Įkraunama...
Įkraunama...

Regėjimas praėjus 3 ir > metų po akių korekcijos

QUOTE(aura771 @ 2010 06 26, 12:40)
O aš vakar apturėjau lazerinę korekciją  biggrin.gif  Sakyčiau, iš fantastikos srities kažkas  thumbup.gif . Tiesa, mano problema buvo astigmatizmas abiejų akių apie 10 laipsniu (ar ko ten). Nesiojau akinius nuolat arba linzes. Trumparegystė buvo maža (apie minus 1). Aišku, nežinau dar kaip bus po kelių metų, bet dabar euforija visiška. Niekaip nepriprantu, kad viską matau kuo ryškiausiai, o aš be akinių  biggrin.gif .

Beje, per konsultaciją su chirurgu aš jį iškankinau apie visus matymus-nematymus tamsoje ir kitus minusus. Atsakymas buvo vienas - operacija atlikta blogai. Piešė ir aiškino kodėl.  Svarbiausia - nebijokit, klauskit. Jei jaučiat, kad gydytojas ne prie širdies, eikit pas kitą. Jūsų akys, tad turit teisę rinktis.

P.S. jei kam įdomu kas, kur, kaip - mielai atsakysiu  mirksiukas.gif .

Zinoma idomu,kur?Kiek kainavo Viena akis?Linkiu ,kad butu gerai ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Dariausi klinikoj kur SM pradiniam puslapyje reklamuojama smile.gif Teko su ja susidurti darbo reikalais. Pažiūrėjau, pakalbėjau, pasitikrinau, aptarėm, pasidariau. O ir kaina viliojanti 999 viena akis. Na, bet ne tai lėmė mano pasirinkimą. Didžiausią įspūdį padarė tai, kad niekas nieko per jėgą nekiša. Mačiau moteriškę, kurią įkalbinėjo nesidaryti korekcijos, nes tai problemos neišspręstų, taigi būtų pinigai išmesti. O ji - vis tiek noriu, koks jums skirtumas, gi pinigai jums. Atsakymas buvo trumpas - mums prestižas svarbiau. Protinga sakyčiau. Aj, dar - konsultacija mano truko tris valandas. Nes daug klausimų turėjau, o atsakymai į visus buvo labai išsamūs. Aiškino viską chirurgas, piešė, pasakojo kas ir kaip. Ir nė karto net neparodė, kad neva jau eik tu iš čia, nes laikas spaudžia (tada dar operacijos galimybę svarsčiau tik teoriškai).

Tai va. Vakar man koregavo regėjimą. Bijojau juodai doh.gif . Pačios procedūros. Pasirodė, kad ji - niekalas (neskauda nė trupučio, o ir trunka tik minutėlę) palyginti su laiku po jos blink.gif Iškart padarius nieko. Po kokių gal 10 min prasidėjo.... Akis gailino taip, kad atrodė svogūnus į jas sukišo. Sėdim, bliaunam visi. Aš prasimerkt tik akimirkai galiu, ašaros upeliais srūva. Bet sako kuo daugiau ašaroji, tuo geriau. Sėdėjau ten dar ilgai ir niekas niekur nevarė. Atvirkščiai, rūpestingas visas personalas labai. Galų gale mąstau - namo reikėtų. Sėdau į taksi ir užsimerkus grįžau. Paršliaužiau apgraibom į lovą ir lūžau miegot. Gal po trijų valandų prabundu, atsimerkiu ir galvoju - blyn, nu ir sapnavau g.gif . Paskui atsipeikėju - nu ne. Ale atsimerkiu ir kaip niekur nieko - raudonumo jokio, nei gailina, nei ašaroja. yahoo.gif Matau fantastiškai thumbup.gif .

Nu va, įspūdžiai tokie. Atsiprašau, jei pripaisčiau to, kas visai neįdomu. O šiaip rekomendacijos tokios - lašiukai į akis pirmas tris dienas 5-6 kartus, kitas tris - 3 kartus. Nešlapinti akių porą parų, neliesti. Salės akinukai iškart po operacijos būtini, paskui lauke irgi. Nevarginti akių kompu, teliku ir t.t. pirmą savaitę, mėnesį apeiti iš tolo sportklubius, baseinus. Pusmetį nepastoti. Ap-iūrai atvykti antradienį. Sako, visi ateina išsišiepę iki ausų. Garantuoju, ir aš taip eisiu biggrin.gif

