QUOTE(LOCKETS @ 2011 07 25, 18:27)
labas vakaras
man vel iskilo klausimas...
ant tu prasymu AGP yra vieta fotonuotraukai, tai ten kaip suprantu reik klijuoti vaikiuko, kuriam prasoma isduoti ta pazymejima foto, ar ne
ir yra grafa 'deklaruota gyvenamoji vieta Lietuvoje'...
o as neatsimenu, ar mes cia UK vaikus deklaravom, ar liko jie deklaruoti LT. Tai gal ten geriau rasyti 'nera'
ir dar del foto, vistik ji turi buti spalvota ar juodai balta, nes ambasados puslapyje nenurodyta
aciu
Jus kazkaip neaiskiai klausiate del gyvenamosios vietos deklaravimo- čia jūsų pirmasis dokumentas grįžtant į LT ar jau pasas pasibaigęs galioti? jei pirmas, tai LT tikrai nedeklaruota, jei ne -pasitikslinkit. O foto gali būti bele kokia, vis vien aparatas nuskanuos ir pasidarys ji automatiskai juoda balta, tik kokybe bus prastesnė
Papildyta:
QUOTE(Žydrūnėė @ 2011 07 08, 19:49)
sveikos mamytes. turiu labai dideli klausima gal galit atsakyti tos kurios mazdaug zino ka man daryti. mano leliukas gime lietuvoje ir gimimo liudijime esu viena irasyta nes tevelis buvo uzsienyje ir negalejo jis gryzti. dabar su savo leliuku esu londone ir noreciau pakalusti ar ce galima i vaiko gimimo liudijima irasyti teveli? jei taip tai kur mums reiktu kreiptis? kas mums galetu padeti?
Kadangi jūs ne santuokoje, todėl ir įrašė tik jus vieną į vaiko gim. liudijimą, nes jei būtumėte santuokoje, tai būtų kitaip. Norint, kad būtų pataisytas vaiko gimimo liudijimas jūs kartu su vaiko tėvu turite nueiti pas notarę ir tėvas patvirtintų, kad jis yra būtent šito vaikiuko tėvas, tada metrikacija pataisys gimimo akto įrašą ir išduos naują gimimo liudijimą, tik viską patariu daryti LT nes per konsulines įstaigas UK bus labai labai brangu, o LT ženkliai viskas pigiau
Papildyta:
QUOTE(*Knopka* @ 2011 03 03, 01:56)
Na siaip tai tevai ir vaikai gali but deklaruoti skirtingose vietose, svarbu kur yra uzdeklaruotas dokumenta gaunantis asmuo, siuo atveju tai vaikas.
Čia netikslus atsakymas, kaip gali vienas naujagimis būti deklaruotas LT, o tėvai , ar bent vienas iš jų kitur????? Tada jau kyla klausimas kas tuo vaiku rūpinasi ar vaikų globos įstaigos ar tėvai.... ar globėjai?Ir nesu girdėjusi, kad taip būtų labai paprasta padaryti