Tai trečiame aukšte gal irgi nebuvai, arbatos negėrei, akmens lovoj negulėjai?
Prisiskaičiau , o ryt lekiam išbandyt Pažiūrėsim kaip mums patiks
QUOTE(sraigiuss @ 2013 09 01, 22:08)
Prisiskaičiau , o ryt lekiam išbandyt Pažiūrėsim kaip mums patiks
Apsilankėm ir mes vandens parke. Pirkome tokį pasiūlymą 381 lt- 2 suaugę ir 5 m. vaikas, nuo 14 val. vandens parkas ir pirčių zona, pasirinktinai po vieną procedūrą, nakvynė, kitą dieną- iki 12 val. vandens parkas. Gavome vakarienę ir pusryčius- švediškas stalas. Maisto pasiūlymu ir skoniu likome sužavėti. Labai platus pasirinkimas ir viskas labai skanu Pusryčiai niekuo nesiskiria nuo vakarienės. Nakvynė viešbutyje- viskas normalu. Tvarkingas kambarys, vonios kambarys- idealus. Chalatai, rankšluosčiai be priekaištų. Pailsėjome puikiai, vis tik didelis skirtumas, kai po visų pirčių, griūni į lovą, o ne trenkiesi automobiliu į namus. Kitą dieną aplankėme Druskininkus, pasigrožėjome nuostabiais parkais, įspūdingu fontanu... Žodžiu, svajojam apie kitą kartą , o ypač mažoji
QUOTE(coliuke12 @ 2013 10 26, 22:53)
Sveikutės, gal pasakytumėte, kokie įmanomi pavalgymo būdai druskininkų vandens parke,kai būni visą dieną(ar galimas savas maistas?) ?Ar išsipirkus visai dienai druskininkų vandens parko pramogas ,galima išeiti į miestą ir vėl pareiti į druskininkų vandens parką?,
O kam imti visai dienai, paimkit tiek valandu, kiek galit isbut be maisto, iseikit - pavalgykit, ir vel grizkit. Nesidomejau del maisto, nes kazkaip man visai nesinori valgyt pramogaujant. Ir plaukiajanciu su savo naminiu sumustiniu rankuose irgi nemaciau
Mes irgi vaziavom su nakvyne Ir jei dar vaziuosim, tai tik taip.
COLIUKE12,jei gyvensite Aqua viesbuti,tai galesite iseiti,pavalgyti ir atgal
Mes toli neejom,Cili picerija vietoi,tai su halatais nueini,pavalgai(ar pietum uzsakai i numeri ) ir gryzti
Mes toli neejom,Cili picerija vietoi,tai su halatais nueini,pavalgai(ar pietum uzsakai i numeri ) ir gryzti
QUOTE(coliuke12 @ 2013 10 27, 11:32)
O savo pasigamintą maistą butų kažkur galima ten druskininkų vandens parke pavalgyt?
Nzn ar galima nestis i vidu, beto kur pasidesite, kol pramogausite? Manau galit palikti persirengimo spinteleje, kai noresite valgyti, ateisit ir uzkasit. Bet ar aplinka tan tinkama? Su ligoniuku vaziuosit, kuriam kaskiek laiko reikia uzvalgyti? Jei taip, tada namau skambinkit i info.
Mes su vaikais buvom,tai visokiu sausainiu,bandeliu,bananu turejom. Salia vaikisko varlinuko yra gultai,ten padejom ir ranksluoscius ir maista
Sveikos,
sumąstėm, kad laikas viasi šeimynai į Druskininkus nuvažiuoti. Mano bernužiams po 8 metus-tai vandens paraks-būtinas:) Aš, žinoma, noriu pasilepint. Nusprendėm, kad važiuojam sausį, pirmoj pusėj. paskaitinėjau, pagooglinau ir sakau-nereikia mums visų tų programų-renkamė spatys, kur norim eit ir apsitojam kokiam nors viešbuty. nenoriu privačių kambarių/butų-norisi atsiribot nuo maisto gaminimo ir pan.
Ir buvau žiauriai nustebinta. ..2 naktys, 4-iems (2-iš jų vaikai) be 1000-anei kaip...čia tik su pusryčiais. Ar aš ko nesuprantu, ar kaip čia Ar tikrai čia tokios "normos"?
gal turit kas ką patarti?
sumąstėm, kad laikas viasi šeimynai į Druskininkus nuvažiuoti. Mano bernužiams po 8 metus-tai vandens paraks-būtinas:) Aš, žinoma, noriu pasilepint. Nusprendėm, kad važiuojam sausį, pirmoj pusėj. paskaitinėjau, pagooglinau ir sakau-nereikia mums visų tų programų-renkamė spatys, kur norim eit ir apsitojam kokiam nors viešbuty. nenoriu privačių kambarių/butų-norisi atsiribot nuo maisto gaminimo ir pan.
Ir buvau žiauriai nustebinta. ..2 naktys, 4-iems (2-iš jų vaikai) be 1000-anei kaip...čia tik su pusryčiais. Ar aš ko nesuprantu, ar kaip čia Ar tikrai čia tokios "normos"?
Imkit akvaparko viesbuti su neribotu laiku akvaparke geeeeeris patogu labai
QUOTE(pirmune @ 2013 11 13, 15:02)
Sveikos,
Na juk jus norite apsistoti viesbutyje....tai normalu, kad tokios kainos. bet gerai sako,naudokites aqua pasiulymu,uz tas dvi naktis gausis apie 1000 lt, bet cia ir su pusryciais ir vakariene, ir parke neribotai