Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

O man vyra ūsuotas ar barzduotas tai g.gif Nu tikras SSRS vyriokas, o jei dar bakimbardus užsiaugina, nu fsio tada lotuliukas.gif
Atsakyti
lb nemegstu usuotu ir barzduotu,mano vyras kartais pagazdina mane vat uzsiauginsiu ir zinosi.karta jau bande,bet neilgam ,nusibodo auginti.
Atsakyti
Nepatinka man nei barzdos,nei usai schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif Mano vyras tai nešioja tokią kelių dienų barzdelę, man ji laaaaaaaaaaaabai patinka, jau neįsivaizduoju jo kitokio tongue.gif
Atsakyti
Galiu tik pastebėti kaip žmonės laikui bėgant keičiasi. Anksčiau barzdos man labai nepatiko doh.gif Dabar viskas apsivertė - patinka biggrin.gif Svetimų vyrų tik kelių dienų barzda graži, manojo - visokia. Svarbu, kad jam patinka, man visaip gerai pasidarė.
Atsakyti
man taip pat nepatinka barzdoti ir ūsuoti,vos tik maniškiui pradeda dygti,jau zyziu,kad reikia skustis rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vyrai ir taip gauruoti padarai. Tai kam po velniais dar ir veidus apsigaurint?
Nekenčiu barzdylų. Barzda tinka tik Kalėdų Seneliui. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Demi @ 2007 09 27, 21:17)
lb nemegstu usuotu ir barzduotu,mano vyras kartais pagazdina mane vat uzsiauginsiu ir zinosi.karta jau bande,bet neilgam ,nusibodo auginti.

mane ir gasdina. doh.gif Tai as jam ir atreziu,kad nakti miegant nuskusiu.Ir ne tik barzda tada tongue.gif

Seip man nepatinka.Ir nedgi labai nepatinka.smile.gif
Atsakyti
Nemegstu nei barzdotu nei usotu schmoll.gif o mano draugas retkarciais pavaiksto su savaites senumo barzda doh.gif bet taip buna tada kai mes nesusitinkam, nes kitu atveju jau iprato, kad reikia nusiskusti as su barzduotu nesibuciuoju..badosi gi blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai nepatinka lotuliukas.gif ypac kai po pietu ant barzdos ar usu trupiniu lieka doh.gif
Atsakyti
schmoll.gif nepatikna ir man ūsuoti ir barzdoti schmoll.gif
Atsakyti
nu kelių dinų barzdelę dar galiu pakęst, bet tokios barzdos kaip pvz pas Sėklą blink.gif oj neeee.. o ūsuoti man išvis durnai atrodo hihihi.gif MB supratingas vyras, skutasi, nesibado ir darželio ant veido neaugina biggrin.gif
Atsakyti