Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(deilii @ 2011 09 22, 08:08)
sekretorei, nes jai viskas priklauso padaryt......

ne, ne viska. Paskaitykit savo pareigybine instrukcija, zinosit, kas priklauso, o kas ne. lr neleiskit ant sprando uzlipt.
Atsakyti
jei pradėsi baksnoti kas man priklauso, o kas nea - toli neisi. žinoma, savo vietą reikia žinoti ir už save pastovėti, bet ....realybė yra kitokia.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 09 27, 20:36)
jei pradėsi baksnoti kas man priklauso, o kas nea - toli neisi. žinoma, savo vietą reikia žinoti ir už save pastovėti, bet ....realybė yra kitokia.

Tikra tiesa drinks_cheers.gif
Kai gali - padedi, kai negali - gražiai atsisakai
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 09 27, 20:49)
ne, ne viska. Paskaitykit savo pareigybine instrukcija, zinosit, kas priklauso, o kas ne. lr neleiskit ant sprando uzlipt.

didžioji dalis mano darbu pareiginese nenurodyta, eisiu ryt i darba ir pareiksiu kad as ju nedarysiu. kazi kas bus?
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 09 27, 20:53)
didžioji dalis mano darbu pareiginese nenurodyta, eisiu ryt i darba ir pareiksiu kad as ju nedarysiu. kazi kas bus?

Gal atleis. Variantas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 09 27, 21:53)

Kumsciu trinkt stalan - nuo siandien bus taip! priestaraujanciu yra? tongue.gif
Atsakyti
Na žiūrint kokie tai darbai.
Visada galima gražiai apeiti situaciją. smile.gif
Atsakyti
Oxys, tikrai ne visada. Kuo tu graziau eini, tuo labiau lipa ant sprando.
Atsakyti
QUOTE(Oxys @ 2011 09 28, 16:52)
Na žiūrint kokie tai darbai.
Visada galima gražiai apeiti situaciją.  smile.gif

pavyzdį galima?
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 09 27, 20:53)
eisiu ryt i darba ir pareiksiu kad as ju nedarysiu.

gal geriau kazkaip graziai, kad pasaliniams darbams nera laiko ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 09 28, 22:30)
gal geriau kazkaip graziai, kad pasaliniams darbams nera laiko ar pan.

o kaip nustatyti ar tai pasalinis darbas ar ne? ypac adminei, kuri dazniausiai biure buna uz "sesta" - tam reikia blonknotu, anam reikia pazymos konkursui, o kur direktoriaus bilietai kelionei? ar uzsakyta kavos?
jeigu pas mane ateina su akyvaizdziai vadybininko uzduotimi - atsisakau, bet jeigu uzduotis tokia, kuri niekam ne i tema... spekit kas ja daro? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2011 09 28, 21:34)
jeigu pas mane ateina su akyvaizdziai vadybininko uzduotimi - atsisakau, bet jeigu uzduotis tokia, kuri niekam ne i tema... spekit kas ja daro?  lotuliukas.gif

Is serijos - nu kazkas juk turi padaryt, nu.
Atsakyti