Įkraunama...
Įkraunama...

Administratorės, sekretorės ir joms prijaučiančios

QUOTE(Irmama @ 2010 10 05, 11:12)
Sveikutes 4u.gif

Mergaites, ar atsirastu kaunieciu ax.gif norinciu man pagelbeti blush2.gif esu igijusi administratores specialybe ir dar papildomai kursus baigusi, bet bijau ieskotis darbo be patirties doh.gif kaip butu saunu, jei pamokytumet, parodytumet ka ir kaip daryti, ko reikalaujama ir pan. susidaryciau bendra vaizda, butu drasiau eiti i pokalbius mirksiukas.gif
Gal darbo metu, jei virsininkas leistu, ar po darbo- namuose, nelikciau skolinga mirksiukas.gif man idomus sis administratores darbelis rolleyes.gif taip reikia praktikos ir igudziu, viena klausytis kursu, kita, savarankiskai dirbti smile.gif
Rasykit i AZ, gal susitarsim biggrin.gif ar kokiu, namu darbu man atsiusit padaryti rolleyes.gif

Sveika, prisijungus i administratorės gretas ir sveikinimai pabaigus mokslus.
Kaip supratau, tai nesenai mokslus pabaigei ir dar nesiuntei niekur cv dėl darbo? 4u.gif
Atsakyti
Aš, manau, kad reikia bandyti visada. Nieko bijoti nereikia. Kiekvienoje įmonėje savo "virtuvė". Vistiek prieš jus gal buvo administratorė, peržiūrėsite kaip ji tvarkė dokumentus ir pan. Internete pilna įvairių pvz.
Aš pati pradėjau dirbti teisininke, kai dar mokiausi 2 kurse, galvojau išprotėsiu, bet susitvarkiau. mirksiukas.gif
Tai jeigu jus bijosite, patirties niekda neigysite.
Pirmyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 10 05, 12:00)
Sveika, prisijungus i administratorės gretas ir sveikinimai pabaigus mokslus.
Kaip supratau, tai nesenai mokslus pabaigei ir dar nesiuntei niekur cv dėl darbo?  4u.gif

ACIU 4u.gif
Nea, as jau seniai 2003 m. pabaigiau ax.gif esu dirbusi sian, bei ten, bet, kad grynai su popieriais, tai schmoll.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Marija5 @ 2010 10 05, 12:04)
Aš, manau, kad reikia bandyti visada. Nieko bijoti nereikia. Kiekvienoje įmonėje savo "virtuvė". Vistiek prieš jus gal buvo administratorė, peržiūrėsite kaip ji tvarkė dokumentus ir pan. Internete pilna įvairių pvz.
Aš pati pradėjau dirbti teisininke, kai dar mokiausi 2 kurse, galvojau išprotėsiu, bet susitvarkiau.  mirksiukas.gif
Tai jeigu jus bijosite, patirties niekda neigysite.
Pirmyn  4u.gif

Aciu labai uz palaikyma mirksiukas.gif
Taip, nesedziu vietoje, siuntineju cv, bet sakau, jei kas praktiskai apmokintu, tai su didesniu pasitikejimu eiciau i tuos pokalbius mirksiukas.gif juk jie nori jau su patirtimi unsure.gif
Bijau, kad pasodins ir lieps dirbti biggrin.gif o ka, as zinosiu nuo ko pradeti doh.gif
Aisku, cia geriausias variantas butu, kad jie geranoriskai sutiktu viska aprodyti, apmokinti pora dieneliu ir pan., kaip ir jus, sakote rolleyes.gif jau ten dirbanti kokia administratore ax.gif
4u.gif mirksiukas.gif
Ale, man viskas tamsesnemis spalvomis atrodo...nezinau, kodel... verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmama @ 2010 10 05, 13:53)
ACIU 4u.gif
Nea, as jau seniai 2003 m. pabaigiau ax.gif esu dirbusi sian, bei ten, bet, kad grynai su popieriais, tai  schmoll.gif
4u.gif
Papildyta:
Aciu labai uz palaikyma mirksiukas.gif
Taip, nesedziu vietoje, siuntineju cv, bet sakau, jei kas praktiskai apmokintu, tai su didesniu pasitikejimu eiciau i tuos pokalbius mirksiukas.gif juk jie nori jau su patirtimi unsure.gif
Bijau, kad pasodins ir lieps dirbti biggrin.gif o ka, as zinosiu nuo ko pradeti doh.gif
Aisku, cia geriausias variantas butu, kad jie geranoriskai sutiktu viska aprodyti, apmokinti pora dieneliu ir pan., kaip ir jus, sakote  rolleyes.gif jau ten dirbanti kokia administratore ax.gif
4u.gif  mirksiukas.gif
Ale, man viskas tamsesnemis spalvomis atrodo...nezinau, kodel... verysad.gif  ax.gif

