Įkraunama...
Įkraunama...

Barzdotas vyras

Jeigu tokia barzda, kai nesuprasi ar nesiskutęs, ar barzdotas, tada man patinka... Ir mylintis veža...
Atsakyti
a man patinka bardelė bigsmile.gif kad ir savaitės augimo, kai sugalvoja nusiskust, tada man jau nepatinka schmoll.gif

ir iš vis vyrams duota barzda tam, kad jų oda nebūtų švelnesnė už moters bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2007 02 26, 21:46)
a man patinka bardelė  bigsmile.gif  kad ir savaitės augimo, kai sugalvoja nusiskust, tada man jau nepatinka  schmoll.gif

ir iš vis vyrams duota barzda tam, kad jų oda nebūtų švelnesnė už moters  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tai schmoll.gif MB labai kieta barzda,o mano labai jautri oda.
Atsakyti
Viena galiu pasakyti, matyti ir ziureti - neskauda irnesakyk.gif , bet jei glaustytis prie tokio bezheliancio barzdociaus - tikrai jokiais budais schmoll.gif
Mano oda labai jautri, todel reikalauju mane gerbti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bala_nemate: 01 kovo 2007 - 10:32
QUOTE(bala_nemate @ 2007 03 01, 11:32)
reikalauju mane gerbti  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif gal kartais ir grazu buna poros dienu barzdele,gal kam ir tinka, gal stilinga, bet jau kai norisi prisiglaust,tai norisi kad ir gerbtu tave, svelnus prieiti,o ne svitrinis lotuliukas.gif
Atsakyti
Kiek MB nesiskustu jo barzdele atrodo kaip poros dienu, jai is vakaro nusiskuta ryta jau gerokai badosi ax.gif
As vis jokauju kad ji buciot tai tas pats kaip kaktusa lotuliukas.gif
Atsakyti

mano vyriokas visą gyvenimą nešiojo mažą barzdelę pasmakrėj, kažkaip aš su ja susigyvenau, nors ir pabadydavo laikas nuo laiko tongue.gif , bet va, kai prieš keletą dienų ją nusiskuto, tai mano reakcija blink.gif blink.gif blink.gif buvo ne tokia kaip tikėjosi ax.gif Tiesa pasakius, liepiau jam kuo greičiau ją atsiauginti, nes to bebarzdžio žmogaus aš nepažįstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELZA @ 2007 03 01, 13:27)
drinks_cheers.gif  gal kartais ir grazu buna poros dienu barzdele,gal kam ir tinka, gal stilinga, bet jau kai norisi prisiglaust,tai norisi kad ir gerbtu tave, svelnus prieiti,o ne svitrinis  lotuliukas.gif

o jei net netinka ir dar nepriziureta...

tai tas pats kaip moteris prizelusiom pazasim smile.gif
Atsakyti
Man asocijojasi su Seniu Salciu ax.gif arba su mano tevu(nes jis barzduotas).
Atsakyti
Mano vyras barzdele kai visai nusiskuto, tai mano dukrą, kuriai tuo metu buvo gal 3,5 metukų suėmė tiesiog isteriškas juojas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nuo to laiko vyras barzdos neskuta lotuliukas.gif
Atsakyti
Brrrrr... MAn net oda pagaugais šiaušiasi kaip aš jų nemėgstu mega_shok.gif
Atsakyti