Įkraunama...
Įkraunama...

LR pilietybės suteikimas

ai kad ten labai idomi situacija. blink.gif Tai jis vaiko nori,tai jau nereikia.Po vaiko gimimo pabuvo pora savaiciu ir viskas.Nesiteikia nei islaikyti,nei padeti.Nieko.O pretenzijas jai reiskia oi kokias. doh.gif Na zodziu situacija ten ne is maloniuju,jai net vargsei teko maitinima maziuko uzbaigti,nes tas "brangus tevelis" nervus ede istisai doh.gif .
Tai ji vaziuoja vasara su vaiku kartu.Bet va ponas tetis atsisako dalyvauti darant pasa,O as manyciau be jo paso nedarys. g.gif Juk irasytas i gimimo liudijima.
O siaip tai jis nedinges,jis gyvena nuo tos drauges gal 15min kelio,tik kad atsakomybes neprisiima jokios.Na jie ir issikyre. doh.gif Ir ji nebenori nieko girdeti apie ji.
Na zodziu,nezinau ka jai patarti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Piople @ 2008 03 13, 20:29)

na as kazkodel nemanau, kad butu kazkokios kliutys daryti pasa vaikuciui g.gif ji gali prisistatyti kaip vienisa mama(juk taip ir iseina pagal situacija) ir viskas bus gerai. na vienaip ar kitaip manau, kad protingiausia butu pasiskambinti(pvz i pasu poskyri) ir tiesiog pasiklausineti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiek tiek skaičiau, bet ne viską, kadangi labai jau daug lapų, o laiko nelabai turiu 4u.gif Gal kas galetų pagelbėti ax.gif

Mano sesuo pagimdė dukrytę Airijoje,abu tėvai nesusituokę dar... Turi mergytės gimimo liudijimą. Kokių dokumentų reikia norint mergytę parsivežti į LT? Kaip supratau, reikia Asmens grįžimo pažymėjimą gauti g.gif Skaičiau ir susimaišiau,ar reikia Apostilės,jei taip tai ant gimimo liudijomo ar kur? Lyg dokumentams iš Airijos Apostilės nereikia g.gif
Gal kuri nors pagelbėtų ir paaiškintų man išsamiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglaite: 22 balandžio 2008 - 15:07
QUOTE(Piople @ 2008 03 13, 20:49)
Mamytes gelbekit 4u.gif ,nezinau ar cia rasau ar nelabai.Temos net dvi -labai daug skaityti. doh.gif Todel jei pasikartosiu atsiprasau. ax.gif
Beda didele istiko ne mane,o drauge doh.gif .Bet va siuo metu neturi kompiuterio,ir negali gauti informacijos.O as nezinau kur tos info ieskoti.
Na zodziu situacija yra tokia.Drauge turiu menesio laiko vaikiuka thumbup.gif .Vasara isvaziuoja i Lietuva 2menesiams.Cia pasidare gimimo liudijimus du.Vienas grynai vaiko,o kitam irasyti abu tevai.Va beda ta kad tevelis kaip pasiplove  doh.gif (svelniai tariant).O ta mamyte norejo grizus i Lietuva darytis maziukui pasa.Nes ji Lietuvoje registruota.Vaikiukas turi jos pavarde.Abu teveliai lietuviai.Va ka jai daryti?Bukit geros patarkit?Ji sake reikia postile siusti kazkur,bet ji nezino kur g.gif ?Kas jos Lietuvoje laukia,ar imanoma kazkaip pasidaryti pasa be tevelio dalyvavimo. g.gif
Gal kas susidure su panacia beda,padekit!!!!!!!Labai prasau!!!!!!!Vargse jau  nebezino ka daryti.O as negaliu ka patarti,nes nesusiduriau su tuo.Abu mano vaikai gime Lietuvoje.
Gelbekit mamos,prasau!!!!!!!!!!!!! 4u.gif

Sveikute 4u.gif As pasa dariausi llietuvoje viena,bet reikejo tevo prasymu ir paso kopijos del pridavimo dokumentu,del vaiko pirmojo paso,priduodant dokumentus turejo dalyvauti ir vaikas...Bet jei tevas pasiplove tai reiskiasi,kad kaip vienisa mama,bet beda tik ta,kad gimimo liudijime irasytas jis g.gif Bet pasiuk tikrai padaro ir be tevo mirksiukas.gif O apostile uzdeda Londone Charing Cross yra toks pastatas ir ten mes ja uzsidejom kaina 20svaru,tikslaus adresiuko nezinau,pasidomekite per ambasada ten tikrai pasakys kur yra tiksliai 4u.gif
Atsakyti
[COLOR=blue][B]
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 22, 16:14)
Sveikute 4u.gif As pasa dariausi llietuvoje viena,bet reikejo tevo prasymu ir paso kopijos del pridavimo dokumentu,del vaiko pirmojo paso,priduodant dokumentus turejo dalyvauti ir vaikas...Bet jei tevas pasiplove tai reiskiasi,kad kaip vienisa mama,bet beda tik ta,kad gimimo liudijime irasytas jis g.gif Bet pasiuk tikrai padaro ir be tevo mirksiukas.gif O apostile uzdeda Londone Charing Cross yra toks pastatas ir ten mes ja uzsidejom kaina 20svaru,tikslaus adresiuko nezinau,pasidomekite per ambasada ten tikrai pasakys kur yra tiksliai 4u.gif

