Įkraunama...
Įkraunama...

LR pilietybės suteikimas

QUOTE(MichGirl @ 2011 01 31, 18:12)
nu o jei nepranesi tai ka? kai ambasada man atsius asmenishkai tokia info apie pranesimus tai tada ir as jiems pranesiu - kitu atveju nieko nezinau, nieko negirdejau ir nieko man nereikia smile.gif

Nezinau kas bus ax.gif gali kilti problemu isvaziuojant is Lietuvos jei patikrintu gyventoju registra ir prie jusu nebutu vaikai irasyti ax.gif nezinau kaip visa tai vyksta tongue.gif pati nustebus buvau, kad privaloma cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 01 31, 17:44)
Nezinau kas bus  ax.gif  gali kilti problemu isvaziuojant is Lietuvos jei patikrintu gyventoju registra ir prie jusu nebutu vaikai irasyti  ax.gif nezinau kaip visa tai vyksta tongue.gif pati nustebus buvau, kad privaloma  cool.gif

jei tai galima pastu atlikt, dar nera taip blogai. bet man tektu 500 km vaziuot iki londono vien tik kad 'pranesciau' doh.gif o tu registru nemanau kad kas tikrina.. g.gif nei as pasalpu, nei vaiko pilietybes, nei ko kito is Lietuvos Respublikos prasysiu schmoll.gif tik papildomas vargas su tom ambasadom..
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 01 31, 13:44)
Nezinau kas bus  ax.gif  gali kilti problemu isvaziuojant is Lietuvos jei patikrintu gyventoju registra ir prie jusu nebutu vaikai irasyti  ax.gif nezinau kaip visa tai vyksta tongue.gif pati nustebus buvau, kad privaloma  cool.gif

nu laba diena, mano vaikai amerikos pilieciai, kaip gali but problemu isvaziuojant is kazkokios Lietuvos? Cia gi ne Iranas koks, kur uzdaryt gali del bet ko ir issidirbinet is zmoniu rolleyes.gif doh.gif Neprisigalvokit nebutu dalyku, taip nebuvo ir nebus, net neimanomi tokie dalykai.

QUOTE(*Chardonnay* @ 2011 01 31, 14:13)
jei tai galima pastu atlikt, dar nera taip blogai. bet man tektu 500 km vaziuot iki londono vien tik kad 'pranesciau' doh.gif o tu registru nemanau kad kas tikrina.. g.gif nei as pasalpu, nei vaiko pilietybes, nei ko kito is Lietuvos Respublikos prasysiu schmoll.gif tik papildomas vargas su tom ambasadom..

taigi, man iki ambasados beveik 6 val skrydzio... lai patys atvaziuoja mano vaiku registruot jeigu jiems reikia cool.gif , nes man nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 01 31, 19:44)
taigi, man iki ambasados beveik 6 val skrydzio... lai patys atvaziuoja mano vaiku registruot jeigu jiems reikia  cool.gif , nes man nereikia smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jei vis tk kada tektu vaziuot i lt, uztektu suneliui tik jo tos salies kurios pilietybe turi pasiuko?
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2011 01 31, 16:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei vis tk kada tektu vaziuot i lt, uztektu suneliui tik jo tos salies kurios pilietybe turi pasiuko?

taip, mes su savishke 4 skirtingose valstybese (iskaitant ir LT) buve ir visur uzteko amerikietishko paso. Su vyru abu nesam amerikieciai, keliaujam su trim skirtingais pasais rolleyes.gif - jokiu problemu niekada.
Papildyta:
tiesa, esu girdejus, kad kartais ne LT pilieciu praso parodyt, kad turi sveikatos draudima galiojanti ir LT, as su tuo nesusiduriau. Bet savo ir vaiku draudimo korteles siaip ar taip piniginej visad veziuojuosi tai nebutu problema parodyt jei klaustu pasieyje.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 01 31, 21:03)
tiesa, esu girdejus, kad kartais ne LT pilieciu praso parodyt, kad turi sveikatos draudima galiojanti ir LT, as su tuo nesusiduriau. Bet savo ir vaiku draudimo korteles siaip ar taip piniginej visad veziuojuosi tai nebutu problema parodyt jei klaustu pasieyje.

blink.gif ko tik jiems nereik rodyt doh.gif mes kadangi gyvenam uk, turetu tik pasiuko uztekt tada g.gif

tada nesiterliosiu as su jokiom ambasadom.. tik i vyro salies atstovybe nuvaziuosim kai sugalvosim kur keliaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 01 31, 20:44)
nu laba diena, mano vaikai amerikos pilieciai, kaip gali but problemu isvaziuojant is kazkokios Lietuvos? Cia gi ne Iranas koks, kur uzdaryt gali del bet ko ir issidirbinet is zmoniu  rolleyes.gif  doh.gif Neprisigalvokit nebutu dalyku, taip nebuvo ir nebus, net neimanomi tokie dalykai.
taigi, man iki ambasados beveik 6 val skrydzio... lai patys atvaziuoja mano vaiku registruot jeigu jiems reikia  cool.gif , nes man nereikia smile.gif

Ne as istatymus kuriu mirksiukas.gif tik sakau koki reikalavimai 4u.gif cool.gif
Turiu ka veikt ir be prisigalvojimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 01 31, 17:18)
Ne as istatymus kuriu  mirksiukas.gif tik sakau koki reikalavimai  4u.gif  cool.gif
Turiu ka veikt ir be prisigalvojimu  mirksiukas.gif

na as niekada nebuvau paprasyta irodyti,kad vaikai mano schmoll.gif nes jie netgi buvo su vienokia pavarde ,o jie kitokia biggrin.gif patikrino pasus,sudejo stampus ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 01 31, 18:18)
Ne as istatymus kuriu  mirksiukas.gif tik sakau koki reikalavimai  4u.gif  cool.gif
Turiu ka veikt ir be prisigalvojimu  mirksiukas.gif

tai ka as ir sakau, tokio istatymo kaip kad "gali but problemu isvaziuojant is LT" nera ir nebus smile.gif
Atsakyti
Michgirl drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

visu pirma ne nuo to galo pradejot blink.gif tereikejo pasakti is kur informacija gauta,tada net nekiltu diskusija.
Atsakyti
del apostiles, kur reikia siusti gimimo liudijima?gal kas adresiuka gali imesti?aciu 4u.gif
Atsakyti
dar del dokumentu keliones gavimo. kai priduodi dokumentus,kiek laiko uztrunka juos padaryti...na sakykim as planuoju kelione birzelio viduri, tai kada jua man reiketu priduoti dokumentus?aciu 4u.gif
Atsakyti