Įkraunama...
Įkraunama...

LR pilietybės suteikimas

QUOTE(Žydrūnėė @ 2011 07 08, 19:49)
sveikos mamytes. turiu labai dideli klausima gal galit atsakyti tos kurios mazdaug zino ka man daryti. mano leliukas gime lietuvoje ir gimimo liudijime esu viena irasyta nes tevelis buvo uzsienyje ir negalejo jis gryzti. dabar su savo leliuku esu londone ir noreciau pakalusti ar ce galima i vaiko gimimo liudijima irasyti teveli? jei taip tai kur mums reiktu kreiptis? kas mums galetu padeti?

o jusu tevelis lietuvis?
jei taip, tai niekas jums neduos to anglisko gimimo liudijimo, o kam jis mastau.gif

ir dar turiu klausima, kazkur maciau, kad Lietuvoje kreipiantis del lietuvisko gimimo liudijimo reikalingas anglsiko, nors ir su apostile, gimimo liudijimo vertimas... tai tiesa? mastau.gif

nes tada tai tikrai bananu respublika ta LT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2011 07 10, 19:19)
ir dar turiu klausima, kazkur maciau, kad Lietuvoje kreipiantis del lietuvisko gimimo liudijimo reikalingas anglsiko, nors ir su apostile, gimimo liudijimo vertimas... tai tiesa? mastau.gif

Gryna tiesa smile.gif
Atsakyti
na kosmaras, ne kitaip smile.gif

o kiek mazdaug tas malonumas kainuoja, ir ar galima per viena diena susitvarkyti?
nes ziuriu, kad tiek reikalu, pradedant, kad pirmadieniais CMB gimimo liudijimu neisduoda ir pan doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2011 07 10, 22:14)
na kosmaras, ne kitaip smile.gif

o kiek mazdaug tas malonumas kainuoja, ir ar galima per viena diena susitvarkyti?
nes ziuriu, kad tiek reikalu, pradedant, kad pirmadieniais CMB gimimo liudijimu neisduoda ir pan  doh.gif  lotuliukas.gif

Na taip metrikacija pirmadieniais nedirba, nes jie dirba sestadieniais biggrin.gif vertimas kainuoja tikrai nedaug, dabar bijau sumeluot, bet man atrodo kazkur apie 40 lt mokejom g.gif gal ir maziau net gi. Daro greitai, vyras nuveze ryte isverst, o po pietu atsieme ir ta paciai diena gavo gimimo liudijima.
Atsakyti
QUOTE(*Knopka* @ 2011 07 11, 09:07)
Na taip metrikacija pirmadieniais nedirba, nes jie dirba sestadieniais  biggrin.gif vertimas kainuoja tikrai nedaug, dabar bijau sumeluot, bet man atrodo kazkur apie 40 lt mokejom  g.gif gal ir maziau net gi. Daro greitai, vyras nuveze ryte isverst, o po pietu atsieme ir ta paciai diena gavo gimimo liudijima.

aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif mergaites,nepykit,kad pasikartosiu,bet paklaust norejau kur Jus daretes pasines nuotraukas leliukams Londone?mes darem centre,bet sakau,gal kur yra ir kitur g.gif nejau tik toj vienoj vietoj daro tokias nuotraukytes g.gif dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 31 @ 2011 07 18, 13:13)
Labas 4u.gif mergaites,nepykit,kad pasikartosiu,bet paklaust norejau kur Jus daretes pasines nuotraukas leliukams Londone?mes darem centre,bet sakau,gal kur yra ir kitur g.gif nejau tik toj vienoj vietoj daro tokias nuotraukytes g.gif dekui uz atsakyma 4u.gif

