Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

Matot busiu priimta i darbeli, ir kai pokalbyje dalyvavau, man buvo pasakyta kad firma isigijo nauja programa ar kazka pan., ir siuo metu vyksta intensyvus duomenu suvedinejimas, apdorojimas ir pan., kadangi as sioje srityje esu visiska naujoke, tik buhalterijos kursai baigti (bet praktikos nera), man idomu pasidare... g.gif 4u.gif mano pareigos bus ivardintos kaip apskaitininkes...
Papildyta:
QUOTE(n-trance @ 2011 02 08, 23:13)
Mano nuomone, cia tas pats, kaip lyginant administratores ir sekretores funkcijas  mirksiukas.gif

jau pradedu bijoti...bet viska galima ismokti, ar ne? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2011 02 09, 00:23)
Matot busiu priimta i darbeli, ir kai pokalbyje dalyvavau, man buvo pasakyta kad firma isigijo nauja programa ar kazka pan., ir siuo metu vyksta intensyvus duomenu suvedinejimas, apdorojimas ir pan., kadangi as sioje srityje esu visiska naujoke, tik buhalterijos kursai baigti (bet praktikos nera), man idomu pasidare... g.gif  4u.gif mano pareigos bus ivardintos kaip apskaitininkes...
Papildyta:

jau pradedu bijoti...bet viska galima ismokti, ar ne? cool.gif

Zinoma, nepergyvenk, po truputi isivaziuosi ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 02 08, 23:19)
Irmama, pasiklydai biski. Cia kita tema, ne viskodaros. smile.gif

Tai va rolleyes.gif jau matau, kad pasiklydau doh.gif Kur jus, ten pasislepe biggrin.gif vis nerandu blush2.gif
mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2011 02 09, 10:30)
Tai va rolleyes.gif jau matau, kad pasiklydau doh.gif Kur jus, ten pasislepe biggrin.gif vis nerandu blush2.gif
mirksiukas.gif  4u.gif

http://www.supermama...;#entry44476959 štai mes, maloniai prašom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2011 02 09, 11:34)

Super thumbup.gif Aciukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi i jusu gretas:) Tik as dabar greiciau ne administratore busiu, o bedarbe. Po vaiko prieziuros atostogu mano vietos darbe nebeliko:( Reikia kitur ieskotis...
Atsakyti
QUOTE(raneri @ 2011 02 11, 14:54)
Sveikos,
jungiuosi i jusu gretas:) Tik as dabar greiciau ne administratore busiu, o bedarbe. Po vaiko prieziuros atostogu mano vietos darbe nebeliko:( Reikia kitur ieskotis...

Sveika 4u.gif Ir man taip pat buvo, grizau po dekreto, imone bankrutavo ir likau bedarbe.Ieskau darbo taip pat administracijos srity.Jei nori gali uzeiti i kita tema, kur bendraujame apie darbo piaeska.
http://www.supermama...;#entry44613898 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 14 vasario 2011 - 08:55
laba, gal kas jau turite atitikties deklaracijas pagal nauja nuo š.m. Komisijos reglamenta (ES) 10/2011 del plastikiniu medziagu ir gaminiu, skirtu liestis su maisto produktais????? keitesi deklaracijos forma. reglamente IV priedas
Atsakyti
kaip teisiškai įsivesti į gamybinę įmonę alkotesterį? ar užtenka daryti papildymą kolektyvinėje sutartyje? ko dar reikėtų? kaip tai padaryti?
Atsakyti
hmmm... o tai ko ten dar reikia? Nusipirkot alkotesteri ir viskas, prireikus naudojate. Nebent kasdien tikrinama, tai gal tuomet kokia naudojimo tvarką pasitvirtint, o šiaip manau nieko ten nereikia. Pas mus yra, karts nuo karto patikrinami kai kurie darbuotojai, jei kyla įtarimas, jei neblaivus, surašomas nušalinimo nuo darbo dėl neblaivumo (girtumo) ar apsvaigimo nuo psichiką veikiančių medžiagų aktas, toliau seka reikalavimas pasiaiškinti, pasiaiškinimas ir įsakymas skirti drausminę nuobaudą - papeikimas arba atleidimas.
Atsakyti
labas rytas...Gal yra dirbanciu su programa dynamics ax? 4u.gif
Atsakyti