Kas zino, kiek laiko uzima APG kudikiui gauti?
Nes paso darymui man reikia dar isversti santuokos ir gimimo liudijima I lietuviu kalba , (apostiles jau turiu), o I LT su vyru norime skristi uz 3-4 menesiu. Tada neprasidesiu su tais pasais cia, jei taip ilgai uztrunka.
Be to, jiu ne lietuvis, tai mums dar reiktu registruoti santuoka LT
Papildyta:
QUOTE(gatinha2 @ 2013 02 08, 22:00)
Dar mama klause Lietuvoje, ko reikia pasui padaryti, tai sake, kad reikia ir leidimo gyventi ir dirbti Anglijoje. Is kur man ji gauti? Kiek zinau, lietuviams nebereikia jokiu leidimu...
Nereikia jokiu leidimu mums darbui UK. Bet kiek skaiciau ambasados puslapyje, reikia deklaruoti savo isvaziavima is Lietuvos.
Buvau deklaravus kazkada per vasaros atostogas, taciau neturiu jokio popieriaus, nezinau, ar tada is viso ji gavau, tai vel gi, kaip irodyt, kad deklaravau..
Isvaziavima galima deklaruoti, man atrodo, ambasadoje.
Papildyta:
QUOTE(gatinha2 @ 2013 02 10, 18:23)
Ar tikrai daugiau nieko nereikia? Nes ankstesnese diskusijose ir kituose forumuose kalbama buvo, kad reikia tevu susitarimo, kad vaikas igytu LT pilietybe, versta i lt ir apostiliuota.
Tevystes pripazinimas pas notara, versta ir apostiliuota.
Pazyma is tevo ambasados, kad vaikas neigyjes kitos pilietybes .Dar bala zina, ko

Bet ta info yra is 2008-2009 metu.
Kazi ar vis dar tebereikia tiek popieriu ?

Ir ko tiksliai reikia? I ambasada neina prisiskambinti.. Bijau, kad per 3 savaites iki keliones nesusitvarkysim tiek popieriu, nes tetis dirba ir bet kada negali pas notarus ir po ambasadas lakstyt...
Kiek as zinau, dabar reikia tik apostiles, vertimo I lietuviu kalba vieno is ambasados puslapyje nurodyto vertejo (kitaip reikes tvirtinti notaru), dvieju tevu pasai ir jei jus susituoke, reikia iregistruoti santuoka.