Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

Na, mums ir šiokiadienis labai tinka, dar geriau... ir susitaupys litas kitas biggrin.gif

iškilo toks klausimukas, kažin ten galima į pirtis neštis masažines priemones, gelius.. Niekada netekę nieko panašaus neštis į tokias vietas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blundus @ 2012 01 05, 23:57)
Na, mums ir šiokiadienis labai tinka, dar geriau... ir susitaupys litas kitas  biggrin.gif

iškilo toks klausimukas, kažin ten galima į pirtis neštis masažines priemones, gelius.. Niekada netekę nieko panašaus neštis į tokias vietas  ax.gif

Manau, kad galima.. Nieks ten nežiūri ką tu nešiojiesi..
Atsakyti
Žinoma, kad galima, kas galėtų uždrausti 4u.gif kai kur pirtyse viduje yra prie suolų dušiukai tokie, manau ne veltui smile.gif o ir vyksta medumi ir įvairiu kitu tokios ale programos pagal grafiką... esu dalyvavus-labai faina. Pirtyse tikrai galima kažkuo teptis masažuotis, tik reik žinot kuo, kokiose ir pnš 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
jei važiuoti iš Vilniaus autobusu į Druskininkus - ar toli nuo jo iki parko ir viešbučio?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2012 01 27, 09:27)
Labas vakaras,
jei važiuoti iš Vilniaus autobusu į Druskininkus - ar toli nuo jo iki parko ir viešbučio?
Ačiū  4u.gif

Pakankamai arti. Pėsčiomis tektų paeiti nuo stoties iki vandens parko apie 20min. Gal ir mažiau..
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2012 01 27, 01:27)
Labas vakaras,
Ačiū  4u.gif

Patys Druskininkai nėra didelis meistas, o atstumas nuo stoties iki vandens parko nėra didelis - tiesiai iki bažnyčios, o nuo jos jau beveik ir parkas matosi smile.gif . Galima ir autobusu važiuoti, važiuoja 1 autobusas, bet jaučiu galima nueiti greičiau nei jo sulaukti 4u.gif
Atsakyti
Na va rezervavom 2 parom akvaparke viešbutį, dabar laikau kumščius, kad vaikai nesusirgtų bigsmile.gif
Atsakyti
mes irgi jau senokai rezervavę vietas, vasario mėnesį važiuojame su vyru relaksuot thumbup.gif ar sirgs ar nesirgs vaikai-mes išvažiuosim, močiutei instruktažą palikę... pernai sergančią vieną ir palikau... na, bet nieko baisaus, kai turi patikimą žmogų thumbup.gif o jau laukiu, mintyse garderobą į lagaminą dedu biggrin.gif maudymkę jau susiradau biggrin.gif mmm kaip laukiu pietų ir pusryčių ten... skanumėėėėlis essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildute @ 2012 01 30, 11:09)
mes irgi jau senokai rezervavę vietas, vasario mėnesį važiuojame su vyru relaksuot thumbup.gif ar sirgs ar nesirgs vaikai-mes išvažiuosim, močiutei instruktažą palikę... pernai sergančią vieną ir palikau... na, bet nieko baisaus, kai turi patikimą žmogų thumbup.gif o jau laukiu, mintyse garderobą į lagaminą dedu biggrin.gif maudymkę jau susiradau biggrin.gif mmm kaip laukiu pietų ir pusryčių ten... skanumėėėėlis  essen.gif

Kadangi mūsų vaikai dideli akvaparko mylėtojai, tai jiems būtų didžiulis liūdesys verysad.gif , aš kažkaip ir nepagalvojau, kad be jų galėtume lėkt biggrin.gif . Mes važiuosim treti metai jau, tai maistas tikrai ten super. Gerų Jums įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emilsima @ 2012 02 01, 21:36)
Kadangi mūsų vaikai dideli akvaparko mylėtojai, tai jiems būtų didžiulis liūdesys verysad.gif , aš kažkaip ir nepagalvojau, kad be jų galėtume lėkt biggrin.gif . Mes važiuosim treti metai jau, tai maistas tikrai ten super. Gerų Jums įspūdžių 4u.gif

o, matot, o man mintis nekilo, kad vaikus pasiimt blush2.gif biggrin.gif aš labai mėgstu parelaksuoti be jų kartais, nors kelis kartus į metus smile.gif

jums irgi sėkmės. Tikiu, kad nesusirgs vaikai, jei jau dideli 4u.gif
Atsakyti
Mes buvome praeitą savaitgalį aqua parke.Pirmą kartą taip su nakvyne viešbutyje.Buvom su savo trimis vaikučiais-tai iš viso penkiese.Na tikrai labai patiko.Turėjom progą apžiūrėti ir naują vaikų zoną,prieš kurią kažkodėl iš anksto buvau skeptiškai nusiteikus(nes labai patiko prieš tai buvusi).Vis tik gal naujoji ir geresnė,be to dar iš senos daro jai prijungimą,tai jau visai bus daug tos vaikiškos erdvės,kas mums yra super aktualu.Man labai patiko,kad ji saugesnė,neslidžios grindys,nes senojoje tai buvo ta paslydimo ir griuvinėjimo problema.Ošiaip tai ir mums,tėvėliams ten patiko.Ir pabanguoja,ir šilta,ir vaikai laimingi.Dar eidavom į karštą jakuzi ir šiaip viską apėjom.Tėtį išleidom į pirtis,o aš tai jų nemėgėja.
Maistas iš tiesų įspūdingas:ir daug ir skanus.Tik ko gero,jei ir kitą kartą atvažiuotumėm būtų tas pats meniu.Nes kiek supratau mažai jis ten keičiasi.bet tikrai super.
Manau tikrai dar ten sugrįšime,nes visiems patiko,nors ir nepigus malonumas.(deja).
Visiems vykstantiems sėkmės ir sveikatėlės.
Mes taip pat buvom rezervavę iš anksto,deja vaikai susirgo or atkėlėm datą.Išvažiavom tik iš antro karto.Trečią kartą būtų jau neatkėlę ir pinigėliai būtų nuplaukę.
Atsakyti
Druskininkuose nesu buvusi verysad.gif , bet šį pavasarį reikės būtinai nulėkt bigsmile.gif
Atsakyti