Svarbu tarpusavio susitarimas... bet man tai norisi to svelnumo, nes buciuoti kaktusa menkas malonumas
Jei nutiktų,kad įsimylėčiau kokį nors kitokį vyrą, tai jam tereiktų užsiauginti ūsus, arba ir dar barzdą tai staigiai visos mano meilės išgaruotų. Tenka, bendrauju su ūsotais -barzdotais, bet širdelė nė nevirpteli.
Man gražus vyras tik nusiskutęs .
Man gražus vyras tik nusiskutęs .
Jei nutiktų,kad įsimylėčiau kokį nors kitokį vyrą, tai jam tereiktų užsiauginti ūsus, arba ir dar barzdą tai staigiai visos mano meilės išgaruotų.
jeigu MB nusiskustų barzdą tai man jis pataptų svetimu diedu
nepatinka nei barzdoti nei usuoti o 2-3 dienu seriai irgi ne visiems graziai ziurisi taigi maniskis priverstas skustis kasdien nepriestarauciau jei ir pora kartu per diena tai darytu
O man patys gražiausi barzdoti Ypač jei tinka Nepatinka visai ūsuoti, o jei vien tik su ūsais ir dar kokiais nevykusiais
QUOTE(Dios @ 2007 05 17, 09:07)
jeigu MB nusiskustų barzdą tai man jis pataptų svetimu diedu
Va, va, man irgi... kažkada maniškiui teko savo barzdelę nusiskust ir dar plaukus trumpai nusikirpt, nes ėjo į pokalbį dėl darbo tokioj vietoj, kur jokių barzdų ir ilgesnių plaukų , tai kai susitikom - nepažinau.. o ir paskui žagsėjau į jį žiūrėdama ačiū dievui, į ta darbą nepriėmė, tai greit ir šukuosena, ir barzduosena vėl buvo vietoj dabar tai žiūriu ir alpstu, kaip gražu ir visai nesibado...
QUOTE(givenchy @ 2007 05 18, 08:30)
nepatinka nei barzdoti nei usuoti o 2-3 dienu seriai irgi ne visiems graziai ziurisi taigi maniskis priverstas skustis kasdien nepriestarauciau jei ir pora kartu per diena tai darytu
Pritariu dėl skutimosi . Beje, kažkur girdėjau, kad tikri vyrai turi skustis (jei barzdos neaugina ) du kartus per dieną: ryte - visiems, vakare - tai vienintelei .
Aš savo vyriškiui kaskart tai primenu
Reikės tą teoriją išdėstyti ir saviškiui
nekenciu nei usu nei barzdu
paklausk jo: .. O kam tau kushis ant veido reikalinga?
Hm..... nusiskutes aisku nesibraizo. Bet man labai seksovai atrodo triju dienu barzda.