man savo 'kaimelyje' irgi reikes surast kas nufotkintu. Naujagimio juk toj 'budelej' nefotkinsim...
bet didesni vaikiuka, manau, galima ax.gif
sau as esu darius foto Londone, berods islipus Warren Street stoteleje.
Atsakyti
O kam jus varginates ir ieskot? As abu savo vaikus pati nufotkinau, paguldziau ant balto merliaus, galima paklodes, ir fotkinau, aisku gal koki 40kadru buvo padaryta, kol nutaikiau atsisukusius, atsimerkusius, ziurincius tiesiai, isrinkau geriausius kadrus ir su kortele i bet kuria vaistine, Boots parduotuve, kur daro nuotraukas, ten prie aparatu patys pardavejai padaro pasines nuotraukos formata, isrenka geriausia nuotrauka ir be jokio vargo viskas atlikta mirksiukas.gif Nes kaip man sake, tas vyrukas dirbantis ten , tai butu reikeje vaikus guldyt, bet jis neturi tam galimybes, nes tada dar nei galvyciu nelaike.
Atsakyti
QUOTE(XVXVX @ 2011 07 18, 19:28)
O kam jus varginates ir ieskot? As abu savo vaikus pati nufotkinau, paguldziau ant balto merliaus, galima paklodes, ir fotkinau, aisku gal koki 40kadru buvo padaryta, kol nutaikiau atsisukusius, atsimerkusius, ziurincius tiesiai, isrinkau geriausius kadrus ir su kortele  i bet kuria vaistine, Boots parduotuve, kur daro nuotraukas, ten prie aparatu patys pardavejai padaro pasines nuotraukos formata, isrenka geriausia nuotrauka ir be jokio vargo viskas atlikta  mirksiukas.gif  Nes kaip man sake, tas vyrukas dirbantis ten , tai butu reikeje vaikus guldyt, bet jis neturi tam galimybes, nes tada dar nei galvyciu nelaike.

va cia gera mintis bigsmile.gif
reikes pabandyti ax.gif
o tam asmens grizimo pazymejimui reikia spalvotos ar nespalvotos foto?

Atsakyti
Palaukit,palaukit blink.gif pasui nuotrauka darot namie blink.gif nu nesu girdejus.Juk yra tam tikri reikalavimai.Kiek mes visur darem,tai tiko tik is vienos vienos .O jus cia kalbate apie pasa lietuviska ???Skambinau i ambasada,tai sake,kad liudijimui irgi reikia pasines nuotraukos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viva 31 @ 2011 07 18, 21:04)
Palaukit,palaukit blink.gif pasui nuotrauka darot namie blink.gif nu nesu girdejus.Juk yra tam tikri reikalavimai.Kiek mes visur darem,tai tiko tik is vienos vienos .O jus cia kalbate apie pasa lietuviska ???Skambinau i ambasada,tai sake,kad liudijimui irgi reikia pasines nuotraukos ax.gif

Savo maziukei fotkes dariau lygiai taip pat, kai anksciau minejo, paguldziau ant baltos paklodes, padariau N kadru ir isrinkau tinkamiausia, paskui tik nuejau ir pasiniame formate atspausdinau. Kudikiams taip tikrai galima daryt, svrbus kad butu ispildyti visi fotkes reikalavimai. Patys pagalvoki, kaip padaryt salone 1 men kudikio fotke?! Fotografui darbo bus pusei dienos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Knopka*: 19 liepos 2011 - 10:28
QUOTE(viva 31 @ 2011 07 18, 22:04)

Lietuviskam pasui, atsimenu, pagrindinis standarrtas buvo tas kad pasines nuotraukos turi buti 90laipsniu kampuciai, o ne apvalus, tikiuos suprantat ka noriu pasakyt. O toliau, kad ziuretu tiesiai, kad butu atsimerkes, kad tam tikras procentas butu balto fono ir zmogaus, be akiniu, per vidury, man atrodo viskas g.gif jei viskas ivykdai, tai ten aparate pritrauks, patiesins kad vaikas butu per vidury ir viskas. mirksiukas.gif
Atsakyti