Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Ysatis @ 2008 05 13, 12:04)
Uzdariau grupes duris ryte, ir apsiverkiau - girdziu, kaip zviegia vaikas, o asharos tik byra... Tiesa, paskui po poros minuteliu uztilo...

pažįstamas vaizdas verysad.gif

QUOTE(jovana @ 2008 05 13, 16:22)
Maniškei vakar už bausmę neleidom jungtis kompo.. tai pareiškė. Tu kalta... (tipo aš kalta, kad tėtis jai neleidžia)  doh.gif

o jūs jau prie kompo sėdit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 05 13, 14:41)
Nu tep tep, superraganos user posted image. O kodėl mastau.gif biggrin.gif ?

Aha, raganos biggrin.gif , nes bandom savo vaikus pergudrauti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Prula @ 2008 05 13, 15:38)
Gegužės 20 d. ir mes į susirinkimą varom. Turbūt bendras bus  g.gif Čiči, tau ir 20 d. ?

Tai, kad pirmą kartą girdžiu g.gif tikriausiai ir mums bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 05 13, 16:27)
pažįstamas vaizdas  verysad.gif

Krika, o Liepa iki šiol ? unsure.gif ar čia kai adaptavotės? unsure.gif
Atsakyti
čia lopšelyje verysad.gif

dabar tik tereikia pro langą pamojuoti, bet jei užmirši doh.gif jau geriau neužmiršti. bet čia tas mojavimo ritualas ir namuose reikalingas.
MB dažnai pamiršta prižadėjęs mojuoti. tada aš skambinu kol dar iš kiemo neišvažiavo doh.gif sustoja tada ir mosikuojasi abudu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 05 13, 16:46)
čia lopšelyje  verysad.gif

dabar tik tereikia pro langą pamojuoti, bet jei užmirši  doh.gif jau geriau neužmiršti. bet čia tas mojavimo ritualas ir namuose reikalingas.
MB dažnai pamiršta prižadėjęs mojuoti. tada aš skambinu kol dar iš kiemo neišvažiavo  doh.gif sustoja tada ir mosikuojasi abudu  doh.gif

vava, tie "ritualai" reikalingi, kitaip doh.gif
Atsakyti
Aha,pas mus ritualas darže ryte pro virtuvę praeinat maniu paskaityti.Šiandien ryte nebuvo lapelio.O aš dar pajuokavau,kad tikriausiai valgyti šiandien neduos doh.gif Tai reakcija vaikų doh.gif ,vos verkti nepradėjo,ot mamaša nesupratinga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 05 13, 13:25)
Na taip, kai jau reikia, tai ir pasilieka, be kalbų. Bet dažniausiai tai juk nereikia mirksiukas.gif  biggrin.gif

Nu čia jau tada mamka nuolaidžiauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypas @ 2008 05 13, 18:53)
Nu čia jau tada mamka nuolaidžiauja biggrin.gif

Nu bet juk nereikia, negi neteisybė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2008 05 13, 16:22)
Maniškei vakar už bausmę neleidom jungtis kompo.. tai pareiškė. Tu kalta... (tipo aš kalta, kad tėtis jai neleidžia)  doh.gif

Kiek jums metu?
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 05 13, 16:36)
Aha, raganos  biggrin.gif , nes bandom savo vaikus pergudrauti  mirksiukas.gif

Gudrios raganos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2008 05 13, 17:48)
Aha,pas mus ritualas darže ryte pro virtuvę praeinat maniu paskaityti.Šiandien ryte nebuvo lapelio.O aš dar pajuokavau,kad tikriausiai valgyti šiandien neduos  doh.gif Tai reakcija vaikų  doh.gif  ,vos verkti nepradėjo,ot mamaša nesupratinga  cool.gif

Vargšai vaikai. Kaip paskui įtikinai, kad tik pajuokavai?
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 05 13, 16:36)
Tai, kad pirmą kartą girdžiu  g.gif  tikriausiai ir mums bus  rolleyes.gif

na mums diena sakė pakeitė... darželiniokam 26 d. susirinkimas (mes jau viena koja darželiniai) rolleyes.gif lopšeliniokam 20 d.

Atsakyti