Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

Kartais geriau priimti naujoką ir išmokinti dirbti, nei priimti su patirtimi, su ambicijomis ir t.t.
Nors šiaip priklauso ir nuo darbo pobūdžio. Jeigu daug darbo būtų su personalo dokumentais, tai be abejo reikia žmogaus, kuris išmano įstatymus. Tuomet už MMA tikrai niekas neeis.
Dar priklauso ir nuo įmonės, jeigu nedidelė, tai visai dienai administratorės nereikia. Dažnai administratorės funkcijas atlieka įmonės buhalteris.
Pas mus įmonėje tas funkcijas atlieku aš, tai mums administratorės nereikia.
Nežinau, kur moka tokį didelį DU ir kokius darbus privalo atlikti administratorė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(birbire @ 2010 10 16, 16:48)
as patirties turiu ir labai geros, bet bet tokiais pinigais man nekvepia nors tu ka, tai gerokai dvigubai didesne suma nei kuria as gaunu...darbu yra, taip, bet nieks niekur nesiulo tokiu pinigu, geriau paims be patirties ar su minimalia patirtim, kuris sutiks dirbti uz minimuma ar 1000 litu ir taip numusa galimybe zmonems, su solidzia patirtim gauti geresne alga...

Aš irgi turėjau labai geros patirties ateidama į naują darbą. Už minimumą sutikau. Po pusmečio atlyginimas išaugo dvigubai. Tiesiog įrodžiau, ką moku, kad darbo nebijau, ką galiu duoti įmonei, o ne tik iš jos reikalauti. Tad mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toe @ 2010 10 17, 21:07)
Tiesiog įrodžiau, ką moku, kad darbo nebijau, ką galiu duoti įmonei, o ne tik iš jos reikalauti. Tad  mirksiukas.gif

Šaunuolė thumbup.gif
Toks požiūris man artimas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birbire @ 2010 10 16, 15:48)
as patirties turiu ir labai geros, bet bet tokiais pinigais man nekvepia nors tu ka, tai gerokai dvigubai didesne suma nei kuria as gaunu...darbu yra, taip, bet nieks niekur nesiulo tokiu pinigu, geriau paims be patirties ar su minimalia patirtim, kuris sutiks dirbti uz minimuma ar 1000 litu ir taip numusa galimybe zmonems, su solidzia patirtim gauti geresne alga...

Jei turi patirties ir moki anglų/rusų, tai visada galima rasti ir geriau apmokamą darbą - aišku ne per vieną dieną, reikia pataikyti, bet... Juo labiau, kad kartais ateini už minimumą, o vėliau gali pakelti atlyginimą daugiau nei dvigubai, tiesiog reikia įrodyti savo vertę, kaip jau rašė kitos.
Žvalgykitės į užsienio, tarptautines įmones, ten dažnai aukštesnio atlyginimo galimybės.
Atsakyti
Sveikos,
gal kurią domina administratorės darbas pusei etato? Reikalavimai - patirtis ir anglų kalba.

Atlyginimas apie 1000Lt už puse etato, vėliau planuojama, kad bus galimybė dirbti pilną darbo dieną.

Manau, tai labai geras sprendimas auginančioms vaikus ir norinčioms daugiau laiko skirti šeimai smile.gif

Jei domina - rašykit AZ
Atsakyti
Sveikutės, ar yra tarp jūsų teatro administratorių? Labai reikia patarimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Neuzilgo eisiu i praktika, tai noreciau paklausti, kur geriausia ja atlikti? Ar kokioj savivaldybej ar privacioj imonej? Kur jus atlikot praktika? Is tikruju labai noriu "paragauti" tikro darbo, igauti ziniu ir patyrimo, o ne kad tik pasirasytu del praktikos ir tiek. Gal net galetumete ivardinti imones, kur priima praktikantes-sekretores. Domintu Vilnius arba Siauliai. Gal buvusios praktikantes galetu pasidalinti savo patirtimi. mirksiukas.gif Buciau labai dekinga. 4u.gif
Atsakyti
Pingvinuke, pasirinkit įstaigą/įmonę pagal tai, kur norėtumėt ateityje dirbti. Jei viešąjam sektoriuje - savivaldybė, jei UAB galvojat darbintis - UAB.
Atsakyti
Mergaitės, administratorytės, turiu klausimėli dėl raštvedybos dokumentų rinkinių.
Mums čia viena įmonė pasiūlė tokį Cd įsigyti, kur viskas sudėta, bet neesu įsitikinusi ar mums to reikia. Direktorius liepė pasidomėt, galvoju, gal čia kas yra naudojęsis. Ar reikalingas toks Cd ar viską galima rasti internete? Ar Jūs kažką panašaus naudojate?

jeigu kas nors kažką žino, būčiau dėkinga už informacija.
Atsakyti
Viskas yra internete smile.gif aišku, viską reikia adaptuoti savai situacijai, bet lygiai taip pat reikia tą padaryt ir su perkamo CD ruošiniais.
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2010 12 14, 11:58)
Viskas yra internete smile.gif aišku, viską reikia adaptuoti savai situacijai,  bet lygiai taip pat reikia tą padaryt ir su perkamo CD ruošiniais.

Nu jo aš dėl, to kad viskas yra internete, pritariu. Tik galvoju, gal patogiau kai viską turi vienoje vietoje... Beto kažkaip link to linksta ir įmonės galva.
Įdomu dar būtų kieno nors nuomonė kas turi ir naudoja..Ir ar apskritai kas nors naudoja tokius dalykus? Ta prasme tuos Cd rinkinius.
Atsakyti
QUOTE(MarijaSeibute @ 2010 12 14, 13:07)
Nu jo aš dėl, to kad viskas yra internete, pritariu. Tik galvoju, gal patogiau kai viską turi vienoje vietoje... Beto kažkaip link to linksta ir įmonės galva.
Įdomu dar būtų kieno nors nuomonė kas turi ir naudoja..Ir ar apskritai kas nors naudoja tokius dalykus? Ta prasme tuos Cd rinkinius.

o kas gali garantuoti, kad tam cd yra VISKAS? tikrai bus situaciju kai reikes lysti i interneta ieksoti kazkokios formos... galu gale pas mus tiek nestandartiniu doku daznai reikia, kad paprasciausiai nerasciau ju internete. velgi kas atsakys uz tu doku kokybe ka jie siulo? galiu garantuoti, kad ilysi i cd, paziuresi koks jame dudoamas sablonas, ir jei jis nelabai patk - visitek lysi i interneta ieskoti reikiamos formos.
pas mus firmoj kazkada buvo pirktas toks komplektas, bet sutarciu pavyzdziai griozdiski, sudetingi, ir daznai visai nereikalingi... gogle daznai randu daug paprastesniu ir man labiau tinkanciu.
taip kad mano nuomone tai tas rinkinys tam kas nemoka internete narsyti...
Atsakyti