Sveikos mamos
Gal galetumete patikslinti ar teisingai as suprantu ir papildyti, jei ne iki galo viska supratau :
Pagimdysiu Anglijoj, o kadangi mes abu LR pilieciai musu vaikutis taip pat bus LR pilietis;
Pagimdzius gausiu kazkoki lapa, patvirtinanti gimima(gal kas galetu patikslinti kur gausiu, kada ir kaip tai vadinasi

);
Su tuo lapuku teks vaziuoti i Lietuvos ambasada Anglijoje, kad gauti leidima isvykti is Anglijos(ar TIK londone abasada ir tik nuvykus i vieta galima ta dokumenta gauti, gal but yra galimybe sitai sutvarkyti pastu?(man tolokai keliauti, o ir tam Londone as gaudausi ne daugiau nei NewYorke

);
Su tuo dokumentu, gautu ambasadoje, galesiu(turesiu, jei nenoriu tvarkytis dokumentu per konsulatus) keliauti i Lietuva ir ten jau su turimais dokumentais turesiu tvarkytis vaikelio gimimo liudijima.
Ar viska gerai supratau as cia? Ir ar reikes kazkokiu Dar papildomu dokumentu?

Ka prisiminiau... Turiu dar kvailoku klausimu...

Mes nesame susituoke, tai man labai idomu, kaip bus su vaikelio pavarde. Pvz mes sutinkame, kad vaikelis turetu mano pavarde, tai jeigu man dabar gims berniukas, tai nejau jis bus -yte? Ar cia tik lietuvoj gaus jis ta pavarde ir viskas bus liuks ir bus musu kleckas -ys, o ne -yte?
Ir GALBUT kas nors zinote, kaip bus, jei vaikas gaus mano pavarde, o vaiko tevas metu begyje savaja pavarde(kartu su pilietybe) pasikeis, mes susituoksime, as pasiimsiu vyro pavarde, o kaip del vaikelio pavardes keitimo? Ar tik nebus problemu? Bijau, kad vaikas neliktu su skirtinga pavarde... o tai bus tevas ir mama kokie Baravykas su Baravykiene, o vaikas bus Kazlekas
Jei kas galetu pakomentuoti-labai DIDELIS ACIU