Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

Aš esu gavus kažkokiam seminare, berods panašių dokumentų rinkinį. Prisipažįstu, kad nenaudoju, nors turiu išsaugotus kompiuteryje.. Tiesiog lengviau pasiredaguot jau naudotus duomenis, arba susirast
Atsakyti
Merginos, dirbancios administratoremis, noriu paklausti, ar administratorei butina gerai moketi anglu kalba? Nes visuose skelbimuose ta pabrezia - geros anglu kalbos zinios. Ar jums ju prireikia darbe?
As pradirbau vienoj imonej 6,5 metus administratore, bet man tos anglu kalbos taip ir nereikejo, nors ejau i kursus, kurie tikrai nemazai kainuoja, kadangi niekur nenaudojau - pamirsau viska ... verysad.gif
Siaip as mokykloj ir universitete mokiausi vokieciu kalba.
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2010 12 14, 15:13)
Merginos, dirbancios administratoremis, noriu paklausti, ar administratorei butina gerai moketi anglu kalba? Nes visuose skelbimuose ta pabrezia - geros anglu kalbos zinios. Ar jums ju prireikia darbe?
As pradirbau vienoj imonej 6,5 metus administratore, bet man tos anglu kalbos taip ir nereikejo, nors ejau i kursus, kurie tikrai nemazai kainuoja, kadangi niekur nenaudojau - pamirsau viska ...  verysad.gif
Siaip as mokykloj ir universitete mokiausi vokieciu kalba.

Labai priklauso nuo įmonės, kurioje dirbsi. Kaip jau ir pati minėjai, ankstenėje darbovietėje išvis nereikėjo. O man pvz. visur kur dirbau, labai reikėjo, bet tai aš tokias sritis rinkausi - užsienio įmones arba viešbučius. Gal kai kurie ir užlenkia su ta anglų kalba, bet įmonėms bendradarbiaujančioms su užsieniu, šie įgūdžiai būtini. Kitais atvejais, tikrai galima išsiversti ir be jų.
Atsakyti
Nu jo, Gorada, jus turbūt teisi, dėl to, kad visko nesudėsi, tiesiog taip panašiai jų pasiūlymas skamba. O sutartis jie taip pat siūlo cd, tik sutarčių tai mačiau bent kelių firmų pvz. verslo žinių žinynai, countline ir panašiai, bet labai skiriasi kainos, o turinio prasme neaišku, kuris geresnis...sunku spręsti pagal aprašymus..Todėl ir domiuosi ar kažkas yra kokios įmonės įsigijęs, nes ir kainos skiriasi ganėtinai nemažai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2010 12 14, 15:13)

nuo įmonės priklauso ar ji reikalinga bus ar ne. Jei reikės dirbti su užsienio kompanijomis tai neišvengiamai reikės jos, na jei vietine veikla, tai manyčiau , kad ir nelabai.
Manau, kad nusiųsti cv galima nors ir nemoki anglų, čia jau darbdavys spręs, ar kviesti pokalbiui ar ne. Pabandyti galima. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos administratores, jusu kaip dirbanciu sitoj srity, noriu paklaust apie firmos internetiniu puslapiu kurima? Kuriam versla ir reikia puslapio, kad butu galima det fotkes, katalogus kontaktus ir kad butu grazus ir patogus be jokiu flashu? max 300 lt tam reikalui skirt galim todel nekursim pas dizainerius uz 2000 puslapio... Gal jum yra teke su tuom susidurt? draugas parekomendavo www.svetaine123.lt ten kainuoja 180lt, bet yra neblogu dizainu ir navarotu daug..? ka jus renkates? ka rekomenduojat? kiek kainuoja?
Atsakyti
Gera reklama biggrin.gif

Bet neteko susidurt su tokiais dalykais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 15 gruodžio 2010 - 21:55
Pas mus komunikacijos žmonės tuo užsiima, netenka turėt nieko bendro su visokiom svetainėm..

O reklamos tai pavarė, tikrai... drinks_cheers.gif hihihi.gif
Atsakyti
Kazkada prijauciau administratorem.. net bendravau vienoj saunioj temukei pas jas.. bet kai teko kelias fakturas israsyt ir kitus dokumentus patvarkyt dabartiniam darbe baiges mano meile tokiam pobudziui darbo lotuliukas.gif nei uz ka dabar neiciau dirbt admine.. supratau, kad ne man.. nors as net ne administratore dirbu, bet tenka padaryt darbu, kuriuos galima jom priskirt.. ne ne.. schmoll.gif nuo dokumentu kuo toliau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nuliookas @ 2010 10 16, 00:03)
Nemanau, kad darbdaviai nori, kad krizė nesibaigtų biggrin.gif

O as manau, kad jiem paranku ,,krize'' tiksliau krize prisidengt.. nes daugumoj imoniu jos tikrai nera.. tik algose ji pasimato.. bet tai darbdavio naudai smile.gif
Atsakyti
sveikos.gal as cia visai ir ne i tema bet nera iseities todel nusprendziau klausti viesai visu kas galite patarti,padeti.pries 6 men.pabaigiau nuotolinius kursus.rastvedybos kitaip dokumentu valdymo pagrindu kursus.gavau pazymejima,dabar problema del praktikos,kur igyti praktikos kad galeciau isidarbinti sioje srityje.gal kas galite patarti,gal turite pazystamu ar tiesiog ideju.parasykite labai lauksiu.esu is vilniaus todel praktikos ir darbo ieskausi vilniuje.be apmokestinimo.tikrai suprantu ar kas atsirastu kas padetu igyti praktikos ir dar moketu.(darbo pasiulymu buvau gavusi bet be praktikos nereikalingi darbuotojai.) wub.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif , kurios atsiliepsite ax.gif

Po nemažos pertraukos grįžau į mokyklą, pasikeitusi visa sistema. nelabai sekasi susigaudyti duomenų registruose ir siaip norisi gerų patarimų kaip geriau ir efektyviau išnaudoti darbo laiką, susiskirstyti darbus...
Ar tiesiog draugiškai pasidalinti bendromis problemomis....
Tikiuos aš tokia ne viena... rolleyes.gif
laukiu prisijungiančių drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 23, 20:25)
O as manau, kad jiem paranku ,,krize'' tiksliau krize prisidengt.. nes daugumoj imoniu jos tikrai nera.. tik algose ji pasimato.. bet tai darbdavio naudai smile.gif

pritariu 4u.gif
Atsakyti