Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

Labuka, įsidarbinau gamybinėje įmonėje, reikia daug ką sutvarkyti. esu ne administratorė, o atsakinga už kokybę, švarą, produkcijos kontroliavimo. Gamybinėse patalpose daug netvarkos, dokumentališkai, reikia įmonės vidaus taisyklių, taisyklių lankytojams, ta prasme klientai, kurie ateina į gamybines patalpas, patalpų valymo instrukcijų, gal galėtumėte nors ant kelio užvesti ką kur ir kaip?
Atsakyti
Sveikos,
noriu paklausti tų, kurios yra susidūrusios su dokumentų naikinimu.
Yra padarytas "naikinti atrinktų bylų aktas", patvirtintas. Ką daryti toliau? Rašyti įsakymą dėl komisijos sudarymo ir naikinamų bylų aktą? g.gif
Susidūriau su bylų naikinimu pirmą kartą, nežinau kaip tinkamai padaryti.
Lauksiu atsakymų. 4u.gif
Atsakyti
O kas tą aktą surašė?
Aktą paprastai surašo DEK - Dokumentų ekspertų komisija.
Reikia komisiją sušaukti, jie surašo aktą ir sunaikina.
Atsakyti
"Naikinti atrinktų bylų aktą" sudarė archyvarė. DEK komisija patikrino, pasirašė. Generalinis direktorius patvirtino. Ar dar reikia ką nors rašyti, ar tik stebint komisijai sunaikinti ir viskas?
Atsakyti
Ką reiškia "vizuoti dokumentus"?
Atsakyti
Viza - dokumentų suderinimas įmonės viduje įforminamas vizomis. Rašoma dokumento lapo apačioje, kairėje pusėje.

Vizą sudaro:
Pareigų pavadinimas (jei reikia)
Parašas
V. Pavardė
Data (atskirta brūkšneliais)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mergaites, o kur visos nuorodos dingo ax.gif kur I-mame psl. buna mirksiukas.gif norejau pasiskaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
Irmama, pasiklydai biski. Cia kita tema, ne viskodaros. smile.gif
Atsakyti
Mergytes, ar galite mane apsviesti siek tiek, kokias funkcijas atlieka apskaitininke?tas pacias kaip ir buhaltere? g.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2011 02 08, 23:35)
Mergytes, ar galite mane apsviesti siek tiek, kokias funkcijas atlieka apskaitininke?tas pacias kaip ir buhaltere? g.gif  blush2.gif  4u.gif

As manyciau, kad tas pacias rolleyes.gif
Atsakyti
o aš nesutinku.
pagal viską apskaitininkė labiau techninė darbuotoja, suveda į programą skaičiukus, o buhalterei tenka pasukt galvelę.
pagal viską turėtų dėliotis taip: apskaitininkė, buhalterė, vyr.buhalterė, finansininkė, vyr.finansinkė, finansų direktorė.
žinoma skaičiai darbuotojų atitinkamai ir nebūtinai pareigos baigiasi -ė ir nebūtinai eina tokia seka. manau, to jau tikrai nereikia aiškinti.

taip kad nereiškia, kad nuėjus dirbti apskaitininke, nebus reikalaujama bus kaip iš buhalterės ar net vyr. niekada nežinai, tuo gyvenimas ir žavus. bigsmile.gif

o šiaip tuo klausimu labiau buhalterių temoj Jums patartų. 4u.gif

Irmama, pritatariu linamog, ieškok bendraminčiuose temos Viskodara. mirksiukas.gif o jei jau apsilankysi, prašom ir pristatyt, su mum pabendraut.
Atsakyti
Na, jei remtis teorija, tuomet galiu patikslinti: apskaitininkas - žemesniosios grandies finansų ir buhalterijos darbuotojas, kuris skaičiuoja, klasifikuoja ir tikrina organizacijos ar įstaigos vykdomas ūkines operacijas.
Savo žiniomis jie turi prilygti buhalterio (finansininko) kvalifikacijai. Apskaitininkai fiksuoja įmonės turtą ir skolas, veda pajamų ir išlaidų žiniaraščius, pildo kitus buhalterinius registrus, rengia ataskaitas vadovybei ir vartotojams.

Mano nuomone, cia tas pats, kaip lyginant administratores ir sekretores funkcijas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo n-trance: 08 vasario 2011 - 23:14