QUOTE(Asveja @ 2011 11 24, 11:07)
As va ieskau administartores - sekretores darbo. Siandien paskambinau i viena imone (ten buvo parasyta skambinti, o ne siusti CV), tai zinokite nustebau, kai direktorius pasake, kad reikia labai gerai, puikiai kalbeti, rasyti lietuviskai, ir tam reikia, is kazkokios ale lietuviu kalbos komisijos, nu is tu imoniu kurios testuoja ir pan., atnesti kazkokia pazyma, kad tu puikiai moki lietuviu kalba. Ir vienodai jam, kad tu esi lietuve, dirbai toki pati darba kaip jie reikalaija. O svarbiausi, kad parasyta pas juos, kad gali buti studentai, nu vnz...
Ar jus eitumete i si darba, ar praeitumete ta lietuviu kalbos testacija? Kazkaip pokalbis su direktorium nelbai patiko, is balso, toks pasirode arogantiskas zmogus.
Reikalavimas tai toks keistas atrodo, ypač jei nežinai, kokia konkreti darbo specifika.
Aš irgi pati esu baigusi įstaigų administravimą, bet turiu ir humanitarinį išsilavinimą. Tai man tas humanitarinis labai praverčia.
Dar žinoma ir įmonės veikla labai svarbu.
O šiaip tai visai įdomu kas ten per pažyma, mokama/nemokama, kas išduoda, kokie reikalavimai?