Jeigu tokia barzda, kai nesuprasi ar nesiskutęs, ar barzdotas, tada man patinka... Ir mylintis veža...
QUOTE(sicilija @ 2007 02 26, 21:46)
a man patinka bardelė kad ir savaitės augimo, kai sugalvoja nusiskust, tada man jau nepatinka
ir iš vis vyrams duota barzda tam, kad jų oda nebūtų švelnesnė už moters
ir iš vis vyrams duota barzda tam, kad jų oda nebūtų švelnesnė už moters
man tai MB labai kieta barzda,o mano labai jautri oda.
Viena galiu pasakyti, matyti ir ziureti - neskauda , bet jei glaustytis prie tokio bezheliancio barzdociaus - tikrai jokiais budais
Mano oda labai jautri, todel reikalauju mane gerbti
Mano oda labai jautri, todel reikalauju mane gerbti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 03 01, 11:32)
reikalauju mane gerbti
gal kartais ir grazu buna poros dienu barzdele,gal kam ir tinka, gal stilinga, bet jau kai norisi prisiglaust,tai norisi kad ir gerbtu tave, svelnus prieiti,o ne svitrinis
Kiek MB nesiskustu jo barzdele atrodo kaip poros dienu, jai is vakaro nusiskuta ryta jau gerokai badosi
As vis jokauju kad ji buciot tai tas pats kaip kaktusa
As vis jokauju kad ji buciot tai tas pats kaip kaktusa
mano vyriokas visą gyvenimą nešiojo mažą barzdelę pasmakrėj, kažkaip aš su ja susigyvenau, nors ir pabadydavo laikas nuo laiko , bet va, kai prieš keletą dienų ją nusiskuto, tai mano reakcija buvo ne tokia kaip tikėjosi Tiesa pasakius, liepiau jam kuo greičiau ją atsiauginti, nes to bebarzdžio žmogaus aš nepažįstu
QUOTE(ELZA @ 2007 03 01, 13:27)
gal kartais ir grazu buna poros dienu barzdele,gal kam ir tinka, gal stilinga, bet jau kai norisi prisiglaust,tai norisi kad ir gerbtu tave, svelnus prieiti,o ne svitrinis
o jei net netinka ir dar nepriziureta...
tai tas pats kaip moteris prizelusiom pazasim
Man asocijojasi su Seniu Salciu arba su mano tevu(nes jis barzduotas).
Mano vyras barzdele kai visai nusiskuto, tai mano dukrą, kuriai tuo metu buvo gal 3,5 metukų suėmė tiesiog isteriškas juojas nuo to laiko vyras barzdos neskuta
Brrrrr... MAn net oda pagaugais šiaušiasi kaip aš jų nemėgstu