O man vyra ūsuotas ar barzduotas tai Nu tikras SSRS vyriokas, o jei dar bakimbardus užsiaugina, nu fsio tada
lb nemegstu usuotu ir barzduotu,mano vyras kartais pagazdina mane vat uzsiauginsiu ir zinosi.karta jau bande,bet neilgam ,nusibodo auginti.
Nepatinka man nei barzdos,nei usai
Mano vyras tai nešioja tokią kelių dienų barzdelę, man ji laaaaaaaaaaaabai patinka, jau neįsivaizduoju jo kitokio
man taip pat nepatinka barzdoti ir ūsuoti,vos tik maniškiui pradeda dygti,jau zyziu,kad reikia skustis
QUOTE(Demi @ 2007 09 27, 21:17)
lb nemegstu usuotu ir barzduotu,mano vyras kartais pagazdina mane vat uzsiauginsiu ir zinosi.karta jau bande,bet neilgam ,nusibodo auginti.
mane ir gasdina. Tai as jam ir atreziu,kad nakti miegant nuskusiu.Ir ne tik barzda tada
Seip man nepatinka.Ir nedgi labai nepatinka.
Nemegstu nei barzdotu nei usotu o mano draugas retkarciais pavaiksto su savaites senumo barzda bet taip buna tada kai mes nesusitinkam, nes kitu atveju jau iprato, kad reikia nusiskusti as su barzduotu nesibuciuoju..badosi gi
tikrai nepatinka ypac kai po pietu ant barzdos ar usu trupiniu lieka
nepatikna ir man ūsuoti ir barzdoti
nu kelių dinų barzdelę dar galiu pakęst, bet tokios barzdos kaip pvz pas Sėklą oj neeee.. o ūsuoti man išvis durnai atrodo MB supratingas vyras, skutasi, nesibado ir darželio ant veido neaugina