Oi ačiū Gailem už pasisakymą , net nežinojau, kad galima nukelt viešnagę jei kas nutinka. Tai jei reiks būtinai pasinaudosim, nes savo kinderiukams norim pramogą padaryt.
O ir ta naujoji vaikų zona man irgi pažiūrėjus į jų tinklapio nuotraukas nieko įspūdingo, bet va Jūsų šviežūs įspūdžiai suintrigavo. O tai ta senoji zona irgi ten tebėra, ir bus naudojama?
Man tai pirčių programos labai patinka, kas važiuoja pasistudijuokit tinklapį kada ir kur jos vyksta ir nueikit - vis papildoma, nemokama pramoga
QUOTE(emilsima @ 2012 02 09, 17:34)
Oi ačiū Gailem už pasisakymą , net nežinojau, kad galima nukelt viešnagę jei kas nutinka. Tai jei reiks būtinai pasinaudosim, nes savo kinderiukams norim pramogą padaryt.
O ir ta naujoji vaikų zona man irgi pažiūrėjus į jų tinklapio nuotraukas nieko įspūdingo, bet va Jūsų šviežūs įspūdžiai suintrigavo. O tai ta senoji zona irgi ten tebėra, ir bus naudojama?
Man tai pirčių programos labai patinka, kas važiuoja pasistudijuokit tinklapį kada ir kur jos vyksta ir nueikit - vis papildoma, nemokama pramoga
Taip senoji zona naujai pertvarkoma,ir bus sujungta su naująja,taigi bus vaikų zona per du aukštus.turėtų būti smagi ir erdvi.man irgi per kompą ta naujoji zona atrodė šiaip sau,bet tikrai nenuvylė,bet čia jau kaip kam.Man senojoje nepatiko,kad labai pavojingos slidžios grindys ir gal kiek ankštoka.o čia viskas puiku,gal tik čiuožynių ten daugiau buvo,o čia tik viena,bet rimtesnė(nors čiuožė ir visai mažuliukai ja.aš ir pati buvau atsisėdus ir nuvarius(nežinojau kad suaugusiems negalima ir tuoj gavau pastabą ),nes man ji pasirodė tokia visai rimta ir kaip man tokiai bailiukei užteko kaifo.
Pirčių aš nemėgėja visiškai,bet maniškis ėjo kol aš su vaikais jų zonoj buvau.tai ir medum tepėsi ir šiaip laimingas grįžo.ir mane varė eit,bet manęs visai tos pirtys netraukia.o ta vaikų zona tai puikus reikalas dar ir dėl to,kad tėveliai gali pasikeisdami ar tai į pirtis,ar tai į masažus nulėkt.aš pasirinkau spa masažą.liuks.
Gailem - o kokiame jūs viešbučio kambaryje tokia šeimyna tilpote? ir maitinimas buvo tik pusryčiai?...
Ir kiek jums visiems savaitgalis kainavo?
Ačiū
Ačiū
QUOTE(Mazule @ 2012 02 13, 11:04)
Gailem - o kokiame jūs viešbučio kambaryje tokia šeimyna tilpote? ir maitinimas buvo tik pusryčiai?...
Ačiū
Ačiū
tilpome keturviečiame kambaryje,kuriame buvo dvigulė lova ir dvi lovos(pristatomos).pilnai užteko vietos,vienas vaikas miegojo su mumis.kadangi ir taip kainos kosminės neėmėm mini liukso,nes ne dėl kambario važiavome,o diskomforto tikrai nepatyrėme.maitinimas-pusryčiai ir vakarienė,bet jų tikrai užteko(net man,mėgstančiai pavalgyti).pusryčiams švediškas stalas-imi kiek nori ir ką nori:varškės apkepas,lietiniai,dešrelės,nemažai rūšių salotų,varškė,uogienė,sausi pusryčiai,vaisia,sūris,dešra ir t.t.t.t.
vakarienei pasirinktinai trys karšti(gali imti iš karto visus tris-maistas neribojamas),dviejų rūšių sriubos,salotų krūva,vaisiai,desrtai ir t.t.Maistas man buvo labai skanus.
kaina dviem naktim-1300lt.laikas aqua parke neribotas.
QUOTE(vaidacka:) @ 2012 01 05, 11:30)
Jau yra ju internetiniam puslapi siu metu kainos, nematau kad kas pasikeite kaip buvo 366lt savaitgali parai taip ir liko....
ir nepamažės, nes nuo sausio 1 pakilo PVM viešbučiams.
Jei kuriai atliktų į vandens parką koks pakvietimas 2 suagusiems - perpirkčiau pigiau (arba duočiau mainams 2 suagusiems slidinėjimą visai dienai)
Dar klausimukas - į viešbutį dar neskambinau, bet ar užsisakant mieste viešbutį (nakvynė) pvz. ar kokie pusryčiaui prikauso - internetiniam psl. nerašo, bet galvoju, ar tik tai neįeina į kainą
Papasakokit, ar kas esate buve visa diena, kaip ten su pavalgymu idomu
Pusryčiai ir vakarienė man atrodo įeina
sveiki domina sis parkas. o sakykite jei pasiemate nakvyne su visa diena parke , tai kiek laiko mazdaug prabunate tame parke? nes paziurejau , kad atvykimas nuo 14 val , isvykimas kitos dienos 12val.
o kelinta val vakariene? ir paziurejau , kad dirba pats parkas iki 22val darbo dienomis man aktualu , tai tarkim gali pora val pabuti per pietus parke, ir vakare vel ateiti , tada jo , gerai , nereikia skubeti itilpti i laika. o ryte nemanau kad apsimoka eiti dar
o kelinta val vakariene? ir paziurejau , kad dirba pats parkas iki 22val darbo dienomis man aktualu , tai tarkim gali pora val pabuti per pietus parke, ir vakare vel ateiti , tada jo , gerai , nereikia skubeti itilpti i laika. o ryte nemanau kad apsimoka eiti dar
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2012 03 20, 16:17)
Pusryčiai ir vakarienė man atrodo įeina
Ne ne, mes gyvensime kitame viesbutyje ir tik ateisime diena pasibuti, todel ir aktualu kaip paciam parke su pavalgymu, jei jau isalktume labai
QUOTE(linutiaaa @ 2012 03 20, 23:14)
kaip paciam parke su pavalgymu, jei jau isalktume labai
Parke yra "Čili", pavalgysit be problemų.
QUOTE(Linckutis @ 2012 03 20, 20:16)
sveiki domina sis parkas. o sakykite jei pasiemate nakvyne su visa diena parke , tai kiek laiko mazdaug prabunate tame parke? nes paziurejau , kad atvykimas nuo 14 val , isvykimas kitos dienos 12val.
mane ir domina tas variantas kur šiokia dieną parai
tai tarkim atvažiavai ir į vandens parką, o grįžus vakarienės į viešbutį, dar kartą gali įeit į parką? ar tas įejimas vienkartinis? ta prasme jei nueisi vakarienės gal po jos jau nebeįleis
QUOTE(leibel @ 2012 03 21, 17:08)
mane ir domina tas variantas kur šiokia dieną parai
tai tarkim atvažiavai ir į vandens parką, o grįžus vakarienės į viešbutį, dar kartą gali įeit į parką? ar tas įejimas vienkartinis? ta prasme jei nueisi vakarienės gal po jos jau nebeįleis
tą tai skaičiau čia temoje , kad galima kelis kartus eiti , ten turbūt kažkaip atžymi , ir kad vakarieniaut eina su chalatais tik mane domina kiek ten valandu praleidzia paciam parke , ar neatsibosta , randa ten ka veikt du kartus nuejus per diena