Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

QUOTE(aviete5 @ 2008 08 19, 12:29)
O klausykit, kaip geriau nuo tų čiuožyklų čiuožt, su vientisa ar atskira maudymke? Nebus taip, kad įnersi į vandenį be kurios nors dalies? doh.gif

manau kad su vientisa patogiau smile.gif nes as buvau su atskira,tai kai tik nuciuozdavau i vandeni ,isnerus iskart tvarkydavausi kelnaites,,nes is trikampio formos stringai pasidarydavo lotuliukas.gif o ir virsutine dalis turi buti tvirtai uzsegama,nes t.p visko gali buti kad isnersi be virsutines dalies biggrin.gif
Atsakyti
Na įspūdžiai begaliniai thumbup.gif Pirtys super, baseinai super, tik vat nusileidimo takeliai nekokie, turiu omeny ,kur čiuožt be čiužinių, tikra mirtis alyvose : nugara nubrozdinta, kelnaitės sulindusios kur nereikia... doh.gif O kur su čiužiniais tai va thumbup.gif Ypač berods Bermudai atrakcijonas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviete5: 26 rugpjūčio 2008 - 08:49
mes vakar pramogavom parke... tikrai viskas patiko... daugiausia laiko leidome pirtyse, tai šiandien oda aksominė biggrin.gif ... vandens kalneliai nelabai mane viliojo, bet nusileidom su čiužiniu... Bermudų neišbandėm, nes remontui uždarytas buvo... važiuosim į ten dar kartą tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Terė @ 2008 11 22, 17:22)
mes vakar pramogavom parke... tikrai viskas patiko... daugiausia laiko leidome pirtyse, tai šiandien oda aksominė  biggrin.gif ... vandens kalneliai nelabai mane viliojo, bet nusileidom su čiužiniu... Bermudų neišbandėm, nes remontui uždarytas buvo... važiuosim į ten dar kartą tikrai  thumbup.gif

Tere, o ten vaziavote su su vaikais ar vieni? mes norim vaziuoti su savo beveik metinuku, gruodinuku, bet as vis dar abejoju. g.gif
Atsakyti
laba, mes be vaikų važiavom... norėjom su MB atsipūst vieni blush2.gif , nes jau neatsimenam kada buvom vieni... Su metinuku tik vaikų baseinėlyje galėtumėt mirkt... arba džekuzėj, nes baseine vanduo bus gal per vėsus tokiam mažiui... rašo 30 laipsnių, bet man buvo vėsokus... pirčių komplekse man šilčiau buvo nei vandens pramogų zonoj, tai baisu, kad mažiukas neperšaltų g.gif
Atsakyti
mes praeita karta kai buvom, tai sakyciau nelabai vykusiai papramogavom, nes pora draugu besileisdami susipnese glaudes, o mano brolis ranka isibreze i kazkoki atsilupusi plastmases gabaleli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja.08 @ 2008 12 11, 01:01)
mes praeita karta kai buvom, tai sakyciau nelabai vykusiai papramogavom, nes pora draugu besileisdami susipnese glaudes, o mano brolis ranka isibreze i kazkoki atsilupusi plastmases gabaleli  unsure.gif

as tai nemegstu,o tiksliau bijau tu nusileidimo takeliu,tai man jie visai neaktalu schmoll.gif
Atsakyti
Na, kiek bebutu bedu Druskininku akvaparke, bet uz Vilniaus - jis man simta kartu geresnis.

Zymiai geriau viskas irengta, labiau paiilseti galima, nes nera tokio surmulio.
Atsakyti
mes visa šeima buvo Druskininkų vandens parke, likom visi labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
pritariu druskininkai fainiau thumbup.gif thumbup.gif nesenai buvom vilniuj, tai taip sau...nera erdves, mazai pirciu, daug zmoniu blink.gif
Atsakyti
Mes dažnai važiuojam į Druskininkus, nepalyginsi su Vilniumi, jau geriau sumokėt už kurą ir smagiai papramogaujat. Dažniausia važiuojam su nakvyne ir apsistojam Aqua Meduna viešbutyje.
Atsakyti
Man ir patinka Druskininku parkas, puikus pramogu pasirinkimas...Planuojam vaziuot, nes jau seniai tais malonumais megavomes.. verysad.gif
Atsakyti