Kai pati pradesi dirbti, bus pati geriausia praktika ir geriau viska atsiiminsi kaip ka daryti. O be to juk darbdaviui pasakysi, kad tu nedirbusi, ziurek ir vietoje apmokins. Pabandyk, pasiuntineti cv, nueik i pokalbius ir tau bus viskas aiskiau.
O ka tu pvz. noretum per cia pasimokyti, kokiu pavyzdziu gauti? Gali per az rasyti.
Atsakyti
Sveikos, gal kuri susidūrėt su profesinės rizikos veiksnių įvertinimu įmonei? Visuomenės sveikatos centras kontingento pažymų nebeišduoda, o kaip tuos įverčius gauti naujai įkurtai įmonei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2010 10 06, 09:17)
Sveikos, gal kuri susidūrėt su profesinės rizikos veiksnių įvertinimu įmonei? Visuomenės sveikatos centras kontingento pažymų nebeišduoda, o kaip tuos įverčius gauti naujai įkurtai įmonei?  ax.gif

Mums SDG darė, ir jie paskui suderino su visuomenės sveikatos centru.
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2010 10 06, 11:20)
Mums SDG darė, ir jie paskui suderino su visuomenės sveikatos centru.

Tai čia sea tvarka. Dabar VSC jau jų nei daro, nei tvirtina..
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2010 10 06, 10:30)
Tai čia sea tvarka. Dabar VSC jau jų nei daro, nei tvirtina..

nuo kada nauja tvarka?
Tai vistiek kažkas daro, juk pats darbdavys nepasidarys, darbų saugą prižiūrintieji tikrai manau pajėgūs padėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2010 10 06, 11:20)
Mums SDG darė,

Mes pas juos ir gi kreipėmės, tik paskui pinigų pritrūko, bet jie daro. Gal ir daugiau firmų yra, kas vertina riziką. Pagoogl'ink.
Atsakyti
QUOTE(-Rassa- @ 2010 10 06, 11:49)
nuo kada nauja tvarka?
Tai vistiek kažkas daro, juk pats darbdavys nepasidarys, darbų saugą prižiūrintieji tikrai manau pajėgūs padėti  4u.gif

Nuoroda

Matot, tą pažymą anksčiau reikdavo atsinaujinti kas kelis metus, ir tam jokių SDG nereikia (kalbu apie ofisą ir visi darbuotojai jame dirba), tokių kaip įverčių irgi nereikia smile.gif Nors mes aišku tik atsidarę viską ėmėm ir už viską mokėjom biggrin.gif

Žodžiu pristatai atnaujintus duomenis į VSC ir jie po keletos dienų pažymėlę.
Dėkui už pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2010 10 07, 10:20)
Nuoroda

Matot, tą pažymą anksčiau reikdavo atsinaujinti kas kelis metus, ir tam jokių SDG nereikia (kalbu apie ofisą ir visi darbuotojai jame dirba), tokių kaip įverčių irgi nereikia smile.gif Nors mes aišku tik atsidarę viską ėmėm ir už viską mokėjom biggrin.gif

Žodžiu pristatai atnaujintus duomenis į VSC ir jie po keletos dienų pažymėlę.
Dėkui už pasisakymus  4u.gif

Dabar jau as nieko nebesuprantu biggrin.gif
Jei turim ta rizika ivertina ir kontingenta patvirtinta pries 2 metus- reikia perdaryti?
O jei nauja imone tai i ka kreiptis pagalbos? Gera jiems surasyti darbdavys atsako, bet realiai tai vistiek kazkas ta daro uz pinigus ar neb?e VSC sutikrinimu ant kontingento nebereikia?
Atsakyti
Rassa, kaip supratau Kontingento, kaip tokios pažymos nebeliko. VCS tuo nebeužsiima, tad su jais niekam nieko derinti ir nereikia smile.gif

Neišsiaiškinau dar kaip naujai įmonei, manau, kad kas pinigus bus kas paims - ir tikrai viskuo prireikus pasirūpins.
Atsakyti