Įkraunama...
Įkraunama...

Regėjimas praėjus 3 ir > metų po akių korekcijos

Sveikutes.gal yra iš jūsų kurios daret 3cia karta operacija?aš dariausi du sykius.bet praėjus virs 10m vėl reik akinių.mąstau vėl apie operacija bet manau kad be šansų nes nebus ką benuimt nuo akies
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2015 01 08, 17:26)
Sveikutes.gal yra iš jūsų kurios daret 3cia karta operacija?aš dariausi du sykius.bet praėjus virs 10m vėl reik akinių.mąstau vėl apie operacija bet manau kad be šansų nes nebus ką benuimt nuo akies

Pandute, tikrai tam ryžtumeis? Koks minusas pas tave dabar yra? Gal buvai jau pas ką nors konsultacijai?
Atsakyti
QUOTE(indrusita @ 2015 01 08, 20:46)
Pandute, tikrai tam ryžtumeis? Koks minusas pas tave dabar yra? Gal buvai jau pas ką nors konsultacijai?

Na zinau kad prieš operuojant akis ištirtų ir jei ragena butu per plona nieks neoperuotu dėl apakimo.tikrai rysciau nes negaliu susitaikyti kad dabar tenka nešioti akinius.o akys silpsta atrodo kasdien.kai tyriaus prieš metus akys buvo 1.75 dabar dar labiau nusilpusios nenoriu akinių sulaukt kinus 5ar daugiau.konsultuotis nebuvau.bijau išgirsti neigiama atsakyma
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2015 01 10, 19:56)
Na zinau kad prieš operuojant akis ištirtų ir jei ragena butu per plona nieks neoperuotu dėl apakimo.tikrai rysciau nes negaliu susitaikyti kad dabar tenka nešioti akinius.o akys silpsta atrodo kasdien.kai tyriaus prieš metus akys buvo 1.75 dabar dar labiau nusilpusios nenoriu akinių sulaukt kinus 5ar daugiau.konsultuotis nebuvau.bijau išgirsti neigiama atsakyma

Pas mane situacija tokia pati doh.gif Turiu akinukus -1,5 stiprumu, bet jaučiu, kad jau reikia kitų-stipresnių. Kontaktinių lęšių akys nebetoleruoja, ilgai išbūti negaliu. O prieš operaciją daug metų su jais pravaikščiojau ir nieko nejaučiau. Suprantu, kaip sunku susitaikyti. Antrą operaciją aš turėjau tik vienai akiai, tai vieną jaučiu, kad būtų galima operuoti, tik va aš nebeesu tokia drąsi. Parašyk, jeigu kada konsultuosis, kas mums nusimato? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusita @ 2015 01 11, 17:36)
Pas mane situacija tokia pati doh.gif Turiu akinukus -1,5 stiprumu, bet jaučiu, kad jau reikia kitų-stipresnių. Kontaktinių lęšių akys nebetoleruoja, ilgai išbūti negaliu. O prieš operaciją daug metų su jais pravaikščiojau ir nieko nejaučiau. Suprantu, kaip sunku susitaikyti. Antrą operaciją aš turėjau tik vienai akiai, tai vieną jaučiu, kad būtų galima operuoti, tik va aš nebeesu tokia drąsi. Parašyk, jeigu kada konsultuosis, kas mums nusimato? mirksiukas.gif

O mano abi akys du kartus operuotos ir drąsos tikrai mažiau turiu nei tada.o dėl finansų tai jauciu kad negreit tektų operuotis.bet kai neuzkalnu 40m man vienas okulistas atradę kad dėl busimos toleregystes mažas šansas operuotis.jei mano akys priimtu linzes nesukciau sau galvos bet negaliu jų nešioti.o tau akyse iš šonų balti kaip plemai nesimato kartais?man kažkaip įdomiai daros su akim
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2015 01 11, 18:39)
O mano abi akys du kartus operuotos ir drąsos tikrai mažiau turiu nei tada.o dėl finansų tai jauciu kad negreit tektų operuotis.bet kai neuzkalnu 40m man vienas okulistas    atradę kad dėl busimos toleregystes mažas šansas operuotis.jei mano akys priimtu linzes nesukciau sau galvos bet negaliu jų nešioti.o tau akyse iš šonų balti kaip plemai nesimato kartais?man kažkaip įdomiai daros su akim

