Įkraunama...
Įkraunama...

LR pilietybės suteikimas

labas vakaras 4u.gif

man vel iskilo klausimas...
ant tu prasymu AGP yra vieta fotonuotraukai, tai ten kaip suprantu reik klijuoti vaikiuko, kuriam prasoma isduoti ta pazymejima foto, ar ne blush2.gif

ir yra grafa 'deklaruota gyvenamoji vieta Lietuvoje'...
o as neatsimenu, ar mes cia UK vaikus deklaravom, ar liko jie deklaruoti LT. Tai gal ten geriau rasyti 'nera' mastau.gif

ir dar del foto, vistik ji turi buti spalvota ar juodai balta, nes ambasados puslapyje nenurodyta unsure.gif

aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2011 07 25, 16:27)
labas vakaras 4u.gif

ant tu prasymu AGP yra vieta fotonuotraukai, tai ten kaip suprantu reik klijuoti vaikiuko, kuriam prasoma isduoti ta pazymejima foto, ar ne  blush2.gif

o as neatsimenu, ar mes cia UK vaikus deklaravom, ar liko jie deklaruoti LT. Tai gal ten geriau rasyti 'nera' mastau.gif

ir dar del foto, vistik ji turi buti spalvota ar juodai balta, nes ambasados puslapyje nenurodyta unsure.gif

aciu ax.gif

juodai balta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2011 07 25, 18:27)
labas vakaras 4u.gif

ant tu prasymu AGP yra vieta fotonuotraukai, tai ten kaip suprantu reik klijuoti vaikiuko, kuriam prasoma isduoti ta pazymejima foto, ar ne  blush2.gif

aciu ax.gif

Jus kazkaip neaiskiai klausiate del gyvenamosios vietos deklaravimo- čia jūsų pirmasis dokumentas grįžtant į LT ar jau pasas pasibaigęs galioti? jei pirmas, tai LT tikrai nedeklaruota, jei ne -pasitikslinkit. O foto gali būti bele kokia, vis vien aparatas nuskanuos ir pasidarys ji automatiskai juoda balta, tik kokybe bus prastesnė
Papildyta:
QUOTE(Žydrūnėė @ 2011 07 08, 19:49)
sveikos mamytes. turiu labai dideli klausima gal galit atsakyti tos kurios mazdaug zino ka man daryti. mano leliukas gime lietuvoje ir gimimo liudijime esu viena irasyta nes tevelis buvo uzsienyje ir negalejo jis gryzti. dabar su savo leliuku esu londone ir noreciau pakalusti ar ce galima i vaiko gimimo liudijima irasyti teveli? jei taip tai kur mums reiktu kreiptis? kas mums galetu padeti?

Kadangi jūs ne santuokoje, todėl ir įrašė tik jus vieną į vaiko gim. liudijimą, nes jei būtumėte santuokoje, tai būtų kitaip. Norint, kad būtų pataisytas vaiko gimimo liudijimas jūs kartu su vaiko tėvu turite nueiti pas notarę ir tėvas patvirtintų, kad jis yra būtent šito vaikiuko tėvas, tada metrikacija pataisys gimimo akto įrašą ir išduos naują gimimo liudijimą, tik viską patariu daryti LT nes per konsulines įstaigas UK bus labai labai brangu, o LT ženkliai viskas pigiau

Papildyta:
QUOTE(*Knopka* @ 2011 03 03, 01:56)
Na siaip tai tevai ir vaikai gali but deklaruoti skirtingose vietose, svarbu kur yra uzdeklaruotas dokumenta gaunantis asmuo, siuo atveju tai vaikas.

Čia netikslus atsakymas, kaip gali vienas naujagimis būti deklaruotas LT, o tėvai , ar bent vienas iš jų kitur????? Tada jau kyla klausimas kas tuo vaiku rūpinasi ar vaikų globos įstaigos ar tėvai.... ar globėjai?Ir nesu girdėjusi, kad taip būtų labai paprasta padaryti
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2011 09 12, 19:23)
Čia netikslus atsakymas, kaip gali vienas naujagimis būti deklaruotas LT, o tėvai , ar bent vienas iš jų kitur????? Tada jau kyla klausimas kas tuo vaiku rūpinasi ar vaikų globos įstaigos ar tėvai....  ar globėjai?Ir nesu girdėjusi, kad taip būtų labai paprasta padaryti

