Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

Mano Mylimasis pries kokius metus uzsiaugino plaukus, niu neilgus zinoma, juos priziuri, eina i kirpykla tikrai dazniau nei as ... Siaip Jam tinka labiau nei trumpi ...
Taciau neseniai uzsiaugino ir trumpa barzdele bei usiukus ... Tikrai graziai atrodo ... Vis delto tai ne barzda, o tik barzdele ... Siandien nusiskuto, nes jau truputi per didele pasidare, paskiau vel auginsis ... O man tai grazu ... thumbup.gif
Atsakyti
nemegstu saviškio barzdoto, man labiau patinka kai jis švelnutis - glotnutis.. ax.gif
Atsakyti
negaliu pakest barzdos blink.gif feee biggrin.gif gerai kad maniskis neturi biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu pakesti barzdotu vyru, bet maniskis nuprotejo sake dabar as pasenau man jau 30 metu ( nesenai suejo) auginsiu barzda ir ka jus manot nuo tada ir nesiskuta sakiau kokia nakti reikes prasisukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2007 07 24, 19:45)
Negaliu pakesti barzdotu vyru, bet maniskis nuprotejo sake dabar as pasenau man jau 30 metu ( nesenai suejo) auginsiu barzda ir ka jus manot nuo tada ir nesiskuta sakiau kokia nakti reikes prasisukti  lotuliukas.gif

ryte turbut apakes butu.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2007 07 25, 08:39)
ryte turbut apakes butu.. thumbup.gif

Nu, bet kad jau nebezinau ka daryti blink.gif
Atsakyti
Neleidžiu skustis. Bet reikia kartą per pusantros savaitės, gaurai tai jau nebetiktų. Tada man būna tragedija, koks man jis negražus nusiskutęs doh.gif Kažkoks piemengalys.
O jam tai kas, patogu nesiskust, ir žmona patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 25 liepos 2007 - 13:09
QUOTE(Abo @ 2007 07 25, 14:07)
Neleidžiu skustis. Bet reikia kartą per pusantros savaitės, gaurai tai jau nebetiktų. Tada man būna tragedija, koks man jis negražus nusiskutęs  doh.gif Kažkoks piemengalys.

Man taip pat atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet didelė barzda jau būtų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 07 25, 14:11)
Man taip pat atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet didelė barzda jau būtų schmoll.gif

Aha, man irgi labai patinka tokia "trijų dienų" barzdelė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2007 07 24, 19:45)
Negaliu pakesti barzdotu vyru, bet maniskis nuprotejo sake dabar as pasenau man jau 30 metu ( nesenai suejo) auginsiu barzda ir ka jus manot nuo tada ir nesiskuta sakiau kokia nakti reikes prasisukti  lotuliukas.gif

Nukirpčiau miegančiam lotuliukas.gif
Šiaip tai nepatinka barzdoti,labai retas vyras su barzda,man yra gražus,o tokie kur vaikšto su ilgom baisiom barzdom,tai man primena antrą galą lotuliukas.gif sorry,bet man taip atrodo,o jei dar ta barzda ryža,tai visai ragas schmoll.gif
Atsakyti
Mano mieliausias augina tokia siaura barzdele isryskinancia jo veido bruozus (na nestorom linijom normali barzdike)
Pati ikalbejau uzsiaugint.. ir jei nusiskustu turbut buciau suirzus kol atsiaugintu stupid.gif Jam labai tinka wub.gif
Atsakyti
Maza keliu dienu barzdyte man visai patinka lotuliukas.gif
Atsakyti