Ne, plėmų jokių nematau, tačiau sutemus regėjimas dvigubai suprastėja. O tu jau akinukus nuolat nešioji? Aš kai vairuoju ir jau vakarais man jų tikrai reikia. Diena saulė kai šviečia rodos puikiai matau. Tiesa, sunkokai dabar ir tą matomumą nustato man, ne viena gydytoja sakė, kad kaip idomiai ir labai stipriai laksto dioptrijos, kai su aparatu nustatinėja doh.gif Manau, čia vis tie padariniai iš po operacijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusita @ 2015 01 18, 10:36)
Ne, plėmų jokių nematau, tačiau sutemus regėjimas dvigubai suprastėja. O tu jau akinukus nuolat nešioji? Aš kai vairuoju ir jau vakarais man jų tikrai reikia. Diena saulė kai šviečia rodos puikiai matau. Tiesa, sunkokai dabar ir tą matomumą nustato man, ne viena gydytoja sakė, kad kaip idomiai ir labai stipriai laksto dioptrijos, kai su aparatu nustatinėja doh.gif Manau, čia vis tie padariniai iš po operacijos unsure.gif

Tai tu gerai matai jei diena sakai ryškiai matai.aš iš vis nieko nematau reik namus tvarkyti ar darbe dirbt nieko ryškiai nematau.turiu nešioti akinius pastovei bet nenesioju nes nemėgstu jų.o patamsi dar blogiau matau.bet man kažkas su akim yra kasdien skauda.raudonos .dega.ir toks jausmas kad regėjimas kasdien silpnėja.depresija man dėl tu akių.linzes galiu isidejus būt max 5val
Atsakyti
Sveikos. Netyčia radau šią temą. Operaciją dariau 2008. 04. 08. Operavo Gutauskas. Vakar buvau pas akių gydytoją pasitikrinti regėjimo, nes pastebėjau, kad pastaruoju metu matau prasčiau. Išrašė akinukus, kurių man prireiktų nebent einant į teatrą (neseniai teko būti balkone, bilietus gavom tik balkone, tai mačiau prastokai). Kairė akis -0.5, dešinė -0.75. Maniau, kad bus blogiau...
Pasiskaitinėsiu, ką prirašėt temoje.
Atsakyti
operaciją paturėjau 2010,08 men , regejimas buvo -2,75. Šiai dienai regejimas puikiausias. pooeparacinis periodas pamirštas buvo po kelių dienų., nors rytais ranka akinių ieškojo palei lovą dar bent savaitę smile.gif))))))) rekomenduoju, dariausi NOVOJE Zrenije, komentavau tuo metu šitam forume.
Atsakyti
o as vis nedristu darytis operacijos unsure.gif , nors minusas nedidelis, prie akiniu nepriprantu, visada su kontaktiniais lesiais vaikstau.
Atsakyti
Operavausi ps Gutauską 2001 ar 2002 m. Po pusmečio akys sėdo, pakartojo operaciją nemokamai. Prieš metus viena akis sėdo taip, kad dabar praktiškai matau tik viena, geresne, o ta silpnesioji mato tik labai blizgančius, neoninius daiktus unsure.gif Planuoju grįžti prie lęšių. Beje, tuo metu su manim operavosi dainininkė Asta Pilypaitė, spaudoj labai džiaugėsi ir reklamavo kliniką, bet dabar, jei atkreipėt dėmesį ji visur su akiniais g.gif Dar kas žiauriai nepatiko - kai man neseniai pablogėjo regėjimas, prašiau į kliniką užklausą dėl konsultacijos, manot sulaukiau atsakymo? NE. (todėl ir rašau čia, būtų atrašę - nerašyčiau neigiamai). Teisingai kažkas man sakė - jiems rūpi tik nauji klientai, buvusių jiems nereikia. Žodžiu, nerekomenduoju, smarkiai pasidžiaugsit tik kelis metus. (tiesa, pažįstu kas iki šiol mato lb gerai, bet čia gryna loterija...)
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2016 08 06, 01:42)
Operavausi ps Gutauską 2001 ar 2002 m. Po pusmečio akys sėdo, pakartojo operaciją nemokamai. Prieš metus viena akis sėdo taip, kad dabar praktiškai matau tik viena, geresne, o ta silpnesioji mato tik labai blizgančius, neoninius daiktus unsure.gif  Planuoju grįžti prie lęšių. Beje, tuo metu su manim operavosi dainininkė Asta Pilypaitė, spaudoj labai džiaugėsi ir reklamavo kliniką, bet dabar, jei atkreipėt dėmesį ji visur su akiniais  :hm Dar kas žiauriai nepatiko - kai man neseniai pablogėjo regėjimas, prašiau į kliniką užklausą dėl konsultacijos, manot sulaukiau atsakymo? NE. (todėl ir rašau čia, būtų atrašę - nerašyčiau neigiamai). Teisingai kažkas man sakė - jiems rūpi tik nauji klientai, buvusių jiems nereikia. Žodžiu, nerekomenduoju, smarkiai pasidžiaugsit tik kelis metus. (tiesa, pažįstu kas iki šiol mato lb gerai, bet čia gryna loterija...)

Baisu.. ne tik nepadejo, bet galima pasakyt, sugadino...
Atsakyti