ar kas nors buvo Druskininkų vandens parke su kūdikiu? kaip sekėsi? kaip jautėsi mažylis? ar leido pasiimti vėžimėlį?
Sveiki si svaitgali buvome trecia karta Druskininku akvaparke paemem bilieta visai dienai, aplankem visas pirtys, sudalyvavome pirciu programose kuno pilingas su druska, kuno masazas su medum, rusiska pirtis su vantom, paskui atsigerem zoleliu arbatos zodziu relaxas nerealus
lauke buvo mazas saltukas, tai labai smagiai buvo po pirties guleti lauko jakuzzi
atrakcionai irgi liuks, nors mum Vici labiau patinka takeliai bet baseinas Druskininkose didesnis ir yra galimybe paplaukioti
zmoniu buvo nedaug, ypac daug lenku
lauke buvo mazas saltukas, tai labai smagiai buvo po pirties guleti lauko jakuzzi
atrakcionai irgi liuks, nors mum Vici labiau patinka takeliai bet baseinas Druskininkose didesnis ir yra galimybe paplaukioti
zmoniu buvo nedaug, ypac daug lenku
QUOTE(Relaxa @ 2009 01 28, 17:10)
ar kas nors buvo Druskininkų vandens parke su kūdikiu? kaip sekėsi? kaip jautėsi mažylis? ar leido pasiimti vėžimėlį?
Buvom, kai mažajai buvo 10 mėnesių berods, tai vežimėlio nei vieno nemačiau, bet mačiau, kad leliukus nešiojasi kėdutėse auromobilinėse, guli sau jie ten, šilta, dairosi aplinkui. Yra vaikučių baseinas, vieno nbaseinuko gylis gal tik 20 cm, tai galima sėdėt ir taškytis vandenukas šiltas, smagu vaikiukams. Manau, kur šalia yra vanduo, ten mažylis labai gerai jaučiasi. Tiesa jei maudysite vaikutį, tai vežkitės sauskelnių skirtų maudytis, arba jų galit įsigyti vietoj, tik aišku kaina daug didesnė.
gal kas zinot, ar yra spec pasiulymu i akvaparka ir ten esanti viesbuti? kazkaip nesusigaudau. man viska atskirai meta, o juk turetu buti kazkokie pasiulymai
QUOTE(bakatita @ 2009 02 04, 11:00)
gal kas zinot, ar yra spec pasiulymu i akvaparka ir ten esanti viesbuti? kazkaip nesusigaudau. man viska atskirai meta, o juk turetu buti kazkokie pasiulymai
Kad ir aš nelabai žinau, man pačiai labai įdomu, kaip ten renkasi kvitukai ir kai pvz. atvyksti į vandens parką kažkiek kartų, sekantis kartas buna nemokamai. Kažkaip nelogiška būtų rinkti tik kvitukus Gal yra kokios specielios knygutės?
Biski daugiau supratau jei penkis kartus esi buves akvaparke, 6 nemokamas(tik idomu kuriam laikui). jei gyveni akvaparko viesbutyje, valanda akvaparke nemokama, dar spa po 20 proc pigiau. kazi tik ar labiau apsimoka seimynini ar atskirus bilietus pirkti (2 suauge, 3.5m ir 9 men vaikai). kazkaip man tas seimyninis gaunasi brangesnis . neramu del mazyles, kad ten nesudrektu ir nesusirgtu. gal kas patartumet?
QUOTE(bakatita @ 2009 02 04, 14:09)
Biski daugiau supratau jei penkis kartus esi buves akvaparke, 6 nemokamas(tik idomu kuriam laikui). jei gyveni akvaparko viesbutyje, valanda akvaparke nemokama, dar spa po 20 proc pigiau. kazi tik ar labiau apsimoka seimynini ar atskirus bilietus pirkti (2 suauge, 3.5m ir 9 men vaikai). kazkaip man tas seimyninis gaunasi brangesnis . neramu del mazyles, kad ten nesudrektu ir nesusirgtu. gal kas patartumet?
Mes su mažąja buvo irgi žiemą, kai lauke buvo šalta ir snigo Mažyliams yra vystymo stalai specialiai, vaikutį perrengi, ir jis tikrai ne "drėgnas" išeina į lauką. Mes po maudynių tikrai nesusirgom. Juk po visų vandens procedūrų galima dar užsukti į kavinę esančią vandens parke, ten irgi užtrunka šiek tiek laiko. Aš nesibaiminčiau dėl mažiukų, nes visur ten šilta
Patiko labai man parke,dieviška ten,atsipalaidavimas šimtaprocentinis
QUOTE(Mintukas_ @ 2009 02 16, 01:37)
Patiko labai man parke,dieviška ten,atsipalaidavimas šimtaprocentinis
Prieš savaitę vėl buvom pailsėt ir pailsėjom nerealiai pagaliau pasiėmėm draugų korteles, rinksim čekius
ir as labai likau patenkinta siuo pramogu parku!
as esu buvus tam parke su darbu, bet kazkaip galvoju kaip ten su vaiku zona? ar ji normali? reiktu 2,5 metu vaikui. man tam parke labiausiai patinka pirtys, bet mes su vyru noretume varytiir su vaiku, bet i pirciu zona neileidzia iki 18metu. tai kaip daryt su vaikuciu? negi be sansu i tas pirtis patekt? gal kas sugalvojo kazkaip?