Galiu dar operacijos eigą aprašyti, bet čia jau jei įdomu, klauskit. Prirašiau romaną. Atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2010 06 26, 22:46)
Atsiprašau, jei pripaisčiau to, kas visai neįdomu....

labai aciu kad pasisakai 4u.gif ... as vis noriu tos operacijos ax.gif
Atsakyti
Man po operacijos praėjo 5,5 metų. Viskas thumbup.gif thumbup.gif Visą tą laiką intensyviai dirbu prie kompo, vis tikrinuos akytes, matau 1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2010 06 26, 22:46)
Dariausi klinikoj kur SM pradiniam puslapyje reklamuojama  smile.gif  Teko su ja susidurti darbo reikalais. Pažiūrėjau, pakalbėjau, pasitikrinau, aptarėm, pasidariau. O ir kaina viliojanti 999 viena akis. Na, bet ne tai lėmė mano pasirinkimą. Didžiausią įspūdį padarė tai, kad niekas nieko per jėgą nekiša. Mačiau moteriškę, kurią įkalbinėjo nesidaryti korekcijos, nes tai problemos neišspręstų, taigi būtų pinigai išmesti. O ji - vis tiek noriu, koks jums skirtumas, gi pinigai jums. Atsakymas buvo trumpas - mums prestižas svarbiau. Protinga sakyčiau. Aj, dar - konsultacija mano truko tris valandas. Nes daug klausimų turėjau, o atsakymai į visus buvo labai išsamūs. Aiškino viską chirurgas, piešė, pasakojo kas ir kaip. Ir nė karto net neparodė, kad neva jau eik tu iš čia, nes laikas spaudžia (tada dar operacijos galimybę svarsčiau tik teoriškai).

Tai va. Vakar man koregavo regėjimą. Bijojau juodai  doh.gif . Pačios procedūros. Pasirodė, kad ji - niekalas (neskauda nė trupučio, o ir trunka tik minutėlę) palyginti su laiku po jos  blink.gif Iškart padarius nieko. Po kokių gal 10 min prasidėjo.... Akis gailino taip, kad atrodė svogūnus į jas sukišo. Sėdim, bliaunam visi. Aš prasimerkt tik akimirkai galiu, ašaros upeliais srūva. Bet sako kuo daugiau ašaroji, tuo geriau. Sėdėjau ten dar ilgai ir niekas niekur nevarė. Atvirkščiai, rūpestingas visas personalas labai. Galų gale mąstau - namo reikėtų. Sėdau į taksi ir užsimerkus grįžau. Paršliaužiau apgraibom į lovą ir lūžau miegot. Gal po trijų valandų prabundu, atsimerkiu ir galvoju - blyn, nu ir sapnavau  g.gif . Paskui atsipeikėju - nu ne. Ale atsimerkiu ir kaip niekur nieko - raudonumo jokio, nei gailina, nei ašaroja.  yahoo.gif Matau fantastiškai  thumbup.gif .

Nu va, įspūdžiai tokie. Atsiprašau, jei pripaisčiau to, kas visai neįdomu. O šiaip rekomendacijos tokios - lašiukai į akis pirmas tris dienas 5-6 kartus, kitas tris - 3 kartus. Nešlapinti akių porą parų, neliesti. Salės akinukai iškart po operacijos būtini, paskui lauke irgi. Nevarginti akių kompu, teliku ir t.t. pirmą savaitę, mėnesį apeiti iš tolo sportklubius, baseinus. Pusmetį nepastoti. Ap-iūrai atvykti antradienį. Sako, visi ateina išsišiepę iki ausų. Garantuoju, ir aš taip eisiu  biggrin.gif

Galiu dar operacijos eigą aprašyti, bet čia jau jei įdomu, klauskit. Prirašiau romaną. Atsiprašau  4u.gif

Maziau kaip pries menesi, lankiausi pas okuliste, ji nustate,kad mano akys -0.5 ir -0.75. Pasake,kad nusipirkciau akinius. suzinojusi net apsiverkiau. Dabar nesioju, kai dirbu su kompiuteriu, kai ziuriu tv. Galvoju apie akiu operacija. Noreciau kad pasakytumete kaip galeciau surasti ta klinika kur Jus daretes operacija. Is Jusu pasakojimo susidare lb geras ispudis apie sia klinika. wub.gif buciau labai dekinga jei padetumete man 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(String @ 2010 07 21, 10:50)
Man po operacijos praėjo 5,5 metų. Viskas  thumbup.gif  thumbup.gif  Visą tą laiką intensyviai dirbu prie kompo, vis tikrinuos akytes, matau 1  4u.gif

