Mano Mylimasis pries kokius metus uzsiaugino plaukus, niu neilgus zinoma, juos priziuri, eina i kirpykla tikrai dazniau nei as ... Siaip Jam tinka labiau nei trumpi ...
Taciau neseniai uzsiaugino ir trumpa barzdele bei usiukus ... Tikrai graziai atrodo ... Vis delto tai ne barzda, o tik barzdele ... Siandien nusiskuto, nes jau truputi per didele pasidare, paskiau vel auginsis ... O man tai grazu ...
nemegstu saviškio barzdoto, man labiau patinka kai jis švelnutis - glotnutis..
negaliu pakest barzdos feee gerai kad maniskis neturi
Negaliu pakesti barzdotu vyru, bet maniskis nuprotejo sake dabar as pasenau man jau 30 metu ( nesenai suejo) auginsiu barzda ir ka jus manot nuo tada ir nesiskuta sakiau kokia nakti reikes prasisukti
QUOTE(modestasta @ 2007 07 24, 19:45)
Negaliu pakesti barzdotu vyru, bet maniskis nuprotejo sake dabar as pasenau man jau 30 metu ( nesenai suejo) auginsiu barzda ir ka jus manot nuo tada ir nesiskuta sakiau kokia nakti reikes prasisukti
ryte turbut apakes butu..
QUOTE(alina_nr_1 @ 2007 07 25, 08:39)
ryte turbut apakes butu..
Nu, bet kad jau nebezinau ka daryti
QUOTE(Abo @ 2007 07 25, 14:07)
Neleidžiu skustis. Bet reikia kartą per pusantros savaitės, gaurai tai jau nebetiktų. Tada man būna tragedija, koks man jis negražus nusiskutęs Kažkoks piemengalys.
Man taip pat atrodo Bet didelė barzda jau būtų
QUOTE(Lane @ 2007 07 25, 14:11)
Man taip pat atrodo Bet didelė barzda jau būtų
Aha, man irgi labai patinka tokia "trijų dienų" barzdelė
QUOTE(modestasta @ 2007 07 24, 19:45)
Nukirpčiau miegančiam
Šiaip tai nepatinka barzdoti,labai retas vyras su barzda,man yra gražus,o tokie kur vaikšto su ilgom baisiom barzdom,tai man primena antrą galą sorry,bet man taip atrodo,o jei dar ta barzda ryža,tai visai ragas
Mano mieliausias augina tokia siaura barzdele isryskinancia jo veido bruozus (na nestorom linijom normali barzdike)
Pati ikalbejau uzsiaugint.. ir jei nusiskustu turbut buciau suirzus kol atsiaugintu Jam labai tinka
Pati ikalbejau uzsiaugint.. ir jei nusiskustu turbut buciau suirzus kol atsiaugintu Jam labai tinka
Maza keliu dienu barzdyte man visai patinka