Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(MIKIENĖ @ 2008 07 03, 10:28)
1)Sunkiai,bet įmanoma,aišku būtina kur nors studijuoti mirksiukas.gif
2)jei turi gerų dėdžių ar tetų biggrin.gif

Tai va,kad neturiu tokiu nei dedziu nei tetu blush2.gif Na siaip pamascius,tai kiekvienam darbe juk apmokina,kiek kur reikejo sekretoriu ar administratoriu(o cia pas mus retai kada taip buna biggrin.gif ),tai pagrindinis reikalavimas kalbu mokejimas.na moku anglu kalba,vokieciu mokejau kol neprireike anglu kalbos,o dvi kalbos vienoje galvoje kazkaip neuzsilaike biggrin.gif ,tai vokieciu prisimirso.Na dar rusu reikalauja,bet su sia kalba visada turejau problemu,kazkaip neusidraugaujam. ax.gif Galvoju pardeti lankyti kalbu kursus,nes kolkas ir mokytis ir dirbti nelabai yra galimybiu,nes dar vaikas nedidelis,o ir taip nezinau kaip visur reikes speti.O kad mokytis,dar reikia pinigeliu pasitaupyti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės, būtų smalsu padiskutuoti šiuo klausimu. Šiuo metu esu paieškose, vis labiau linkstu prie administratores darbo. Noreciau padiskutuoti apie alga tokiame darbe:

- Kiek gaunama pradedant dirbti, turint ne daug patirties (iki 1 m.)
- Kokia yra siu pareigu algos virsune?
- Nuo kokiu atskiru pareigu priklauso alga?
- Ar visu administroriu darbas vienodas?

Na, labai aktualus klausimas, todel laukiu administratoriu komentaru bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaLooSion: 09 rugpjūčio 2008 - 00:43
QUOTE(JaLooSion @ 2008 08 09, 02:41)
Sveikos, mamytės, būtų smalsu padiskutuoti šiuo klausimu. Šiuo metu esu paieškose, vis labiau linkstu prie administratores darbo. Noreciau padiskutuoti apie alga tokiame darbe:

- Kiek gaunama pradedant dirbti, turint ne daug patirties (iki 1 m.)
- Kokia yra siu pareigu algos virsune?
- Nuo kokiu atskiru pareigu priklauso alga?
- Ar visu administroriu darbas vienodas?

Na, labai aktualus klausimas, todel laukiu administratoriu komentaru bigsmile.gif

Labai priklauso nuo įmonės. Paprastai labai dažnai būna taip, kad įmonė dažnai keičia admines schmoll.gif , nes nenori kelti algos. O darbų apimtis taip pat labai skirtinga. Aš pati gaunu 1500 į rankas, ir nemanau, kad tai daug g.gif , nes ir darbo daug turiu, ir ne visad labai malonaus smile.gif
Bet šiaip kiek internete pasirodo skelbimukų, tai pastebėjau, kad didelių atlyginimų nenori duoti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reno07 @ 2008 08 09, 19:54)
Labai priklauso nuo įmonės. Paprastai labai dažnai būna taip, kad įmonė dažnai keičia admines schmoll.gif , nes nenori kelti algos. O darbų apimtis taip pat labai skirtinga. Aš pati gaunu 1500 į rankas, ir nemanau, kad tai daug g.gif , nes ir darbo daug turiu, ir ne visad labai malonaus smile.gif
Bet šiaip kiek internete pasirodo skelbimukų, tai pastebėjau, kad didelių atlyginimų nenori duoti... doh.gif

aciu, Reno07, uz atsakyma. siaip esu girdejusi, kad admines alga gali svyruoti nuo 1000-3500, ar taip gali buti?
Atsakyti
3500 tai čia iš fantastikos kažkas, 2000 truputį arčiau realybės
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2008 08 10, 17:45)
3500 tai čia iš fantastikos kažkas, 2000 truputį arčiau realybės

ania? niu, keista, nes man oficialus saltiniai taip nurode, todel labai jau idomu pasidare liaudies paklaust.. ax.gif
Atsakyti
3000 vargu ar administratore gali "perlipti", nebent butu direktoriaus desinioji ranka stambioje kompanijoje, puikiai ismanytu ne viena sriti ir vilktu daug atsakomybes...Bet asmeniskai jeigu dirbciau administratore ir tektu dalis direktoriaus (ar skyriaus vadovu) darbu, tai ieskociausi kito darbo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2008 08 11, 14:06)
3000 vargu ar administratore gali "perlipti", nebent butu direktoriaus desinioji ranka stambioje kompanijoje, puikiai ismanytu ne viena sriti ir vilktu daug atsakomybes...Bet asmeniskai jeigu dirbciau administratore ir tektu dalis direktoriaus (ar skyriaus vadovu) darbu, tai ieskociausi kito darbo... doh.gif

thumbup.gif taiklus atsakymas
Atsakyti
tada ir pareigos turėtų vadintis ne admministratorė, o kokia direktoriaus pavaduotoja biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2008 08 11, 16:41)
tada ir pareigos turėtų vadintis ne admministratorė, o kokia direktoriaus pavaduotoja biggrin.gif .

cia tai tikrai drinks_cheers.gif yra tokiu direktoriu, kurie visa juoda darba ispila savo sekretorei arba adminei. doh.gif
Atsakyti
Na, pvz. aš, dirbdama biuro administratore, gaunu 2800-3500 LT (priklausomai nuo mėnesio priedų). Manau, viskas priklauso nuo atsakomybės lygio, t.y. daromų darbų svarbos, pasitikėjimo ir noro ją išlaikyti kompanijoje.
Atsakyti
QUOTE(IQ69 @ 2008 08 13, 13:30)
Na, pvz. aš, dirbdama biuro administratore, gaunu 2800-3500 LT (priklausomai nuo mėnesio priedų). Manau, viskas priklauso nuo atsakomybės lygio, t.y. daromų darbų svarbos, pasitikėjimo ir noro ją išlaikyti kompanijoje.

oo, na va, reiskia imanoma. O kokia buvo alga, kai tik pradejot dirbti? Ir kiek laiko jau isdirbot?
Atsakyti