Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(Oxys @ 2011 09 29, 17:00)
Smagu, kai darbuotojas yra vertinamas.
Kutuce, jums pasisiekė matyt ir su darbdaviu, ir su kolektyvu.  smile.gif

Ir kolektyvui pasiseke su ja.
Atsakyti
o gal kutucės kolektyvas bijo? triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 09 29, 16:54)
kas kavą daro?

Jei geriam visi kartu, tai bendrai, kas nors padaro, kadangi geriame specialioje patalpoje, tai eina kas norsi ir daro, aš dažniausiai būnu užsiėmusi, tai neruošiu, bet po kavagerio, mielai suplaunu puodelius
Jei atvyksta svečiai, ji pati paruošia viską ir pavaišina pati smile.gif

QUOTE(Gorada @ 2011 09 29, 16:58)
puskite mane puskite

Pavydas ane biggrin.gif

QUOTE(Oxys @ 2011 09 29, 17:00)
Smagu, kai darbuotojas yra vertinamas.
Kutuce, jums pasisiekė matyt ir su darbdaviu, ir su kolektyvu.  smile.gif

Man tikrai pasisekė

QUOTE(krika @ 2011 09 29, 17:03)
o gal kutucės kolektyvas bijo?  triniti.gif

lotuliukas.gif tikrai, kad ne smile.gif

Mano "viršininkas" moteris, todėl man lengviau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutuce: 29 rugsėjo 2011 - 16:38
QUOTE(kutuce @ 2011 09 29, 16:38)
Mano "viršininkas" moteris, todėl man lengviau

O man visada atrodė, kad lengviau, kai virškininkas - vyras, moterys dažniausiai būna nesitvardančios, PMS'ų veikiamos rėksnės, o vat su vyrais daug lengviau susitarti. Aišku, nebent tai protinga moteris (kaip sakė viena kolegė) ir aišku ne senmergė.

Ir nesuprantu, ko čia reiktų pavydėti?
Atsakyti
[quote=Lyanna,2011 09 29, 17:59]
O man visada atrodė, kad lengviau, kai virškininkas - vyras, moterys dažniausiai būna nesitvardančios, PMS'ų veikiamos rėksnės, o vat su vyrais daug lengviau susitarti. Aišku, nebent tai protinga moteris (kaip sakė viena kolegė) ir aišku ne senmergė.

Ir nesuprantu, ko čia reiktų pavydėti?
Tai protinga moteris smile.gif , ne senmergė
--------
Nežinau, bet postas nuskambėjo taip, lyg žmogui būtų nepatikę tai kokią aš save apibūdinau, na tipo, ko čia giriesi. Tik pavyduoliai taip reaguoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 09 29, 19:05)
Nežinau, bet postas nuskambėjo taip, lyg žmogui būtų nepatikę tai kokią aš save apibūdinau, na tipo, ko čia giriesi. Tik pavyduoliai taip reaguoja  biggrin.gif

dar parasykit apie savo grozi ir zavesi, tai jau tikrai uzpavydesiu lotuliukas.gif nes kol kas dar nematau nieko verto demesio
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 09 29, 17:38)
Jei atvyksta svečiai, ji pati paruošia viską ir pavaišina pati  smile.gif

nu daaaaaa...... mano BOSAS irgi pats pasidaro kavos, ir svečiams padaro. bet man kažkaip gėda būtų, kad svečius aptarnauja ar tai bosas, ar tai "JI" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 09 29, 16:38)
Jei geriam visi kartu, tai bendrai, kas nors padaro, kadangi geriame specialioje patalpoje, tai eina kas norsi ir daro, aš dažniausiai būnu užsiėmusi, tai neruošiu, bet po kavagerio, mielai suplaunu puodelius

Nesupratau. Kavos nedarote, bet puodelius mielai plaunate blink.gif Kame logika? Kavą daryt sunku, tipo čia tik šeškių darbas, o va puodelius mieliau plaunate... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 09 29, 18:29)
nu daaaaaa...... mano BOSAS irgi pats pasidaro kavos, ir svečiams padaro. bet man kažkaip gėda būtų, kad svečius aptarnauja ar tai bosas, ar tai "JI" blink.gif

Jei tau gėda, tai ir nesielk taip. Pas mus taip priimta tongue.gif .
Pati padaro kavą ir nemato tame problemos, jai taip patinka

QUOTE(Luno @ 2011 09 29, 18:40)
Nesupratau. Kavos nedarote, bet puodelius mielai plaunate  blink.gif Kame logika? Kavą daryt sunku, tipo čia tik šeškių darbas, o va puodelius mieliau plaunate...  unsure.gif

Nesunku, tikrai, žiūrėti aukščiau

Gana priekabiauti, atvirauju ne tam, kad kabinėtumėtės, rašau taip, kaip darau, jei jums tai nepriimtina, galite taip nedaryti biggrin.gif

Be to, noriu pabrėžti, kad nebūtinai sekretorė/administratorė turi lakstyti su kavos puodais, yra ir tokių įstaigų, kur jos to nedaro, nes to nereikalauja BOSAS ar kaip jis ten
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 09 29, 19:46)
Jei tau gėda, tai ir nesielk taip. Pas mus taip priimta tongue.gif .
Pati padaro kavą ir nemato tame problemos, jai taip patinka
Nesunku, tikrai, žiūrėti aukščiau

jau sugere su Krika buvot ar kaip kad taip drasiai?

man tai pofig - nesunku kelis puodelius per menesi padaryti. nematom mes savo boso beveik. nesunku man ir puodeli isplauti.
turejau direktoriu kuriam mielai ir saldaini nunesdavau zinodama kad saldumynus labai megsta.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 09 29, 18:58)
jau sugere su Krika buvot ar kaip kad taip drasiai?

man tai pofig - nesunku kelis puodelius per menesi padaryti. nematom mes savo boso beveik. nesunku man ir puodeli isplauti.
turejau direktoriu kuriam mielai ir saldaini nunesdavau zinodama kad saldumynus labai megsta.

O aš sakiau, kad virti kavą yra kažkas bloga ar žema g.gif
Aš sakiau, kad aš jos neverdu ir aiškiai išdėsčiau kodėl to nedarau smile.gif , negi reikia ant manęs už tai pykti, nu tokia pas mus tvarka ir viskas
Aš ir saldainių nunešu, ir man atneša, ir ne tik saldainių. Draugiškas pas mus kolektyvas, nėra jokių pykčių, jei kai kam taip atrodo
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kutuce @ 2011 09 29, 14:27)
Nežinau kas tas viskas  g.gif
Aš jei reikia padarau ir pakvietimus ir užrašau užrašus ant atviručių ir dar įvairiausių nesamonių, nu, bet jei aš turiu laiko ir moku tą daryti, tai kodėl gi ne, man nesunku. Kas dieną gi nereikia to daryti.
Reikia visuomet žiūrėti į savo darbą lanksčiau, jei pradėsi kudakuoti, kad aš to nedarysiu, ano nedarysiu, tai toli nevažiuosi, o jei nenori daryt, pasakai, kad nemoku, atsiprašau ar panašiai, mokėk gudriai išsisukti  mirksiukas.gif
Aš visuomet randu kompromisą
Jei kažko paprašo vadovas, niekuomet neatsakau, net gi asmeninius dokus užpildau, jei reikia, nesunku gi

va, kutuce nemoka kavos daryti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 29 rugsėjo 2011 - 19:34