Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(Leksa @ 2011 09 28, 20:30)
gal geriau kazkaip graziai, kad pasaliniams darbams nera laiko ar pan.

Pritariu.
O šiaip gan sunku kažką pasakyti nežinant darbdavio.
Nereikia aišku užleisti ant galvos, bet juk kartais galima atlikti ir nepriklausančia jums užduoti. Rankos nenukris. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oxys @ 2011 09 29, 09:05)
Pritariu.
Nereikia aišku užleisti ant galvos, bet juk kartais galima atlikti ir nepriklausančia jums užduoti. Rankos nenukris.  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Oxys @ 2011 09 29, 08:05)
Pritariu.
Nereikia aišku užleisti ant galvos, bet juk kartais galima atlikti ir nepriklausančia jums užduoti. Rankos nenukris.  smile.gif

Kad čia ir yra problema - kaip atskirti? Juk sekretorei priklauso "viskas" unsure.gif
Atsakyti
tuk tuk, o kur renkasi viesbucio administratores?

Atsakyti
Kas tas viskas? g.gif
Juk viskas priklauso nuo įmonėje esančiu darbuotojų, įmonės veiklos ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Luno @ 2011 09 29, 12:01)
Kad čia ir yra problema - kaip atskirti? Juk sekretorei priklauso "viskas"  unsure.gif

Nežinau kas tas viskas g.gif
Aš jei reikia padarau ir pakvietimus ir užrašau užrašus ant atviručių ir dar įvairiausių nesamonių, nu, bet jei aš turiu laiko ir moku tą daryti, tai kodėl gi ne, man nesunku. Kas dieną gi nereikia to daryti.
Reikia visuomet žiūrėti į savo darbą lanksčiau, jei pradėsi kudakuoti, kad aš to nedarysiu, ano nedarysiu, tai toli nevažiuosi, o jei nenori daryt, pasakai, kad nemoku, atsiprašau ar panašiai, mokėk gudriai išsisukti mirksiukas.gif
Aš visuomet randu kompromisą
Jei kažko paprašo vadovas, niekuomet neatsakau, net gi asmeninius dokus užpildau, jei reikia, nesunku gi
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 09 29, 14:27)
Reikia visuomet žiūrėti į savo darbą lanksčiau, jei pradėsi kudakuoti, kad aš to nedarysiu, ano nedarysiu, tai toli nevažiuosi, o jei nenori daryt, pasakai, kad nemoku, atsiprašau ar panašiai, mokėk gudriai išsisukti  mirksiukas.gif
Jei kažko paprašo vadovas, niekuomet neatsakau, net gi asmeninius dokus užpildau, jei reikia, nesunku gi

Soriukas, kiek laiko dirbate admine?
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2011 09 29, 14:27)
Nežinau kas tas viskas  g.gif
Aš jei reikia padarau ir pakvietimus ir užrašau užrašus ant atviručių ir dar įvairiausių nesamonių, nu, bet jei aš turiu laiko ir moku tą daryti, tai kodėl gi ne, man nesunku. Kas dieną gi nereikia to daryti.
Reikia visuomet žiūrėti į savo darbą lanksčiau, jei pradėsi kudakuoti, kad aš to nedarysiu, ano nedarysiu, tai toli nevažiuosi, o jei nenori daryt, pasakai, kad nemoku, atsiprašau ar panašiai, mokėk gudriai išsisukti  mirksiukas.gif

Sveiki,
Aš pritariu, kad administratorės turi būti lanksčios ir jos turi būti už visus pranašesnės. Manau taip ir pačios išmokstam kažką naujo su papildomais darbais. O kad ant mūsų viską krauną, tai tiesiog kartais reikia už save pastovėti, o kartais sukandus dantis padaryti ko prašoma. Kiekviena situacija skirtinga.

Aš norėjau jūsų paklausti apie užklasinę veiklą ar švenčių organizavimą. Na ne paslaptis, kad artėja BOSO diena. Tai gal kas turite kokių minčių? Aš jau penktus metus dirbu administratore, tai truputi išsisėmiau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskiuke @ 2011 09 29, 15:06)
O kad ant mūsų viską krauną, tai tiesiog kartais reikia už save pastovėti, o kartais sukandus dantis padaryti ko prašoma. Kiekviena situacija skirtinga.
Aš norėjau jūsų paklausti apie užklasinę veiklą ar švenčių organizavimą. Na ne paslaptis, kad artėja BOSO diena. Tai gal kas turite kokių minčių? Aš jau penktus metus dirbu administratore, tai truputi išsisėmiau sad.gif

Apie tai ir kalba, kad kartais reikia uz save pastovet, nes kartais ant sprando su nurodymais pradeda lipti eiliniai kolegos, isivaizduodami, kad admine yra seske, ka pasakysi, ta turi padaryt.
Musu Bosadieniai elementarus - geles, palinkejimas, sampanas.
Atsakyti
galima dvd nupirkti - "kaip atsikratyti boso" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 09 29, 15:14)

Ai, nu ten bosai su "privetikais"... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 09 29, 15:14)

O kad tokiu butu smile.gif

Oi dabar per google radau ka yra tokiu smile.gif
Atsakyti