Pas mane visi siunčiami domentai yra registruojami į vieną sąrašą, nes jų labai nedaug. Tai sutapatinu jų registracijos numerį su dokumento numeriu. Jeigu jie nesutaptų, tai rašyčiau šalia dokumento numerio, atskirčiau pasviru brūkšniu. O jį parašau tada, kai užregistruoju: parašau dokumentą, atsispauzdinu 2 kopijas, 1 užregistruoju ir įsegu į papkę, o kitą - dedu į voką.
Nežinau, ar mano patarimai teisingi... Gal dar kas gali atsakyti į Jūsų klausimą.
Sveiki
Jungiuosi į jūsų būrį. Esu šviežiai iškepta administratorė. Šiandien man pirma darbo diena. Gavau tokį pavedimą: aprūpinti įmone kanceliarinėmis prekėmis, žodžiu - pasirūpinti įmonės ūkiu. Turiu Jums klausimą: kur būtų geriausiai įsigyti visas biurui reikalingas prekes, kad pagal sutartį tiektų mums prekes, o mes atsiskaitytume gale mėnesio ir pan. Taip pat, gal užsakinėjate kur nors įvairius firmos logotipus?
Jungiuosi į jūsų būrį. Esu šviežiai iškepta administratorė. Šiandien man pirma darbo diena. Gavau tokį pavedimą: aprūpinti įmone kanceliarinėmis prekėmis, žodžiu - pasirūpinti įmonės ūkiu. Turiu Jums klausimą: kur būtų geriausiai įsigyti visas biurui reikalingas prekes, kad pagal sutartį tiektų mums prekes, o mes atsiskaitytume gale mėnesio ir pan. Taip pat, gal užsakinėjate kur nors įvairius firmos logotipus?
QUOTE(rainbow @ 2011 09 12, 11:40)
Sveiki
Neaisku, koks miestas, bet siaip daugely miestu yra firmu, kuriu specifika - kanceliariniu prekiu tiekimas ofisams. As Klaipedoj perku is Rutanos. O logotipus gali sukurti IT firmos.
Miestas Vilnius. Kada nors teko susitarti elektroniniu paštu? Kokio tipo maždaug laiškas turėtų būti? Aš visai žalia
QUOTE(rainbow @ 2011 09 12, 12:09)
Miestas Vilnius. Kada nors teko susitarti elektroniniu paštu? Kokio tipo maždaug laiškas turėtų būti? Aš visai žalia
Peržiūrėkit internete kelis raštinės prekių tiekėjus. Palyginkit aktualiausių prekių kainas. Pristatymas dažniausiai priklauso nuo pirkinių kainos. Nuo tam tikros sumos pristatymas nemokamas. Paskambinkit tiekimo vadybininkei ir sakykit "esam tokie ir tokie...norim pastovaus tiekėjo...ką galit pasiūlyti: pastovias nuolaidas, atidėjimą. Iš kelių tiekėjų atsirinkit tinkamiausią ir pasirašykit sutartį.
QUOTE(rainbow @ 2011 09 12, 12:09)
Laiskas gali buti toks - norim bendradarbiauti, aktualu nemokamas pristatymas ir papildoma nuolaida tam tikros rusies prekems, kurias pirksit dazniausiai. Pvz, musu atveju tai yra popierius spausdinimui, imautes, segtuvai, ivairiu dydziu vokai.
ačiū
QUOTE(rainbow @ 2011 09 12, 11:09)
Labas
Gali pasižiūrėti DOLOVIJA, OFFICEDAY Vilniuje. Dolovijoje galima jų internetiniame puslapyje daryti užsakymus, patogu. Officeday kažkaip dar buvo nesutvarkyta sistema, tai į krepšelį dėjo, bet užsakyti nepavykdavo, reikėjo siųsti el. paštu.
O gal turite kokį nors rašto pavyzdį, tipo: vadovo pativirtinimas, kad t.t.
QUOTE(rainbow @ 2011 09 12, 14:28)
O gal turite kokį nors rašto pavyzdį, tipo: vadovo pativirtinimas, kad t.t.
Paaiskinkit smulkiau, kas per patvirtinimas reikalingas?
QUOTE(linamog @ 2011 09 12, 14:48)
Paaiskinkit smulkiau, kas per patvirtinimas reikalingas?
kad jie patys nežino, sako datą, vietą ten viską veliau parašysi, svarbu tekstas (davė du sakinius, kuriuose: Vadovo patvirtinimas, kad visi nariai atitinka "..." įstatuose nustatytus kriterijus. Ir vardas pavardė Neturi jokio pavyzdžio
UAB "DARYK KAIP MOKI"
adresas
tel., faks. (el. paštas
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 000000
Atsisk. sąsk. LT0000000000000 AB DnB NORD bankas Kauno skyrius, banko kodas 40100.
adresatas
Vilniaus filialui
PATVIRTINIMAS
2011 m. birželio 1 d. Nr. 11
Vilnius
Patvirtiname, kad ... Giedrius Giedraitis (a.k. 36208223698) atitinka ... pagal įstatų tokį tai punktą (galima pacituoti tą punktą)
Direktorius Martynas Martinaitis
Čia panašiai kaip koks įgaliojimas, bet kadangi tai ne įgaliojimas, tai rašomas kaip raštas, kuriuo patvirtinama. Aš taip manau
adresas
tel., faks. (el. paštas
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre, kodas 000000
Atsisk. sąsk. LT0000000000000 AB DnB NORD bankas Kauno skyrius, banko kodas 40100.
adresatas
Vilniaus filialui
PATVIRTINIMAS
2011 m. birželio 1 d. Nr. 11
Vilnius
Patvirtiname, kad ... Giedrius Giedraitis (a.k. 36208223698) atitinka ... pagal įstatų tokį tai punktą (galima pacituoti tą punktą)
Direktorius Martynas Martinaitis
Čia panašiai kaip koks įgaliojimas, bet kadangi tai ne įgaliojimas, tai rašomas kaip raštas, kuriuo patvirtinama. Aš taip manau