Mes ką tik grįžome. Patys nuostabiausia atsiliepimai: viešbučio kambarys gal vos vos patrintas, bet WC idealiai švarus ir tvarkingas, maistas fantastiškas
, vandens pramogos irgi
Mirkome beveik ištisai, nes vaiko nebuvo įmanoma ištempti
Vaikų zona irgi puiki. Pakankamai saugi, grindinys pašiurkštintos faktūros, bet mano zuikis labai vikrus ir mėgstantis palakstyti (nors ir tramdžiau), vis tiek sugebėjo ne kartą paslysti ir apsibrozdinti
, bet labai didelių traumų laimei išvengėme
Antrame aukšte yra dvi čiuožyklos mažesniems, bet iki 14 metų leidžiama ten čiuožti, o į pirmą aukštą leidžiasi didesnė, kaip suprantau nuo 3 iki 14 metų. Mano penkiametis per visas čiuožė
Vanduo šiltas, "jūros bangose" ir tėveliai sėdėjo
Papildyta:
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 05 07, 14:30)
Galit įeiti ir išeiti iš parko kiek norit kartų. Nors aš rekomenduočiau, atvažiavus 14 val., palaukti vakarienės, kuri prasideda 16.30, tada atsipūsti, o tada jau eiti į parką ir nebeišeiti
Na, mes tai atvykome, įsikūrėme, pailsėjome ir maždaug 15 val jau baseine buvome, maudėmės maždaug 2 val iki 17.15 val.,. paskui ėjome vakarieniauti, paskui gerą gerą pusvalandį virškinome, nes pavalgius juk negalima maudytis, nu nebent kokiame džiakūzyje sėdėti, bet su vaiku tai sunkiai ten pasėdėti (jis nori ir čiuožti, ir plaukti...) ir paskui jau iki 22 val maudėmės, pirtinomės ir pan. Pakako laiko viskam
Papildyta:
Tiesa, kadangi nuvykome mano gimtadienio dieną, tai dovanų gavau masažą su nefrito akmenimis (tokia masažuojanti šilta lova)
Nieko labai ypatingo, bet visai patiko