Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(krika @ 2011 09 29, 15:21)
čia naujas filmas.

gal aš nupirksiu  g.gif su prierašu "gerai, kad čia ne apie Jus"  lotuliukas.gif

geras. lotuliukas.gif o kur tokį DVD gaut pirkt?

dar norėjau pakomentuoti postą apie darbų nedarymą. Pasiskaitykite LR darbo kodekso 276 str. rolleyes.gif

jei ką, dar ir pabaksnot gali kas nors, jei nedirbsi. Na bet visada galima savo pareiginę pakišt ir paaiškint, kad aš neprivalau. Kaži, ką tada darytų bosas. O visi kiti man ne darbdaviai, jei ką, tai ir nesukčiau galvos, ir nedaryčiau visko, ką kažkoks vadybininkas aiškina. Tegul eina su direktorium aiškintis, jei tas paves daryt tą užduoti, tada ir daryčiau.

Visada yra visko darbe, gerai čia kažkuri sakė, nereikia užsileist, kad ant galvos liptų, bet ir nusileist kartais galima. Aukso viduriukas taipskant.
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2011 09 30, 09:29)
geras.  lotuliukas.gif  o kur tokį DVD gaut pirkt?

dar norėjau pakomentuoti postą apie darbų nedarymą. Pasiskaitykite LR darbo kodekso 276 str.  rolleyes.gif

jei ką, dar ir pabaksnot gali kas nors, jei nedirbsi. Na bet visada galima savo pareiginę pakišt ir paaiškint, kad aš neprivalau. Kaži, ką tada darytų bosas. O visi kiti man ne darbdaviai, jei ką, tai ir nesukčiau galvos, ir nedaryčiau visko, ką kažkoks vadybininkas aiškina. Tegul eina su direktorium aiškintis, jei tas paves daryt tą užduoti, tada ir daryčiau.

Visada yra visko darbe, gerai čia kažkuri sakė, nereikia užsileist, kad ant galvos liptų, bet ir nusileist kartais galima. Aukso viduriukas taipskant.

Man atrodo kiekvienose pareiginėse yra toks sakinys "... ir kitas boso pavestas užduotis".
Atsakyti
QUOTE(Luno @ 2011 09 30, 08:59)
Dar puodelius plauna.

Nu kam rašyt, gi viską ir taip žino smile.gif

O jei išvardinsiu, pradės kabinėtis prie kiekvieno punkto, kam man to reikia, ne nuotaikos gadintis čia ateinu
Atsakyti
Sveikos. Norejau paklausti jusu nuomones, nes turetumet apie tai zinoti. As isejau is darbo rugpjucio 20, bet iki siol nepadejau paraso, nes tipo dokumentai neparuosti. Juk negalesiu isidarbinti i kita darba kol paraso nepadejau, taip? Ar nepadarys man taip kazkokiu rupesciu, nes nesamone, kad taip ilgai neparuosia dokumentu?
Atsakyti
QUOTE(Zirzeklė @ 2011 10 04, 08:47)
Sveikos. Norejau paklausti jusu nuomones, nes turetumet apie tai zinoti. As isejau is darbo rugpjucio 20, bet iki siol nepadejau paraso, nes tipo dokumentai neparuosti. Juk negalesiu isidarbinti i kita darba kol paraso nepadejau, taip? Ar nepadarys man taip kazkokiu rupesciu, nes nesamone, kad taip ilgai neparuosia dokumentu?

Tikrai nesamone. Skubiai reikalaukit dokumentu.
Atsakyti
QUOTE(Zirzeklė @ 2011 10 04, 08:47)

O ką ten ruošti, nesuprantu g.gif
Parašo įrašą darbo sutartyje ir duoda pasirašyti, dar ant įsakymo, viskas.
Reikalaukite, kad duotų pasirašyti, nes tai yra nenormalu, kam tiek laiko delsti
Atsakyti
Įsidarbinti tai galėsite.
Čia labiau yra darbdavių problemą dėl parašų.
Ir aš nesuprantu ką ten galima ruošti. g.gif
Atsakyti
Sveikos kolegos,

norėjau paklausti gal kuri buvote seminare apie dokumentų valdymo pakeitimus, kurie įsigaliojo nuo liepos 16 d.? Gal galėtumėte pasidalinti informacija kas pasikeitė? Būčiau labai labai dėkinga:)
Atsakyti
Tam yra seimo puslapis.
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=403753
Atsakyti
QUOTE(Meskiuke @ 2011 10 04, 13:49)
Sveikos kolegos,

norėjau paklausti gal kuri buvote seminare apie dokumentų valdymo pakeitimus, kurie įsigaliojo nuo liepos 16 d.? Gal galėtumėte pasidalinti informacija kas pasikeitė? Būčiau labai labai dėkinga:)

Laba, na negirdejau dar nieko apie naujausius pakeitimus. Nebent pasiziuret i isakymus del dokumentu tvarkymo. O kurioj istaigoj dirbi: svietimo ar ne?
Atsakyti
Na čia tiesiog domėtis reikia.
Apie tokius pakeitimus per radiją ne labai išgirsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deilii @ 2011 10 04, 14:06)
Laba, na negirdejau dar nieko apie naujausius pakeitimus. Nebent pasiziuret i isakymus del dokumentu tvarkymo.  O kurioj istaigoj dirbi: svietimo ar ne?

Ne svietimo istaigoje. Tiesiog plaukte plauke visokie seminaru pasiulymai apie dokumentu valdymo pakeitimus: dokumentacijos plano suvestinės sudarymo, antspaudų naudojimo bei kopijų ir nuorašų tvirtinimo tvarkos. Pasiieškoti beabejo galima, tiesiog noriuy pataupyti laiko ir galvoju gal kas buvo ir gali trumpai ir aiškiai pasakyti kokie tiksliai tie pakeitimai smile.gif
Atsakyti