Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

Na man ne pareiginių instrukcijų, , bet mes atliekame paslaugas kitai įmonei, ir ma reikia parašyti, kaip atliksime. Nuorodas radau, žodžiu reikia viską susivesti. Reikalas tas, kad pati įmonė, kuria kitą įmonę, ir tas popierizmas reikalingas doh.gif
Atsakyti
Jeigu žinote kaip viskas yra atliekama, tai neturėtu buti sunku. Aišku visada patogiau kai yra koks pvz.
Kaip supratau reikia aprašyti įmonės steigimo procesą? g.gif
Atsakyti
laba diena,
Turiu mini problemele... ax.gif Dirbu svietimo istaigoje sekretore (siaip kaip ir visur man priklauso viskas: personalo, mokiniu reikalai, archyvas ir t.t). Ka tik sulaukiau buhalteres skambucio, kad jei ir toliau mano pareigybe bus sekretore - tai zymiai sumazes koeficentas. Man per sia diena reikia naujos pareigybes su aprasymais ax.gif Kiek pasidomejau, tai gal galimas variantas "rastines vedeja" ar cia jau pasenes reikalas? g.gif Gal yra jusu tarpe is svietimo istaigu? Gal kas galite patarti? Kokia pareigybe susijusi su sekretores darbu gali tureti normalesni koeficenta?
Atsakyti
QUOTE(avevita @ 2010 09 23, 10:16)
laba diena,
Turiu mini problemele...  ax.gif  Dirbu svietimo istaigoje sekretore (siaip kaip ir visur man priklauso viskas: personalo,  mokiniu reikalai, archyvas ir t.t). Ka tik sulaukiau buhalteres skambucio, kad jei ir toliau mano pareigybe bus sekretore -  tai zymiai sumazes koeficentas. Man per sia diena reikia naujos pareigybes su aprasymais  ax.gif Kiek pasidomejau, tai gal galimas variantas "rastines vedeja" ar cia jau pasenes reikalas?  g.gif  Gal yra jusu tarpe is svietimo istaigu? Gal kas galite patarti? Kokia pareigybe susijusi su sekretores darbu gali tureti normalesni koeficenta?

administratore?
Atsakyti
QUOTE(avevita @ 2010 09 23, 10:16)
laba diena,
Turiu mini problemele...  ax.gif  Dirbu svietimo istaigoje sekretore (siaip kaip ir visur man priklauso viskas: personalo,  mokiniu reikalai, archyvas ir t.t). Ka tik sulaukiau buhalteres skambucio, kad jei ir toliau mano pareigybe bus sekretore -  tai zymiai sumazes koeficentas. Man per sia diena reikia naujos pareigybes su aprasymais  ax.gif Kiek pasidomejau, tai gal galimas variantas "rastines vedeja" ar cia jau pasenes reikalas?  g.gif  Gal yra jusu tarpe is svietimo istaigu? Gal kas galite patarti? Kokia pareigybe susijusi su sekretores darbu gali tureti normalesni koeficenta?

Pasižiūrėk kitų švietimo įstaigų struktūras, gi pilna internete. Pas mane kolegijoje yra kanceliarijos vedėja.
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
avevita-manau, kad rastines vedeja imanomas toks variantas. Juk kuo aukstesnes pareigos, tuo didesnis koeficientas. Kazkur kompiuteryje turejau visus koeficientus. g.gif
Atsakyti
užeikit čia 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 08 15, 15:28)
Gal yra administratoriu, vadybininkiu, dirbanciu su rivile? ax.gif  turiu keleta klausimeliu...

Na man su Rivile neteko dirbti. g.gif
Atsakyti
avevita- kaip tau sekasi su pareigybėm, ką pasirinkai?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Mergaites, ar atsirastu kaunieciu ax.gif norinciu man pagelbeti blush2.gif esu igijusi administratores specialybe ir dar papildomai kursus baigusi, bet bijau ieskotis darbo be patirties doh.gif kaip butu saunu, jei pamokytumet, parodytumet ka ir kaip daryti, ko reikalaujama ir pan. susidaryciau bendra vaizda, butu drasiau eiti i pokalbius mirksiukas.gif
Gal darbo metu, jei virsininkas leistu, ar po darbo- namuose, nelikciau skolinga mirksiukas.gif man idomus sis administratores darbelis rolleyes.gif taip reikia praktikos ir igudziu, viena klausytis kursu, kita, savarankiskai dirbti smile.gif
Rasykit i AZ, gal susitarsim biggrin.gif ar kokiu, namu darbu man atsiusit padaryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2010 10 05, 11:12)
Sveikutes 4u.gif
Mergaites, ar atsirastu kaunieciu ax.gif norinciu man pagelbeti blush2.gif esu igijusi administratores specialybe ir dar papildomai kursus baigusi, bet bijau ieskotis darbo be patirties doh.gif

Ateikit pas mus, apsilsit kojas. mirksiukas.gif
http://www.supermama...;#entry40881477
Atsakyti