Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(Mitsė @ 2010 10 15, 22:45)
Taip, buvau dirbusi direktoriaus pavaduotoja pusantrų metų. Realiai darbai - tie patys, pavadinimas tik skyrėsi. Vėliau daugėjant veiklų atlyginimas augo. Iškrypau iš "administratorės" apibrėžimo, tai darbo sutarty keitėm ir pareigas, ir DU.
Žiūrint kas įeisi į administratorės pareigas. Jei soliariumo administratorė - tikiu, kad atlyginimas dažnai toks. Jei darai ir personalo vadovės darbus - dažniausiai siūlo daugiau. Vilniuj dirbau mokėdama vos kelis rusiškus žodžius, o anglų reikėjo labai nemažai.

as labai itariu, kad jus jau seniai dirbat, nes, krizei atejus, gi nekirpo algu iki minimumo...deja, naujai darbo beieskantiems tokiu sumu nesiulo, o bet reikalavimai kosminiai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birbire: 15 spalio 2010 - 21:53
na,as ieskau tikrai ne soliariumo ir pan administratores (nors nespjaunu tokiais laikais ir ten),bet bent jau kolkas iekausi imonese,gal pradzioj ir mazesnese,nes patirties beveik neturiu,bet kad visur siulo min. taip reikalavimai beprotiski,o atlyginimas toks,koki gauna ir valytojos (neturiu nieko pries si darba), tiesiog ne tam tiek metu studijavau,kad gauciau min,bet ar yra pasirinkimas??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 10 15, 23:07)
na,as ieskau tikrai ne soliariumo ir pan administratores (nors nespjaunu tokiais laikais ir ten),bet bent jau kolkas iekausi imonese,gal pradzioj ir mazesnese,nes patirties beveik neturiu,bet kad visur siulo min. taip reikalavimai beprotiski,o atlyginimas toks,koki gauna ir valytojos (neturiu nieko pries si darba), tiesiog ne tam tiek metu studijavau,kad gauciau min,bet ar yra pasirinkimas???  doh.gif

as jau turiu patirties, patikek, aukso nesiulo doh.gif uztat man ir idomu, kiek cia visos gauna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birbire: 15 spalio 2010 - 22:13
QUOTE(birbire @ 2010 10 15, 22:51)
as labai itariu, kad jus jau seniai dirbat, nes, krizei atejus, gi nekirpo algu iki minimumo...deja, naujai darbo beieskantiems tokiu sumu nesiulo, o bet reikalavimai kosminiai doh.gif

Pirmam darbe dirbau pusantrų metų, Vilniuj beveik du. Dabar dirbu kitoj srity. Nemilžiniška patirtis, bet moku daug ką. Deja, adminės darbo neieškojau - negalu komentuot ko reikalauja ir ką siūlo mokėti dabar.
Atsakyti
QUOTE(birbire @ 2010 10 15, 23:09)
as jau turiu patirties, patikek, aukso nesiulo doh.gif uztat man ir idomu, kiek cia visos gauna g.gif

o kas mums is to,kad zinosim kiek gauna jau dirbancios,vistiek nepasiulys daugiau,nebent reikalausi daugiau,bet velgi pasirinks darbdavys ta,kuri eis uz min dirbti,db darbdaviai renkasi mus,o ne mes juos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiai dienai daugeliui atlyginimus koreguoja krizė ir darbdaviai labai norėtų, kad ji nesibaigtų, nes tada reikėtų pakelti atlyginimus, arba prasidėtu darbuotojų migracija iš darbo. Ir dar juk priklauso nuo įmonės, kur dirbi ir kokius darbus atlieki. Dabar įvairiai, gali ir 800 gauti, kitur ir 670 į rankas siūlo ir reikalavimai nemaži, kita žiūrėk ir 2000 gali gauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 15 spalio 2010 - 22:32
QUOTE(reims @ 2010 10 15, 23:31)
Šiai dienai daugeliui atlyginimus koreguoja krizė ir darbdaviai labai norėtų, kad ji nesibaigtų, nes tada reikėtų pakelti atlyginimus, arba prasidėtu darbuotojų migracija iš darbo. Ir dar juk priklauso nuo įmonės, kur dirbi ir kokius darbus atlieki. Dabar įvairiai, gali ir 800 gauti, kitur ir 670 į rankas siūlo ir reikalavimai nemaži, kita žiūrėk ir 2000 gali gauti.

