Įkraunama...
Įkraunama...

LR pilietybės suteikimas

Aisku 4u.gif
Pagaliau prisiskambinau i ambasada (buvau praradus vilti biggrin.gif ) tai apg kudikui gauti, kai tevai nesusituoke ir tevas nelietuvis nereikia papildomu dokumentu, negu kad nurodyta ju puslapyje. (Gal kam pravers si info)
Kaip akmuo nuo peciu nusirito biggrin.gif
Atsakyti
Kas zino, kiek laiko uzima APG kudikiui gauti?
Nes paso darymui man reikia dar isversti santuokos ir gimimo liudijima I lietuviu kalba , (apostiles jau turiu), o I LT su vyru norime skristi uz 3-4 menesiu. Tada neprasidesiu su tais pasais cia, jei taip ilgai uztrunka.
Be to, jiu ne lietuvis, tai mums dar reiktu registruoti santuoka LT sad.gif
Papildyta:
QUOTE(gatinha2 @ 2013 02 08, 22:00)

Dar mama klause Lietuvoje, ko reikia pasui padaryti, tai sake, kad reikia ir leidimo gyventi ir dirbti Anglijoje. Is kur man ji gauti? Kiek zinau, lietuviams nebereikia jokiu leidimu... g.gif

Nereikia jokiu leidimu mums darbui UK. Bet kiek skaiciau ambasados puslapyje, reikia deklaruoti savo isvaziavima is Lietuvos.
Buvau deklaravus kazkada per vasaros atostogas, taciau neturiu jokio popieriaus, nezinau, ar tada is viso ji gavau, tai vel gi, kaip irodyt, kad deklaravau.. g.gif
Isvaziavima galima deklaruoti, man atrodo, ambasadoje.
Papildyta:
QUOTE(gatinha2 @ 2013 02 10, 18:23)

Ar tikrai daugiau nieko nereikia? Nes ankstesnese diskusijose ir kituose forumuose kalbama buvo, kad reikia tevu susitarimo, kad vaikas igytu LT pilietybe, versta i lt ir apostiliuota.
Tevystes pripazinimas pas notara, versta ir apostiliuota.
Pazyma is tevo ambasados, kad vaikas neigyjes kitos pilietybes .Dar bala zina, ko doh.gif  Bet ta info yra is 2008-2009 metu.
Kazi ar vis dar tebereikia tiek popieriu ? blink.gif  Ir ko tiksliai reikia? I ambasada neina prisiskambinti.. Bijau, kad per 3 savaites iki keliones nesusitvarkysim tiek popieriu, nes tetis dirba ir bet kada negali pas notarus ir po ambasadas lakstyt... doh.gif

Kiek as zinau, dabar reikia tik apostiles, vertimo I lietuviu kalba vieno is ambasados puslapyje nurodyto vertejo (kitaip reikes tvirtinti notaru), dvieju tevu pasai ir jei jus susituoke, reikia iregistruoti santuoka.
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 02 22, 10:51)

Buvau deklaravus kazkada per vasaros atostogas, taciau neturiu jokio popieriaus, nezinau, ar tada is viso ji gavau, tai vel gi, kaip irodyt, kad deklaravau.. g.gif

Kiek as zinau, dabar reikia tik apostiles, vertimo I lietuviu kalba vieno is ambasados puslapyje nurodyto vertejo (kitaip reikes tvirtinti notaru), dvieju tevu pasai ir jei jus susituoke, reikia iregistruoti santuoka.

AGP uztrunka padaryti apie 10min smile.gif

Niekas ir neduoda jokio popieriuko, tiesiog duomenu bazej turetu buti pazymeta, kad jus issideklaravus. Ber darantis pasa LT, reikes vel prisideklaruoti doh.gif

vertimas i lt kalba ne visur Lietuvoj tinkamas doh.gif pvz kas darosi gimimo liudijima Kaune, jiems netinka toks vertimas koki padaro cia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2013 02 22, 10:17)
Ber darantis pasa LT, reikes vel prisideklaruoti  doh.gif

anksciau to reikejo, dabar jau nebereikia... pasa keistis gali neprisideklaraves ir bet kuriam pasu skyriuje.
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2013 02 22, 15:17)
AGP uztrunka padaryti apie 10min smile.gif

vertimas i lt kalba ne visur Lietuvoj tinkamas  doh.gif  pvz kas darosi gimimo liudijima Kaune, jiems netinka toks vertimas koki padaro cia  doh.gif

Jauciu geriausia butu tiesiog gauti APG, negu likus 3 menesiams iki isvaziavimo pradeti darytis pasa? g.gif

Darysiu pasa tada Vilniuje, tikiuosi, kad tiks mano vertimas.
Bet aisku, noretusi viska pasidaryti UK ir ramiai sau skristi.

Gal kas zinote, kiek uztruna pirmo vaikisko paso padarymas, jau padavus visus dokumentus? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 02 23, 16:59)
Gal kas zinote, kiek uztruna pirmo vaikisko paso padarymas, jau padavus visus dokumentus?  4u.gif

UK ar LT?
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2013 02 23, 20:38)

Sorry, UK.
LT tai zinau, kad neilgai.
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 02 24, 09:51)
Sorry, UK.

siaip iki 3men, bet sako, kad padaro per pora savaiciu.
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 02 22, 13:51)

ambasados puslapyje raso, kad agp gali but isduota ta pacia diena.
Atsakyti
ar galima skristi su ryanair kudikiuisu agp? Pries menesi skambinau, klausiau, sake, galima, vakar paskambinau, negalima, paskui vel-galima. Rytoj skrendam nervas ima negaliu doh.gif O jei nepraleis? Ar kas realiai skrido su ryanair. Kad ner kuo ir beskristi is uk i Lietuva... Tik ryanair'as skraido... doh.gif Taisyklese neuzsimenama apie vienkartini keliones dokumenta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2013 02 24, 10:51)
Sorry, UK.

LT kaip tik vaikui pasa ilgai daro,jo negalima padaryt skubos tvarka.trunka apie menesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2013 03 09, 21:23)
LT kaip tik vaikui pasa ilgai daro,jo negalima padaryt skubos tvarka.trunka apie menesi doh.gif

Kaip tai negalima g.gif tikrai pamenu dariau pasa per 24h
Atsakyti