Kaina ne 20, o 27 svarai, neklaidinkit mamu rolleyes.gif O dokumentus pasiruosti i LT pasiieskokit advokato, o LT ir be tecio padarys.
Pas advokata pasirasykit pazymas, kad abu sutinkat , kad vaikas butu LT pilietis, taip pat, kad vaikas nera kt salies pilieciu ir kokias tetis turi pilietybes. Pasitvirtinkit tecio dokumento kopija pas advokata, issiverskit i LT kalba. O ambasadoj, kai nueisit be tecio tiesiog pasakykit, kad jis isvykes siuo metu ir t.t. ax.gif
Mes visus dokumentus daremes per advokatu kontora (ten ir musiske lietuvaite dirba), tai jei idomu galesiu duot koordinates, tik parasykit i privatu.
O LT pilietybes suteikimas nuo 3 d. iki savaites uztrunka, nebent kyla kokiu abejoniu. Mes pasidarem per 3 d. viska, draugei uztruko savaite. Bet tikrai nereikia 6 men. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglaite @ 2008 04 22, 15:02)
Šiek tiek skaičiau, bet ne viską, kadangi labai jau daug lapų, o laiko nelabai turiu  4u.gif Gal kas galetų pagelbėti ax.gif

Mano sesuo pagimdė dukrytę Airijoje,abu tėvai nesusituokę dar... Turi mergytės gimimo liudijimą. Kokių dokumentų reikia norint mergytę parsivežti į LT? Kaip supratau, reikia Asmens grįžimo pažymėjimą gauti g.gif Skaičiau ir susimaišiau,ar reikia Apostilės,jei taip tai ant gimimo liudijomo ar kur? Lyg dokumentams iš Airijos Apostilės nereikia  g.gif

Gal kuri galėtų patarti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos MAMYTES.Noreciau suzinoti kaip reiktu prasitesti vaikuciu pasus gyvenant Airijoje.Pasu galiojimas baigiasi 2008mspalio men.Iki to laiko nezadame vykti i Lietuva.Gal kuri is jusu zino kur reikia kreiptis del pasu pakeitimo Airijoje?Reikalinga issami informacija.Tiesa mano berniukai turi Lietuviskus pasus.Ar mums butina skristi i Lietuva??Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rududu @ 2008 05 01, 18:32)
Sveikos MAMYTES.Noreciau suzinoti kaip reiktu prasitesti vaikuciu pasus gyvenant Airijoje.Pasu galiojimas baigiasi 2008mspalio men.Iki to laiko nezadame vykti i Lietuva.Gal kuri is jusu zino kur reikia kreiptis del pasu pakeitimo Airijoje?Reikalinga issami informacija.Tiesa mano berniukai turi Lietuviskus pasus.Ar mums butina skristi i Lietuva??Dekoju is anksto 4u.gif

negyvenu Airijoje, bet zinau, kad pasus tikrai gali prasitesti bet kokioje salyje, per Lietuvos ambasada.
Atsakyti
mamkos,as cia skaitydama visai pasimeciau,todel klausiu tiesiai sviesiai.
mano dukra gime uk.planuojam vaziuot po men i lietuva savaitei.
kokiu dokumentu reikia norint isvest mazyle is salies?
ar padarytu vaikui pasa lietuvoje be tevelio?mes nesusituoke,bet mazyle tures jo pavarde.ar geriau jau veztis is cia kokius tai dokumentus? vienu zo...visai nebesusigaudau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglaite @ 2008 04 22, 16:02)
Šiek tiek skaičiau, bet ne viską, kadangi labai jau daug lapų, o laiko nelabai turiu  4u.gif Gal kas galetų pagelbėti ax.gif

Mano sesuo pagimdė dukrytę Airijoje,abu tėvai nesusituokę dar... Turi mergytės gimimo liudijimą. Kokių dokumentų reikia norint mergytę parsivežti į LT? Kaip supratau, reikia Asmens grįžimo pažymėjimą gauti g.gif Skaičiau ir susimaišiau,ar reikia Apostilės,jei taip tai ant gimimo liudijomo ar kur? Lyg dokumentams iš Airijos Apostilės nereikia  g.gif

Reikia apostiles ant gimimo liudijimo. Uztrunka koki pusvalandi mirksiukas.gif o grizimo pazymejima isduoda ambasadoj.
Atsakyti
sveikutes,gal kas tiksliai pasakys reikia issiverst gimimo liudijima i lt ar ne,cia del asmens sugryzimo korteles vaikui,puslapy aiskiai raso kad lyg ne,bet pazystami atseit buvo ir reikejo,tai taip ir klaidina mane,gal kas zinot tiksliau? g.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikute, grizimo pazymejimui liudijimo isversti nereikia. Bet reikes, kai grisit i LT, jei planuojat vaikeliui isimti lietuviska gimimo liudijima ir daryti pasa. Tada reiks isversti ir patvirtint pas notara. Na bent jau pernai tokia tvarka buvo mirksiukas.gif
Atsakyti