Klausimėlis, ar eik pristatyt kokius nors dokus į sodrą kai grįžti į darbą iš vaiko auginimo atostogų?
QUOTE(Oxys @ 2011 10 04, 15:14)
Nereikia, juk Sodros formose nurodytas atostogų laikotarpis.
Tik išleidžiant atostogų reikalauja įsakymų.
Tik išleidžiant atostogų reikalauja įsakymų.
dėkui Oxys
QUOTE(doma_ @ 2011 10 04, 15:43)
Klausimėlis, ar eik pristatyt kokius nors dokus į sodrą kai grįžti į darbą iš vaiko auginimo atostogų?
Jei grįžta anksčiau, nei buvo nurodyta prašyme, reikia rašyti pranešimą sodrai, dėl vaiko priežiūros atostogų atšaukimo
QUOTE(kutuce @ 2011 10 04, 16:29)
Jei grįžta anksčiau, nei buvo nurodyta prašyme, reikia rašyti pranešimą sodrai, dėl vaiko priežiūros atostogų atšaukimo
tikrai taip. Pati taip grižau, tai lygiai taip pat, reikia darbuotojo prašymo, įsakymo ir pranešimo sodrai. Pačiai nieko nereikia nešt į sodra, viska elektroniniu būdu praneša darbdavys.
QUOTE(kutuce @ 2011 10 04, 15:29)
supratau, o čia tik dėl pašalpos mokėjimo nutraukimo reikalinga? nes prasyme rasiau, kad iki lapkricio men, o pradejau dirbti nuo spalio. Nors vaikui jau 2 m. suėjo, pinigų negaunu
QUOTE(doma_ @ 2011 10 05, 09:47)
supratau, o čia tik dėl pašalpos mokėjimo nutraukimo reikalinga? nes prasyme rasiau, kad iki lapkricio men, o pradejau dirbti nuo spalio. Nors vaikui jau 2 m. suėjo, pinigų negaunu
Ir dėl pašalpos ir šiaip tokia tvarka, turi jiems pranešti, jei anksčiau grįžti
Labas vakaras Ar teko Jums rašyti prašymą Sodrai dėl duomenų teikimo sutarties?
QUOTE(rainbow @ 2011 10 13, 22:26)
Labas vakaras Ar teko Jums rašyti prašymą Sodrai dėl duomenų teikimo sutarties?
Teko
QUOTE(kutuce @ 2011 10 14, 11:27)
Teko
Gal galėtumėte parašyti pavyzdėlį? arba atsiųsti? būčiau labai dėkinga.
Laba diena,
aš vėl kreipiuosi į Jus. Tarkim administracijos vadovas nori perduoti įmonės apvalųjį antspaudą, koks raštas turi būti parašytas. "Perdavimo aktas"? ar koks "Įsakymas"? Gal turite pavyzdėlį? Ačiū
aš vėl kreipiuosi į Jus. Tarkim administracijos vadovas nori perduoti įmonės apvalųjį antspaudą, koks raštas turi būti parašytas. "Perdavimo aktas"? ar koks "Įsakymas"? Gal turite pavyzdėlį? Ačiū
QUOTE(rainbow @ 2011 10 20, 12:24)
Laba diena,
Perduodant kažką rašomas priėmimo-perdavimo aktas.
Įsakymas galėtu būti surašytas nebent dėl antspaudo naudojimo, laikymo tvarkos.
O dėl pvz. kam ir kodėl yra peduodamas įmonės antspaudas
Nes įvairių situacijų pasitaiko, pvz. atleidžiant vadovą, jis turi perduoti dokumentus ir antspaudą. Parduodant įmonę, taip pat yra perduodami visi dokumentai bei antspaudas.
Tiesiog surašote, kuo vadovaujantis perduodate antspauda.
O apačioje bus dviejų šalių parašai, kad vienas šalis priėmė, o kitą perdavė.