Gal galite pasakyti,kur daretes operacija ir kiek tai Jums kainavo?
Atsakyti
Klinika "Novoye Zrenyie" yra Savičiaus gatveje. Čia Vilniuje, prie pat Rotušės. Gailiuosi tik vieno - kad tiek metu laukiau ir nesidariau operacijos. Mano regėjimas buvo koreguotas birželio 25. Ir net šiandien sunku patikėti, kad aš be akinių thumbup.gif . Neturiu nė vieno priekaišto. Esu beprotiškai fantastiškai laiminga biggrin.gif .

P.S. Jei kyla klausimų - klausk drąsiai. Nedarau nei reklamos, nei dirbu ten. Tiesiog teko patirti, ką reiškia tije klinikoje tgauti regėjimą.
Atsakyti
nu uzsiregistravau konsultacijai ir as rugpjucio 17 d i "novoje zrenija " ....laukiu su nekantrumu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2010 08 06, 22:30)
Klinika "Novoye Zrenyie" yra Savičiaus gatveje. Čia Vilniuje, prie pat Rotušės.  Gailiuosi tik vieno - kad tiek metu laukiau ir nesidariau operacijos. Mano regėjimas buvo koreguotas birželio 25. Ir net šiandien sunku patikėti, kad aš be akinių  thumbup.gif . Neturiu nė vieno priekaišto. Esu beprotiškai fantastiškai laiminga  biggrin.gif .

P.S. Jei kyla klausimų - klausk drąsiai. Nedarau nei reklamos, nei dirbu ten. Tiesiog teko patirti, ką reiškia tije klinikoje tgauti regėjimą.

Dekoju uz Jusu greitus atsakymus. Bet as internete nerandu tos klinikos, o gal nemoku ieskoti blush2.gif O kiek Jums viskas kainavo? Iskaitant konsultacijas, operacija ir vaistai? Nes operacijai reikia pasitaupyti pinigeliu, o dabar tokie laikai, kad daug neina uzdirbti doh.gif Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
http://lt.eyes.by/ jei padės - prašom. Bendra kaina - 999 lt. viena akytė. Konsultacija tiksliai nežinau. Tikrai iki 150. Aš dovanu gavau, tai ax.gif . Vaistukai po OP tikrai nėra brangūs. Gal iki 20 litų. Mano manymu, tikrai verta. Šimtu tūkstančių procentų. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura771: 09 rugpjūčio 2010 - 21:41
sveikos,
ryt taip pat man koreguos regejima, galesiu parasyti kaip sekesi smile.gif
visai nebaisu laukti rytojaus proceduros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2010 08 07, 00:26)
nu uzsiregistravau konsultacijai  ir as rugpjucio 17 d i "novoje zrenija " ....laukiu su nekantrumu  ax.gif

Ar buvai konsultacijoje? Kaip sekesi? Pasidalink patirtimi, jei gali 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Natusia @ 2010 08 13, 00:18)
sveikos,
ryt taip pat man koreguos regejima, galesiu parasyti kaip sekesi smile.gif
visai nebaisu laukti rytojaus proceduros smile.gif

Sveikinu zengus drasu zingsni. 4u.gif bigsmile.gif kaip jauciates po operacijos? Ar viskas gerai? Laukiam ziniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriingga @ 2010 08 19, 11:25)
Ar buvai konsultacijoje? Kaip sekesi? Pasidalink patirtimi, jei gali  4u.gif

atbuvau kpnsultacijoj ,viskas patiko ,gal ir nebuvus gyvenime tokioj apziuroj ---tais aparatais visokiais .pasirodo nesioju per stiprius akinius -5 ,o reikia -4,5 ) kiba akys geret pradeda g.gif ) istyrus viskas gerai ,operacija galiu daryt ,bet po kiek laiko reikes akiniu skaitymui .o jei nedarysiu operacijos ,tai skaitymui nereikes unsure.gif gydytojas sake ' jusu teise rinktis ' ... ax.gif o as taip noriu but be akiniu verysad.gif vadinasi atsisakius vienu ,su laiku pereisiu prie kitu ,tai dabar ir nebezinau g.gif
Atsakyti