Labuka, įsidarbinau gamybinėje įmonėje, reikia daug ką sutvarkyti. esu ne administratorė, o atsakinga už kokybę, švarą, produkcijos kontroliavimo. Gamybinėse patalpose daug netvarkos, dokumentališkai, reikia įmonės vidaus taisyklių, taisyklių lankytojams, ta prasme klientai, kurie ateina į gamybines patalpas, patalpų valymo instrukcijų, gal galėtumėte nors ant kelio užvesti ką kur ir kaip?
Sveikos,
noriu paklausti tų, kurios yra susidūrusios su dokumentų naikinimu.
Yra padarytas "naikinti atrinktų bylų aktas", patvirtintas. Ką daryti toliau? Rašyti įsakymą dėl komisijos sudarymo ir naikinamų bylų aktą?
Susidūriau su bylų naikinimu pirmą kartą, nežinau kaip tinkamai padaryti.
Lauksiu atsakymų.
noriu paklausti tų, kurios yra susidūrusios su dokumentų naikinimu.
Yra padarytas "naikinti atrinktų bylų aktas", patvirtintas. Ką daryti toliau? Rašyti įsakymą dėl komisijos sudarymo ir naikinamų bylų aktą?
Susidūriau su bylų naikinimu pirmą kartą, nežinau kaip tinkamai padaryti.
Lauksiu atsakymų.
Ką reiškia "vizuoti dokumentus"?
Viza - dokumentų suderinimas įmonės viduje įforminamas vizomis. Rašoma dokumento lapo apačioje, kairėje pusėje.
Vizą sudaro:
Pareigų pavadinimas (jei reikia)
Parašas
V. Pavardė
Data (atskirta brūkšneliais)
Vizą sudaro:
Pareigų pavadinimas (jei reikia)
Parašas
V. Pavardė
Data (atskirta brūkšneliais)
Sveikutes
Mergaites, o kur visos nuorodos dingo kur I-mame psl. buna norejau pasiskaityti
Mergaites, o kur visos nuorodos dingo kur I-mame psl. buna norejau pasiskaityti
Irmama, pasiklydai biski. Cia kita tema, ne viskodaros.
Mergytes, ar galite mane apsviesti siek tiek, kokias funkcijas atlieka apskaitininke?tas pacias kaip ir buhaltere?
QUOTE(Seila @ 2011 02 08, 23:35)
Mergytes, ar galite mane apsviesti siek tiek, kokias funkcijas atlieka apskaitininke?tas pacias kaip ir buhaltere?
As manyciau, kad tas pacias
o aš nesutinku.
pagal viską apskaitininkė labiau techninė darbuotoja, suveda į programą skaičiukus, o buhalterei tenka pasukt galvelę.
pagal viską turėtų dėliotis taip: apskaitininkė, buhalterė, vyr.buhalterė, finansininkė, vyr.finansinkė, finansų direktorė.
žinoma skaičiai darbuotojų atitinkamai ir nebūtinai pareigos baigiasi -ė ir nebūtinai eina tokia seka. manau, to jau tikrai nereikia aiškinti.
taip kad nereiškia, kad nuėjus dirbti apskaitininke, nebus reikalaujama bus kaip iš buhalterės ar net vyr. niekada nežinai, tuo gyvenimas ir žavus.
o šiaip tuo klausimu labiau buhalterių temoj Jums patartų.
Irmama, pritatariu linamog, ieškok bendraminčiuose temos Viskodara. o jei jau apsilankysi, prašom ir pristatyt, su mum pabendraut.
pagal viską apskaitininkė labiau techninė darbuotoja, suveda į programą skaičiukus, o buhalterei tenka pasukt galvelę.
pagal viską turėtų dėliotis taip: apskaitininkė, buhalterė, vyr.buhalterė, finansininkė, vyr.finansinkė, finansų direktorė.
žinoma skaičiai darbuotojų atitinkamai ir nebūtinai pareigos baigiasi -ė ir nebūtinai eina tokia seka. manau, to jau tikrai nereikia aiškinti.
taip kad nereiškia, kad nuėjus dirbti apskaitininke, nebus reikalaujama bus kaip iš buhalterės ar net vyr. niekada nežinai, tuo gyvenimas ir žavus.
o šiaip tuo klausimu labiau buhalterių temoj Jums patartų.
Irmama, pritatariu linamog, ieškok bendraminčiuose temos Viskodara. o jei jau apsilankysi, prašom ir pristatyt, su mum pabendraut.
Na, jei remtis teorija, tuomet galiu patikslinti: apskaitininkas - žemesniosios grandies finansų ir buhalterijos darbuotojas, kuris skaičiuoja, klasifikuoja ir tikrina organizacijos ar įstaigos vykdomas ūkines operacijas.
Savo žiniomis jie turi prilygti buhalterio (finansininko) kvalifikacijai. Apskaitininkai fiksuoja įmonės turtą ir skolas, veda pajamų ir išlaidų žiniaraščius, pildo kitus buhalterinius registrus, rengia ataskaitas vadovybei ir vartotojams.
Mano nuomone, cia tas pats, kaip lyginant administratores ir sekretores funkcijas
Savo žiniomis jie turi prilygti buhalterio (finansininko) kvalifikacijai. Apskaitininkai fiksuoja įmonės turtą ir skolas, veda pajamų ir išlaidų žiniaraščius, pildo kitus buhalterinius registrus, rengia ataskaitas vadovybei ir vartotojams.
Mano nuomone, cia tas pats, kaip lyginant administratores ir sekretores funkcijas