Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(Gerbera @ 2009 02 19, 13:55)
as esu buvus tam parke su darbu, bet kazkaip galvoju kaip ten su vaiku zona? ar ji normali? reiktu 2,5 metu vaikui. man tam parke labiausiai patinka pirtys, bet mes su vyru noretume varytiir su vaiku, bet i pirciu zona neileidzia iki 18metu. tai kaip daryt su vaikuciu? negi be sansu i tas pirtis patekt? gal kas sugalvojo kazkaip?

Yra vaikų kambarys, kur yra auklė ir prižiūri vaikučius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2009 02 19, 12:55)
as esu buvus tam parke su darbu, bet kazkaip galvoju kaip ten su vaiku zona? ar ji normali? reiktu 2,5 metu vaikui. man tam parke labiausiai patinka pirtys, bet mes su vyru noretume varytiir su vaiku, bet i pirciu zona neileidzia iki 18metu. tai kaip daryt su vaikuciu? negi be sansu i tas pirtis patekt? gal kas sugalvojo kazkaip?

Tai kad ir baseinas fainas yra vaikams.
As buvau darbo reikalais, taigi vienai teko varyt. Ziauriai patiko thumbup.gif Reik kazkaip dar karta su vaiku susiorganizuot nuvaziuot.
Atsakyti
Vakar n karta nuvaziavome su draugais i akvaparka thumbup.gif nupirkome bilietus visai dienai, tai si karta sudalyvavome beveik visose pirciu programose wub.gif kokia oda svelni tampa, po visu pilingu, masazu ir pan wub.gif relaxas nerealus, rekomenduoju 4u.gif
Atrakcijonai kaip visada thumbup.gif labiausiai tas juodas tunelis patinka blush2.gif
Zmoniu buvo labai labai MAZAI unsure.gif cia pirma karta taip rolleyes.gif
Atsakyti
Poilsiui Druskininkuose siulau naujai suremontuota vieno kambario buta trumpalaikei nuomai. Su baldais, buitine technika. Puikus variantas dvieju zmoniu poilsiui. Jei domintu, kreipkites i AZ. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KlementinaR @ 2009 03 19, 15:19)
tikrai superinis tas pirciu kompleksas  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

O man labiausiai patinka pirtis lauke, kur druska reikia išsitrinti, vie tik dėl jos norisi sugrįžti thumbup.gif
Atsakyti
Planuojam aplankyti vandens pramogu parka Druskininkuose ax.gif Ir apsistoti ten esanciame viesbutyje. Ar butina registruotis is anksto? Kokie kambariai geriausi? Galvojam ir Spa pasinaudoti kokiu masazu, vyras sves gimtadieni, tai norisi idealiai pailseti wub.gif Gal kas daret taip viska per viena vakara unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2009 03 22, 23:53)
Planuojam aplankyti vandens pramogu parka Druskininkuose  ax.gif Ir apsistoti ten esanciame viesbutyje. Ar butina registruotis is anksto? Kokie kambariai geriausi? Galvojam ir Spa pasinaudoti kokiu masazu, vyras sves gimtadieni, tai norisi idealiai pailseti  wub.gif Gal kas daret taip viska per viena vakara  unsure.gif  doh.gif

Vandens parko tinklalapyje turėtų būti visa informacija, o geriausiai, tai pasiskambinti į informaciją ir tikrai viską paaiškins smile.gif
Atsakyti
Gal žinot, kur rasti naujas kainas vandens parko? Nes senos nurodytos iki kovo 31d., o naujų tinklapyje dar nėra, nors jau balandis prasidėjo doh.gif
Atsakyti
patarkit kas vaziavo.Ruosiames su vyru savaitgaliui vaziuoti i drukininku vandens parka su 1,5metuku dukryte,ar verta imti pirciu programa?Aisku butu labai fainiai,bet su mazyle i pirtis neeisi
Atsakyti
QUOTE(137 @ 2009 04 13, 18:13)
patarkit kas vaziavo.Ruosiames su vyru savaitgaliui vaziuoti i drukininku vandens parka su 1,5metuku dukryte,ar verta imti pirciu programa?Aisku butu labai fainiai,bet su mazyle i pirtis neeisi

Tikrai verta. Jei neimi pirčių, tai pusę malonumo netenki. Dauguma į Druskininkų vandens parką ir važiuoja vien dėl pirčių mirksiukas.gif
Tik su vaiku aišku sunkiau, nes neįdomu bus pakaitom po vieną į pirtis vaikščioti g.gif

Mačiau, kad šią savaitę (balandžio 14-17d.) visa diena vandens zonoj+pirtyse tik 35Lt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 14 balandžio 2009 - 07:10
sveikutės 4u.gif
norėjau paklausti kokie ten vaikams ( 6 metai) atrakcionai yra (na gal kokios vandens patrankos, mažos čiuožyklėlės ar tik paprastas negilus baseinėlis)
ir dar klausimėlis, gal kurios nors esate buvę Latvijos akvaparke, tai gal galėtumėte palyginti (mane labiau domintų palyginimas būtent vaikams skirtas pramogas) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2009 06 10, 20:06)
sveikutės 4u.gif
norėjau paklausti kokie ten vaikams ( 6 metai) atrakcionai yra (na gal kokios vandens patrankos, mažos čiuožyklėlės ar tik paprastas negilus baseinėlis)
ir dar klausimėlis, gal kurios nors esate buvę  Latvijos akvaparke, tai gal galėtumėte palyginti (mane labiau domintų palyginimas būtent vaikams skirtas pramogas) ax.gif

na vaikų kambarys, tai ten labiau mažiukams, baseinas negilus,čiuožyklos tai tokios paprastos, abejoju ar 6 metų vaikui bus labai įdomu g.gif
galit nuvažiuot į Vilniaus vandens parką, vaikų kambarys fainesnis ir vyresniems vaikučiams yra didesnės čiuožyklos ir "vamdžiais" galima pažiuožinėti ir baseinėlis kiek gilesnis smile.gif
Atsakyti