rytoj kaip tik vaziuojam ,jau ketvirta karta,vaikams patinka ir net labai,nusprendziau si syk mama pasiimt.ciuozyklomis ciuozt kur be" padangu"nerekomenduociau,maudymke buvau susiplesius,o kur su padangom labai fainai,pica-neskani,bet ne to vaziuojam.zodziu reikia nuvaziuoti ir paziureti ir nusprest verta gryzt ar ne.o kainos mano manymu nera dideles,pvz.du suauge ir du vaikai,ne savaitgali visai dienai 139lt.
O ar yra ten koks ekstremalus nusileidimo takelis, kad pacypaut būtų galima? Na, kas nors panašaus į Maorių klyksmą Vilniuje
QUOTE(Smurka @ 2010 01 22, 13:27)
O ar yra ten koks ekstremalus nusileidimo takelis, kad pacypaut būtų galima?
Yra keli takai, cypia daugiausiai "Ekstremaliame".
Ir dar yra toks laisvo kritimo kubilas, kaip betono maišyklė
Sveikos,
Gal kam teko naudotis ta akcija, kur apsigyvenant viešbutyje vandens pramogos nemokamai? Kada patiekia vakarienę? Ir ar galima po jos vėl grįžti į parką?
Gal kam teko naudotis ta akcija, kur apsigyvenant viešbutyje vandens pramogos nemokamai? Kada patiekia vakarienę? Ir ar galima po jos vėl grįžti į parką?
Vakariene nuo 17 iki 19 berods O vandens pramogos neribotos
sveikos ...
mes uzsisakem aqua viesbuti pasiulyma seimai balandzio menesi ... nesam druskininkuose buve todel idomu kada duoda vakariene ir pusrycius ? vyras pergyvena kad nebus ko valgyti , nes svediskas stalas ... gal geriau imti tik kambari ir eiti valgyti i kavine mieste ?
mes uzsisakem aqua viesbuti pasiulyma seimai balandzio menesi ... nesam druskininkuose buve todel idomu kada duoda vakariene ir pusrycius ? vyras pergyvena kad nebus ko valgyti , nes svediskas stalas ... gal geriau imti tik kambari ir eiti valgyti i kavine mieste ?
QUOTE(egliuchiux @ 2010 03 27, 18:17)
vyras pergyvena kad nebus ko valgyti , nes svediskas stalas ... gal geriau imti tik kambari ir eiti valgyti i kavine mieste ?
nežinau, kaip vakarienė, mes valgėm tik pusryčius labai paprasti tie pusryčiai, standartiniai: kiaušinienė, dešrelės, sausi pusryčiai, kažkokie sausainiai prie kavos, sultys tirpios... nieko ypatingo. nėra labai skanu. būna ir skaniau. ten viešbutyje yra Čili pica, bet man atrodo, dirba tik nuo 10:00. va Čili pusryčiai tai skanūs. kas dėl kitų kavinių mieste, man tai ten arti to vandens parko ne labai fainos kavinės, maistas neskanus, pvz. užsisakėm blynelius su sūriu, tai privarė tiek ketčiupo, kad net nevalgėm. vakarienei geriau važiuoti į kaukazietiškas kavines. yra jos dvi įvažiuojant į Druskininkus iš Vilniaus pusės. ten kažkaip ir šviežiau, ir skaniau. čia jeigu toks ne super brangus variantas
Man labiausiai patiko valgyti Sicilijoje (prie Druskininkų viešbučio), geriausias kainos ir kokybės santykis.
QUOTE(sraige skuba @ 2010 03 29, 18:57)
Man labiausiai patiko valgyti Sicilijoje (prie Druskininkų viešbučio), geriausias kainos ir kokybės santykis.
aciu labai ... nes sekmadini pries keturiu valandu kelione namo noresis pietus pavalgyti
jei kasnors tiksliai zinot kada viesbutis duoda pusrycius ir vakariene parasykit
tai negi niekas nezino kada viesbutis AQUA http://akvapark.lt/viesbutis/ duoda pusrycius ir vakariene ?
zino zino cia priklausomai darbo dienomis ar svaitgaliais.pusryciai buna apie8..00-11.00,vakariene gal apie 5.00-7.00vakaro.nepamenu,nes buvom jau po nauju metu