Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

Sveikos, ar imanoma darba rasti administravimo srityje jei esu baigus tik profke "verslo administratore". ir nedirbau ne truputi pagal specialybe.
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2011 03 14, 23:59)
Sveikos, ar imanoma darba rasti administravimo srityje jei esu baigus tik profke "verslo administratore". ir nedirbau ne truputi pagal specialybe.

Priklauso nuo darbovietės. Pas mus, tarkim, maža tikimybė, nes norima jau "su patirtim", kad ateitų ir dirbtų daug ką mokėdama. Niekas nenusiteikęs gaišti laiko mokymams. Kitur kaip tik nori jauno šviežio žmogaus, kurį patys išmokina pagal save.
Atsakyti
Labas mielos kolegės jungiuosi į Jūsų šaunų būrį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimina @ 2011 04 13, 17:22)
Labas mielos kolegės jungiuosi į Jūsų šaunų būrį  4u.gif

4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos, administratores 4u.gif
Norejau jusu pagalbos 4u.gif Gal gali atsiliepti administratore, kuri dirba dideleje imoneje, į kurios darbo aprašymą įeina darbuotojų paieška, įvairių registracijos žurnalų vedimas, komandiruočių organizavimas, kuriai reikia išmanyti įstatymus, susijusius su darbo teise. Gal galetu man papasakoti placiau kaip tokiose įmonėse jus tvarkotes? Kokius konkreciai zurnalus vedate, kokiais konkreciais teises aktais vadovaujates? Kokių zinių reikėtų vykdant darbuotojų paiešką ir t.t Labai dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2011 04 19, 19:11)
Sveikos, administratores 4u.gif
Norejau jusu pagalbos 4u.gif Gal gali atsiliepti administratore, kuri dirba dideleje imoneje, į kurios darbo aprašymą įeina darbuotojų paieška, įvairių registracijos žurnalų vedimas, komandiruočių organizavimas, kuriai reikia išmanyti įstatymus, susijusius su darbo teise. Gal galetu man papasakoti placiau kaip tokiose įmonėse jus tvarkotes? Kokius konkreciai zurnalus vedate, kokiais konkreciais teises aktais vadovaujates? Kokių zinių reikėtų vykdant darbuotojų paiešką ir t.t Labai dekinga uz informacija 4u.gif

Uzsukit cia.
Atsakyti
Laba diena,
Merginos,gal zinote ar rekomendacija turi buti patvirtinta imones antspaudu ar uztenka tik paraso? Buciau dekinga uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelee @ 2011 04 28, 13:20)
Laba diena,
Merginos,gal zinote ar rekomendacija turi buti patvirtinta imones antspaudu ar uztenka tik paraso? Buciau dekinga uz atsakyma smile.gif

Manau, kad antspaudas tikrai nepakenks, bent mes dėdavome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2011 04 28, 14:31)
Manau, kad antspaudas tikrai nepakenks, bent mes dėdavome  4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif

Noriu prisijungti į Jūsų gretas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Gal domina papildomas sekretores darbas vaiku darzelyje 0,5 etato (Vilniuje)? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Torronta: 07 birželio 2011 - 19:30
QUOTE(Torronta @ 2011 06 07, 18:29)
Laba diena 4u.gif
Gal domina papildomas sekretores darbas vaiku darzelyje 0,5 etato (Vilniuje)? g.gif

Laba diena,

o kuriom valandom reiketu dirbti, t.y. pirmoje dienos puseje ar antroje?
Atsakyti