Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

Gal yra administratorių-sekretorių, dirbančių darželiuose, mokyklose? ax.gif
Atsakyti
Esama as tokia, kuri dar mokosi kaip ja tapti:)))

QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 07, 16:13)
Gal yra administratorių-sekretorių, dirbančių darželiuose, mokyklose?  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(IndruCcia @ 2011 12 06, 23:57)
Sveikos, perskaičiau aukščiau esančius post'us ir noriu pataisyti, kad toliau nebesiklaidintumėte, nes šią klaidą daro labai daug žmonių: asmenys, dirbantys ne pilną darbo dieną, taip vadinami dirbantys 0,5 ar 0,75 ar kt. etatu dirba NE SUTRUMPINTU darbo laiku, o NE VISU darbo laiku. Darbo kodekso 145 str. aiškiai nurodyta, kokie asmenys dirba sutrumpintu darbo laiku. Ne visas darbo laikas nustatomas darbuotojo ir darbdavio susitarimu (pagal DK 146 str. 1 d. 1 p.). Pagal 153 str. prieššventinėmis dienomis darbo laikas trumpinamas visiems (ir dirbantiems ne visą darbo laiką tuo pačiu) išskyrus sutrumpintą darbo laiką dirbančius darbuotojus. Šiuo klausimu turiu ir raštišką atsakymą iš VDI, todėl prieššventinėmis dienomis darbo dieną darbo laika valanda įmonėje trumpiname ir dirbantiems puse, ir 0,75, ir pilnu, ir kitokiais etatais. Sėkmės!

Jei turi mintyje mano postus, tai tą patį ir rašiau, tik neparašiau apie mažesnius etatus, rašiau apie darbo valandas bendrai
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2011 12 07, 20:23)
Esama as tokia, kuri dar mokosi kaip ja taptismile.gif))

Kaip suprasti? wink.gif mokotės ar jau dirbat?
Atsakyti
Tik pradejau dirbti:)

QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 08, 10:32)
Kaip suprasti? wink.gif mokotės ar jau dirbat?

Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2011 12 08, 11:59)
Tik pradejau dirbti:)

Aš pradedu nuo sausio, kolkas kitoj vietoj dirbu blush2.gif tai smagu, kad kolegių yra 4u.gif

Kaip darbas, ar patinka?

Zimbabve2010, aš lietuvių filologiją esu baigusi, su administravimu nieko bendro smile.gif
ką studijuojate?

O šiaip administratorės darbas visose įstaigose vis kitoks, gal kažkur ir nepriimtų neturint tam tikro išsilavinimo, bet tikrai yra vietų, kur išsilavinimas didelės reikšmės neturi manau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 08 gruodžio 2011 - 11:41
ar galėčiau įsiterpti su klausimėliais? smile.gif
merginos, kurios dirbate administratorėmis, kokį išsilavinimą turite? ar visos esate baigę įstaigų ir įmonių administravimą? ar tai būtina siekiant ir norint dirbti šį darbelį? smile.gif
nes mano specialybė universitete nei šiokia, nei tokia... o gal visgi verta stoti į įstaigų ir įmonių administravimą kolegijoje? smile.gif
ačiū jums visoms, už atsakymus smile.gif visos šioje temelėje atrodote labai šaunios wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zimbabve2010 @ 2011 12 08, 11:37)
merginos, kurios dirbate administratorėmis, kokį išsilavinimą turite? ar visos esate baigę įstaigų ir įmonių administravimą? ar tai būtina siekiant ir norint dirbti šį darbelį? smile.gif
nes mano specialybė universitete nei šiokia, nei tokia... o gal visgi verta stoti į įstaigų ir įmonių administravimą kolegijoje? smile.gif
ačiū jums visoms, už atsakymus smile.gif visos šioje temelėje atrodote labai šaunios wink.gif

Sveika, as isidarbinau turedama 12 klasiu issilavinima, dirbdama baigiau socialine pedagogika. Mano atveju pagrindiniai reikalavimai buvo - anglu ir rusu kalba.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 12 08, 13:01)
Sveika, as isidarbinau turedama 12 klasiu issilavinima, dirbdama baigiau socialine pedagogika. Mano atveju pagrindiniai reikalavimai buvo - anglu ir rusu kalba.

ir nereikalaujama bent kažkokių baigtų kursų? ir jei ne paslaptis, kokią algelę gauni? net pavydu, kad tau taip pasisekė smile.gif man taip pat reikia tobulinti kalbas, ypač rusų pasimokintų iš pagrindų, nes matau, jog visur jos reikalauja smile.gif
Atsakyti
As is vis sioje mokykloje esua nglu mokytoja, bet isejo musu sekretore ir kadangi as dar baigusi ir kTU biznio vadyba ir administravima pareigas gavau as, tai diena dirbu mokytoja po darbo mokykloje einu sekretoriauti:)kol kas gilinuosi i viska siaip viskas ok:)

QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 08, 11:37)
Aš pradedu nuo sausio, kolkas kitoj vietoj dirbu  blush2.gif  tai smagu, kad kolegių yra  4u.gif

Kaip darbas, ar patinka?

Zimbabve2010, aš lietuvių filologiją esu baigusi, su administravimu nieko bendro  smile.gif
ką studijuojate?

O šiaip administratorės darbas visose įstaigose vis kitoks, gal kažkur ir nepriimtų neturint tam tikro išsilavinimo, bet tikrai yra vietų, kur išsilavinimas didelės reikšmės neturi manau  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 08, 12:37)
Aš pradedu nuo sausio, kolkas kitoj vietoj dirbu  blush2.gif  tai smagu, kad kolegių yra  4u.gif

Kaip darbas, ar patinka?

Zimbabve2010, aš lietuvių filologiją esu baigusi, su administravimu nieko bendro  smile.gif
ką studijuojate?

O šiaip administratorės darbas visose įstaigose vis kitoks, gal kažkur ir nepriimtų neturint tam tikro išsilavinimo, bet tikrai yra vietų, kur išsilavinimas didelės reikšmės neturi manau  blush2.gif

baigsiu sociologijos mokslus... su socialiniu darbu visiškai nesusiję. šia specialybe esu labai nepatenkinta, nes nematau jokių perspektyvų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2011 12 05, 21:29)
Na savaite pratemiau savaite sia savaite pradesiu tvarkyti archyva, nieko dar nesuprantu zodziu kur kas randasi tai pat nu zodziu nusisauk su duru rankena:)
Nuo ko pradeti??????

as irgi tvarkau imones archyva...bent jau taip sakau tongue.gif nes tik istraukiu pazymas kokiu reikia ir tiek, o viska vis stumiu, bet jauciu vasario menesi teks sutvarkyti kokiu 4 metu bylas....buvau kursuose bet taip ir nesupratau kas ir kaip....kursai jau pazengusiems, o as esu dar tik pradejusi....
QUOTE(Gorada @ 2011 12 07, 16:33)
www.google.lt

sita ir as zinau, esu super uzimta, todel galvojau gal kuri turi is kur parsisiuntusi....radau keleta, bet ten man netiko...
kaip nors rasiu...

QUOTE(Zimbabve2010 @ 2011 12 08, 12:37)

manau viskas priklauso nuo darbdavio. mano pacios techninis isilavinimas ir greit bus dar ir statybinis, o esu personalo vadybininke. administratore pas mus yra kita moteris, ji is viso net nezinau ka baigusi, zinau kad nieko reiksmingo. salia imones daministratore nieko nera baigusi....taciau neziurint musu isilavinimu...mes visos dirbam.....
Atsakyti