
Atsakyti
nelabai patinka barzda,o usai tai isvis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(geisha @ 2007 10 20, 15:58)
nelabai patinka barzda,o usai tai isvis schmoll.gif

thumbup.gif ir man
Atsakyti
unsure.gif schmoll.gif na jau ne,tik ne mano vyras...
Atsakyti
O man labai patinka, kai manišis turi tokią 3 dienų barzdelę thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis ja turi ir labai graziai issiskutineja, tai laaaaaaaaaaaaaaaaabao seksualu ir jam tinka. Malonu, kai truputi braizosi buciuojantis. Aisku, jei butu tokia, kaip kaledu senio, tai nepatiktu.
Atsakyti
O man nėra baisiau už tą kelių dienų barzdelę..brrrrr...braižo,duria,sendina,veidas atrodo ,kaip įjuodęs,murzinas..oi,ne schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 02 05, 16:12)
O man nėra baisiau už tą kelių dienų barzdelę..brrrrr...braižo,duria,sendina,veidas atrodo ,kaip įjuodęs,murzinas..oi,ne schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Grazu labai ,tik su tokiu neteko... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 02 05, 15:12)
O man nėra baisiau už tą kelių dienų barzdelę..brrrrr...braižo,duria,sendina,veidas atrodo ,kaip įjuodęs,murzinas..oi,ne schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Oi,man irgi nepatinka,amžinai su saviškiu dėl to baramės smile.gif
Atsakyti
man nepatinka nei barzdos, nei usai. kiek metu prideda ir aplamai atrodo pastoviai , kaip nesusitvarkes. mano pazistamos draugas kartais megsta paauginti barzda vien todel, kad tingi skustis. atrodo patikekit desimcia metu vyresnis. nors dar jaunas tokio amziaus is vis barzda netinka...brrrr brrrrrrr man tai isvis ne estetiska schmoll.gif schmoll.gif o kaip pasibuciuoti su tokia barzda???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Faina @ 2005 04 13, 13:06)
Oi kaip nepatinka tie barzdoti vyrai. Tik matyt vagšeliai kartais plikę barzda pakeist bando tongue.gif Bučiavausi su vienu ir to pakaks tur būt visam gyvenimui. Nors draugė sakė, kad jai patinka  wub.gif . Jaunuoliai labai mėgsta tokią 2-3 dienų apžėlimo, na labai seks atdrodo thumbup.gif , bet švitras neblogas cry.gif

drinks_cheers.gif Neturiu daugiau ka pridurti clap_1.gif
Atsakyti
Man labai patinka keliu dienu barzdele - tada Mb tooks vyrishkas atrodo. Aisku, pirma diena po nusiskutimo nelabai malonu buciuotis, nes duria, bet po to thumbup.gif .
Atsakyti