Sveikos, ar imanoma darba rasti administravimo srityje jei esu baigus tik profke "verslo administratore". ir nedirbau ne truputi pagal specialybe.
QUOTE(Lina1985 @ 2011 03 14, 23:59)
Sveikos, ar imanoma darba rasti administravimo srityje jei esu baigus tik profke "verslo administratore". ir nedirbau ne truputi pagal specialybe.
Priklauso nuo darbovietės. Pas mus, tarkim, maža tikimybė, nes norima jau "su patirtim", kad ateitų ir dirbtų daug ką mokėdama. Niekas nenusiteikęs gaišti laiko mokymams. Kitur kaip tik nori jauno šviežio žmogaus, kurį patys išmokina pagal save.
QUOTE(Deimina @ 2011 04 13, 17:22)
Labas mielos kolegės jungiuosi į Jūsų šaunų būrį
Sveikos, administratores
Norejau jusu pagalbos Gal gali atsiliepti administratore, kuri dirba dideleje imoneje, į kurios darbo aprašymą įeina darbuotojų paieška, įvairių registracijos žurnalų vedimas, komandiruočių organizavimas, kuriai reikia išmanyti įstatymus, susijusius su darbo teise. Gal galetu man papasakoti placiau kaip tokiose įmonėse jus tvarkotes? Kokius konkreciai zurnalus vedate, kokiais konkreciais teises aktais vadovaujates? Kokių zinių reikėtų vykdant darbuotojų paiešką ir t.t Labai dekinga uz informacija
Norejau jusu pagalbos Gal gali atsiliepti administratore, kuri dirba dideleje imoneje, į kurios darbo aprašymą įeina darbuotojų paieška, įvairių registracijos žurnalų vedimas, komandiruočių organizavimas, kuriai reikia išmanyti įstatymus, susijusius su darbo teise. Gal galetu man papasakoti placiau kaip tokiose įmonėse jus tvarkotes? Kokius konkreciai zurnalus vedate, kokiais konkreciais teises aktais vadovaujates? Kokių zinių reikėtų vykdant darbuotojų paiešką ir t.t Labai dekinga uz informacija
QUOTE(IgLi @ 2011 04 19, 19:11)
Sveikos, administratores
Uzsukit cia.
QUOTE(Panelee @ 2011 04 28, 13:20)
Laba diena,
Merginos,gal zinote ar rekomendacija turi buti patvirtinta imones antspaudu ar uztenka tik paraso? Buciau dekinga uz atsakyma
Merginos,gal zinote ar rekomendacija turi buti patvirtinta imones antspaudu ar uztenka tik paraso? Buciau dekinga uz atsakyma
Manau, kad antspaudas tikrai nepakenks, bent mes dėdavome
QUOTE(rutulyte @ 2011 04 28, 14:31)
Manau, kad antspaudas tikrai nepakenks, bent mes dėdavome
Aciu
Labas visoms
Noriu prisijungti į Jūsų gretas
Noriu prisijungti į Jūsų gretas
Laba diena
Gal domina papildomas sekretores darbas vaiku darzelyje 0,5 etato (Vilniuje)?
QUOTE(Torronta @ 2011 06 07, 18:29)
Laba diena
Laba diena,
o kuriom valandom reiketu dirbti, t.y. pirmoje dienos puseje ar antroje?