Na nezinau, konkreciai pas mus buvo, kad MB deklaruotas UK, mazoji LT. Dabar visi yra deklaruoti LT, bet vaikai kitu adresu, nes mes-tevai, tai pagal jus irgi gaunasi, kad vaikai su mumis negyvena ir mes jais nesirupinam.... Drauge su vyru buvo deklaruota Airej, o mazyle LT, jokiu problemu nekylo, atejo uzdeklaravo ir tiek zyniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Knopka*: 12 rugsėjo 2011 - 20:20
laba diena,
man iskilo klausimas noriu skristi i lt, ir ten dukrai pratesti pasa o sunui padaryti, tai as abiems vaikams galiu ambasadoje issimti keliones dok. o kaip daryti kai i lt skrendu viena ar ten pasus bedarant prasys tevo kad butu kartu ar galiu pati viena jiems padaryt pasus, dukrai kai darem buvom abu lietuvoje o sunui akip cia bus .... g.gif
skrendu viena ir ar nekils problemu akd tevelio nera salia ? as turiu omeny ar be tevo galiu viena pati jiems pasus sutvarkyti ar butinas ir tevo dalyvavimas?
Atsakyti
QUOTE(saulyte24 @ 2011 09 15, 19:25)
laba diena,
man iskilo klausimas noriu skristi i lt, ir ten dukrai pratesti pasa o sunui padaryti, tai as abiems vaikams galiu ambasadoje issimti keliones dok. o kaip daryti kai i lt skrendu viena ar ten pasus bedarant prasys tevo kad butu kartu ar galiu pati viena jiems padaryt pasus, dukrai kai darem buvom abu lietuvoje o sunui akip cia bus ....  g.gif 
skrendu viena ir ar nekils problemu akd tevelio nera salia ? as turiu omeny ar be tevo galiu viena pati jiems pasus sutvarkyti ar butinas ir tevo dalyvavimas?

Nebutinas schmoll.gif uztenka vieno is tevu. Sunui dariau jau du sykius, abu tevelis buvo UK, dukrai dare vyras, kai as buvau UK.
Atsakyti
aciu uz bandyma atsakyti i mano klausimus, bet mes jau viska susitvarkem smile.gif

mano vienam vaikiukui reikejo padaryt antraji pasa, o mazyliui pirmaji.
taigi vyras viska sutvarke del AGP - tam uztenka vieno is tevu, jei jie susituoke. jei nesusituoke - nezinau, bet informacijos galima rasti ambasados puslapyje smile.gif
vieno vaikucio nuotrauka buvo juodai balta, kito spalvota - reiskia bet kokios tinka.

o LT deklaravausi tik as su vaikais ir ten pasidarem pasiukus smile.gif

tiesa, uz vaiko, gimusio uzsienyje, gimimo registravima Lietuvoje mokamas 21lt berods 4u.gif

sekmes visiems 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytes!

Greiciausiai jau kazkas teiravosi, bet man paskutinem dienom tokie tingadieniai, kad net vaikucio knygos perskaityti negaliu, tad labai atsiprasau uz pasikartojima.
Norejau paisteirauti ar yra galimybe vaikiukui tureti dvi pilietybes UK ir LT, jiegu tevelis yra UK pilietis? g.gif

Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mo.U @ 2011 10 24, 17:44)
Labas mamytes!

Greiciausiai jau kazkas teiravosi, bet man paskutinem dienom tokie tingadieniai, kad net vaikucio knygos perskaityti negaliu, tad labai atsiprasau uz pasikartojima.
Norejau paisteirauti ar yra galimybe vaikiukui tureti dvi pilietybes UK ir LT, jiegu tevelis yra UK pilietis?  g.gif

Aciu uz pagalba  4u.gif

Taip yra, bet pirmiausia vaikutis turi gauti kita pilietybe o tik po to lietuvos pileitybes prasyti. Va mes pirma karta tokia klaida padarem, nulekem i lietuva su gryzimo dokumentu kad greitai pasa pasidaryti ir kai nuejom prasyti vaikui pilietybes (reikia prasyti nes ne leituvos vaikas gimes) paaiskino kad kai igis lietuvos pilietybe jau kitos nebegales igiti neprarandat leituvos pilietybes ir liepe rasyti ranka rasta kad mes ta istatyma suprantame ir kad jei ji pazeisime gali mus paduoti i teisma. Taip pat moteris kuri viska aiskino sako geriau issimkit britiska pasa pirmiau o paskui leituviska, bet problema buvo kad mes jau buvom leituvoj o vaikas gavo tik gryzimo dokumenta, o susitvarkyti dokumentus butu reikeje gryzus i UK. tai va gavo ji lietuviska pasa.
O su antru vaiku is kart praseme britisko paso bet tuo paciu ir pirmajai uzpildem britisko paso forma, nes kazkaip nekaip gaunasi tai abi dabar gavo britiskus pasus smile.gif o jei lietuviska praras tai praras, nemanau kad jai jo labai reikes.
Beje, nei as nei mano vyras neturime UK pasu.
Atsakyti
sveikos
gal ir buvo toks klausimas ax.gif bet nuoreciau paklausti gal kas zino kur randasi Lietuvos konsulatai west yorksire ax.gif
labai aciu uz bet kokius atsakimus wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

kaip matau cia dauguma UK gyvenanciu pasakojasi, bet gal ir kokia vokietuke atsiras smile.gif tai va, noriu savo lelytei pilietybe ir pasa LT gauti, kiek mazdaug viskas trunka per ambasada? nes balandi mes norime jau pakeliauti, taip kad paso iki to laiko jau buuuutinau reikes!
Atsakyti
QUOTE(Fungu11 @ 2012 01 21, 19:30)
Sveikos,

kaip matau cia dauguma UK gyvenanciu pasakojasi, bet gal ir kokia vokietuke atsiras smile.gif  tai va, noriu savo lelytei pilietybe ir pasa LT gauti, kiek mazdaug viskas trunka per ambasada? nes balandi mes norime jau pakeliauti, taip kad paso iki to laiko jau buuuutinau reikes!

Sveika ,kiek zinau paso padarymas uztrunka iki 4 men. doh.gif
Atsakyti