Nemanau, kad darbdaviai nori, kad krizė nesibaigtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2010 10 16, 00:03)
Nemanau, kad darbdaviai nori, kad krizė nesibaigtų biggrin.gif

ne, tai faktas, kad visi nori, kad ji baigtusi, bet kai kalba eina apie algas, tai net gerejant ekonominei situacijai, algas kels labai jau sunkiai, nes nukirpti gana lengva, o va kelti nesinori. logika gi, jei sugebejo dirbti ta apti darba uz tukstanti, kodel turiu duoti pusantro...deja, apmaudu, bet daugelis vietu is tikruju nevertina darbuotoju...

kita tendencija siuo metu-kaip niekad daug iesko studentu, nes jiems labai paprasta pasiulyt minimuma uz patirties igyjimo galimybe. Iesko praktikantu arba studentu, galinciu dirbti isvis puse dienos tik...

laukiu, kada situacija prades geret, nes dabar darbdaviai itempe vadeles, bet ateis ir musu laikas jas perimti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 10 15, 23:07)
tiesiog ne tam tiek metu studijavau,kad gauciau min,bet ar yra pasirinkimas???  doh.gif

Ir aš mokiausi daug metų ir nemažai pinigų sumokėjau.
Pradėjau nuo minimumo, dabar gaunu gerokai daugiau.
Su patirtimi ir atlyginimas užaugo.
O jus norite be patirties iš karto 3500 Lt gauti?
Reikia nusileisti ant žemės.
Aš viso buvau laiminga, kad gavau darbą pagal specialybę, tuo metu dar studijavau.
Baigiau teisės bakalaurą.
Ir buvo vienodai kiek mokės, svarbiausia patirtis. O dabar aš jau galiu pati rinktis mirksiukas.gif Yra įvairių pasiūlymų.
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2010 10 16, 16:44)

O jus norite be patirties iš karto 3500 Lt gauti?

as patirties turiu ir labai geros, bet bet tokiais pinigais man nekvepia nors tu ka, tai gerokai dvigubai didesne suma nei kuria as gaunu...darbu yra, taip, bet nieks niekur nesiulo tokiu pinigu, geriau paims be patirties ar su minimalia patirtim, kuris sutiks dirbti uz minimuma ar 1000 litu ir taip numusa galimybe zmonems, su solidzia patirtim gauti geresne alga...
Atsakyti
QUOTE(birbire @ 2010 10 16, 16:48)
as patirties turiu ir labai geros, bet bet tokiais pinigais man nekvepia nors tu ka, tai gerokai dvigubai didesne suma nei kuria as gaunu...darbu yra, taip, bet nieks niekur nesiulo tokiu pinigu, geriau paims be patirties ar su minimalia patirtim, kuris sutiks dirbti uz minimuma ar 1000 litu ir taip numusa galimybe zmonems, su solidzia patirtim gauti geresne alga...

Tokia siai dienai realybe.Niekas nenori daug moketi. O dar geriau pasiimti zmogu is darbo birzos,jei zmogus dar dalyvauja darbo igudziu igijimo remimo programoje, tada darbdaviui reiketu moketi tik puse atlyginimo, kita puse sumokes birza. Tai ar ne krize kalta, krize ir nelabai kas nori moketi dideliu pinigu. O jei dar ateisi su didele patirtim, tai ir atlyginimo atitinkamo prasysi. Yra kaip yra. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 10 16, 16:58)
Tokia siai dienai realybe.Niekas nenori daug moketi. O dar geriau pasiimti zmogu is darbo birzos,jei zmogus  dar dalyvauja darbo igudziu igijimo remimo programoje, tada darbdaviui reiketu moketi tik puse atlyginimo, kita puse sumokes birza. Tai ar ne krize kalta, krize ir nelabai kas nori moketi dideliu pinigu. O jei dar ateisi su didele patirtim, tai ir atlyginimo atitinkamo prasysi. Yra kaip yra. smile.gif

taip, ka as ir noriu pasakyt drinks_cheers.gif as kalbu apie naujai ateinancias dirbti, nes tos, kur jau dirba senai vienoj kompanijoj, net ir karpimo metu, vis tiek nenupjove joms niekas nuo 3000 iki 1000...bet nieko, dar metukai ir darbuotojai prades sokdint darbdavius, atsigriebsim tongue.gif
Atsakyti