Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

Man atrodo, kad kiekvienas darželis savo politiką turi. Vieni nuo gimimo užrašinėja, kiti tik einamaisiais metais, dar kiti gal nestuke.gif skaičiuoja... irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Turi eit ir konkrečiai domėtis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2008 04 30, 10:18)
Man atrodo, kad kiekvienas darželis savo politiką turi. Vieni nuo gimimo užrašinėja, kiti tik einamaisiais metais, dar kiti gal  nestuke.gif skaičiuoja... irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Turi eit ir konkrečiai domėtis mirksiukas.gif

Na aišku, tada reikia ruoštis ir eiti dar šiandien susižinoti, kad tą ilgąjį savaitgalį jau rami (arba ne) būčiau....
Atsakyti
smile.gif as tai vakar su aukletoja kalbejau,sakiau,kad butu visai gerai,jei vaikai grupeje parodytu ka ismoko smile.gif maniskis naujas daineles dainuoja parejes namo smile.gif tai noreciau ir kokia programele pamatyti,atrodo po visu svenciu aukletoja suorganizuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurka @ 2008 04 30, 10:15)
Gal kuri žinot kokia situacija su užsirašymu į darželį "Svirplelis' ateinantiems metams?

"Svirpliukas", kiek žinau, priima tik nuo 3 metukų. Lopšelines grupes centre tikrai turi "Boružėlė" Danės g.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 04 30, 13:53)
"Svirpliukas", kiek žinau, priima tik nuo 3 metukų. Lopšelines grupes centre tikrai turi "Boružėlė" Danės g.

Na į Svirpliuką mūsų jau nepriėmė..... parodė didžiausią segtuvą, sako iki 2012 jau eilės per didelės.... Žodžiu nieko gero.

Bet ačiū už informaciją 4u.gif , būtinai iš kart po švenčių bėgsiu į Boružėlę prašytis ax.gif

Linksmos šventės mamytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mus jau vakar buvo mamyčių šventė, džiaugiuosi, kad ir man pavyko ištrūkti į ją. blush2.gif
Nors aš labiau norėčiau šeimos šventės, kad ir tėveliai būtų pasveikinti. ax.gif O tai dabar jie ignoruojami, nes jų šventės niekas nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 04 29, 14:50)
O tai kodėl negali nukelt į kitą dieną? Pas mus irgi pusės vaikų nebuvo, muzikos vadovė sirgo, tai mamyčių šventė iš šiandienos nukelta š kitą savaitę rolleyes.gif

O kelinta valandą Jūsų šventė? 9 dieną irgi turbūt
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 05 01, 15:26)
Pas mus jau vakar buvo mamyčių šventė, džiaugiuosi, kad ir man pavyko ištrūkti į ją. blush2.gif
Nors aš labiau norėčiau šeimos šventės, kad ir tėveliai būtų pasveikinti. ax.gif O tai dabar jie ignoruojami, nes jų šventės niekas nedaro.

Netiesa - gegužės pabaigoje kartu su metų užbaigtuvėmis būna ir tėvelių šventė. Mūsiškių grupė pernai oho kokią programą tėveliams buvo paruošę.
Atsakyti
"Svirpliukai"turi ir lopšelinę grupę tongue.gif ....tik ten patekti sunku....nors mani draugė užrašė prieš 1 metus ir po metų tikrai pakliuvo...Nereikėjo "dovanų" tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 05 01, 22:47)
Netiesa - gegužės pabaigoje kartu su metų užbaigtuvėmis būna ir tėvelių šventė. Mūsiškių grupė pernai oho kokią programą tėveliams buvo paruošę.

bigsmile.gif Tikrai? Mes praėjusiais metais buvom dar lopšiuke, tai tėvelių šventės nebuvo. Galvojau, kad ir daržely taip pat. ax.gif
Atsakyti
Nors ir nebuvo šventės pas mus, bet vis tiek buvau priversta išspausti ašarą blush2.gif Kai atėjau pasiimt savo mažutės, atbėgo nešina atviruku, apsikabino ir tooookį eilėraštuką pasakė wub.gif wub.gif ...... et nebesusitvardžiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos Mamules, su artejancia MAMU diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
norejau paklaust-gal ,kas ka turit papasakot apie darzelius giruliuose, ypac ta ,kur sudeges buvo(nepamenu pavadinimo). Siaip ,atrodo, visai neblogus atsiliepimus girdejau. gal kuri vedat savo mazius ten?
butu Idomu isgirst
Atsakyti