Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Abo @ 2008 04 28, 21:47)
Lapatiena  rolleyes.gif  Siūlykit kvailai mamytei kokį nors darželį centre ar pietinėj pusėj  4u.gif  Kaži ar įmanoma užrašyt  į abu Gargžduose ir į vieną KLP? Nežinau ką darysiu, ar auginsiu dar vaikų, ar eisiu dirbt ir ar su kitu darbu,  ir nuo kelių leisiu mažę, nieko nežinau, tai noriu apsidraust mastau.gif

Ar neperanksti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 04 29, 08:39)
Ar neperanksti  g.gif

aš savo mažę užrašiau gal 3 mėn. į darželį doh.gif čia taip netyčia gavosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 04 29, 08:39)
Ar neperanksti  g.gif

Neperanksti. GRG tik 2 darželiai... o vaikų tai pakankamai... mes ir tai į vyresniųjų grupę įsipaišėm.... vos ne vos... unsure.gif
Atsakyti
Tikrai neperanksti, paskaitykit vakar dienos vakaru ekspresa doh.gif
Nuejau vakar i Kleveli, tai tap ir pasake - net i eile nerasysiu, per velu jau, nuo gimimo kitos mamos stovi, o mano dukrytei net 8 men. schmoll.gif

o galit uzsirasyt ir i kelis darzelius, nieksa netikrina blush2.gif
Atsakyti
O pas mus nebus mamos dienos šventės verysad.gif , kadangi pagrindinė auklėtoja jau serga 3mėnesį, tai niekas nesiėmė organizuot...ateina tik pamaininės pabūt/dirbt ir psio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2008 04 29, 10:56)
Tikrai neperanksti, paskaitykit vakar dienos vakaru ekspresa  doh.gif
Nuejau vakar i Kleveli, tai tap ir pasake - net i eile nerasysiu, per velu jau, nuo gimimo kitos mamos stovi, o mano dukrytei net 8 men.  schmoll.gif

Ai, kartais man atrodo, kad specialiai puciasi direktores cool.gif As didyji, kai norejau uzrasyti i Kleveli, man irgi sake, kad greiciausiai nepakliusim, o jau koki spalio men. patys skambino ir klause ar nereikia mums darzelio... Zinoma, tikiu, kad per 9 metus daug kas pasikeite blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 29 balandžio 2008 - 14:26
QUOTE(Inga-mama @ 2008 04 29, 11:13)
O pas mus nebus mamos dienos šventės verysad.gif , kadangi pagrindinė auklėtoja jau serga 3mėnesį, tai niekas nesiėmė organizuot...ateina tik pamaininės pabūt/dirbt ir psio doh.gif

console.gif mūsų grupėj atrodo irgi nebus verysad.gif , bent kol kas nieks nieko nesakė, bet prieš savaitėle kalbėjau su auklėtoja, tai sakė, kad daug mergaičių serga ir tubūt nieko nesigaus, nes pradėjus ruošt programėlę, ėmė sirgt vaikai verysad.gif
Nors maniškė moka eilėraštuką mamytei wub.gif , jau padeklamavo namie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2008 04 29, 16:39)
console.gif mūsų grupėj atrodo irgi nebus  verysad.gif , bent kol kas nieks nieko nesakė, bet prieš savaitėle kalbėjau su auklėtoja, tai sakė, kad daug mergaičių serga ir tubūt nieko nesigaus, nes pradėjus ruošt programėlę, ėmė sirgt vaikai  verysad.gif
Nors maniškė moka eilėraštuką mamytei  wub.gif , jau padeklamavo namie  wub.gif

O tai kodėl negali nukelt į kitą dieną? Pas mus irgi pusės vaikų nebuvo, muzikos vadovė sirgo, tai mamyčių šventė iš šiandienos nukelta š kitą savaitę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2008 04 29, 16:39)
console.gif mūsų grupėj atrodo irgi nebus  verysad.gif , bent kol kas nieks nieko nesakė, bet prieš savaitėle kalbėjau su auklėtoja, tai sakė, kad daug mergaičių serga ir tubūt nieko nesigaus, nes pradėjus ruošt programėlę, ėmė sirgt vaikai  verysad.gif
Nors maniškė moka eilėraštuką mamytei  wub.gif , jau padeklamavo namie  wub.gif

pas mus ir sergančių yra....tai mes šian ir neisim, nes kosėt pradėjo ir liulis bėga doh.gif
maniškė vakar atviruką mamos dienos progą padarė wub.gif ax.gif

QUOTE(Dilma @ 2008 04 29, 16:50)
O tai kodėl negali nukelt į kitą dieną? Pas mus irgi pusės vaikų nebuvo, muzikos vadovė sirgo, tai mamyčių šventė iš šiandienos nukelta š kitą savaitę rolleyes.gif

aš ir nesuprantu kodėl negalėjo nukel ir mums kitą sav ar dar kitą kai bus grįžus pagrindinė....ir tadu bus pasveikusių vaikų doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Pas mus tai šiandien bus mamyčiu šventė smile.gif console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarita23: 30 balandžio 2008 - 08:00
Musu mamyciu svente bus geguzes 8 d., per Aistes gimtadieni thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės!!!!

Gal kuri žinot kokia situacija su užsirašymu į darželį "Svirplelis' ateinantiems metams?

Aš kaip kokia visai doh.gif frusty.gif dar neužrašiau savo mažiulės niekur. Norėjom eiti prie namų, tai čia man kai suskėlė, kad užrašinėti pradeda tais metais tik nuo kurių rugsėjo pradės eiti į darželį.... Na žodžiu taip pirmą kartą išgirdau....

O dabar persikraustom kitur, tai norėjau prie darbo kad išeitų... Gal reikia bėgti pažiūrėti ką man papasakos.... O mano mžei jau 11 mėnesių. Jaučiu sakys, nubudai mamyt per vėlai.....
Atsakyti